2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

uyku konusunda uykum çok fazla benim ama biranda ateşlenme ben de yaşıyorum bazen bedenim kızarıyor sanki

evet dört boyutluydu galiba.ağzı burnu çenesi o kadar belliydi ki vajinal bakılırsa belli olur dedi bana 10 gün sonra ikili teste çağırdı o zaman benimki de 12+3lük olcak cinsiyeti belli olur dedi

bende ikili teste gittiğimde 12+4 olucam ama benim doktorumun ultrasonu eski 4 boyutlu hastanede varmış ama ücret karşılığı bakıyorlar galiba telefonda sordum ücretini söylemiyorlar çok pahalı deilse 4 boyutludan baktırmayı düşünüyorum

kızlar ben vajinismus belasıyla uğraştım o yüzden etkilenip korkmamak için doğumla ilgili hikayeleri okuyamıyorumda izleyemiyorumda ama normal doğum yapmak isterim

cnm o belayla bende 2 aya yakın bir süre uğraştım neyseki çabuk yendim belkide o yüzden normal doğumdan çok korkuyorum

kızlaaarrr yeniden merhaba,
ikili testimizi yaptırdık kanımızı verdik geldik.
yavrumun maşallahı vardı :) ağzı, burnu, kafa kemikleri, midesi olıuşmuş, hatta dolu halde idrar torbasını gördük.
burnun çok küçük olmaması gerekiyormuş mongol açısından 3.3mm iyiymiş
ense kalınlığı 1.6mm çıktı
kendisi olmuş 6.5cm
bir hafta sonra da kan sonuçlarımız çıkacakmış.
karnım tok ve bol su içmiş gittim ama bizimki yaymış kendini yatıyor bir keyif ki sorma, karnıma bastıra bastıra arada beni öksürterek hareketlendirdik birazcık.
haftam 12+1 ama bebeğim 13+2 çıktı

cinsiyete gelinceee bu haftalar pipi ve klitoris çok büyük benzerlikler taşıdığı için kesin bir olmaz ama biraz çıkıntımız fazla gibi ama ben buna göre sadece %55 erkek derim dedi.
bir sonraki randevu 15 mart sanırım kesin sonuç o zaman çıkar :)

ayrıca dün akşam ve bu sabah ki dualarınız için çok teşekkür ederim.
Allahım hepinizden razı olsun :)

cnm çok sevindim güzel haberlerle gelmene inş. hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz

çok sewindim sonuçlarına. ne güzel ya. her gelen süper haberlerle geliyor rabbim korusun bebişlerimizi. maaşşaallah bu arada ilerdesiniz ya. bizde 1 hafta ilerde gidiyoruz

Canım senin adına çok sevindim.
Umarım hafta sonu bizde güzel haberler alırız.

Çok sevindim, inşallah kan sonuclarin da cok iyi cikar. bakalim bir erkek geliyor gibi? hayırlısı ile inşallah.

çok sewindim sonuçlarına. ne güzel ya. her gelen süper haberlerle geliyor rabbim korusun bebişlerimizi. maaşşaallah bu arada ilerdesiniz ya. bizde 1 hafta ilerde gidiyoruz

darısı başına canım inşallah sen de güzel haberlerini vereceksin 1-2 hafta sonra :)

Canım çok sevindim. İnşallah kan sonuçları da çok iyi çıkıcak ne güzel haberler alıyoruz böyle

Çok sevindim, inşallah kan sonuclarin da cok iyi cikar. bakalim bir erkek geliyor gibi? hayırlısı ile inşallah.

Allah biliyor ya kızım olmasını çok istiyorum ama sanki hep erkek bebek taşıyormuşum gibi hissediyordum, daha önce de bahsetmiştim hatta.
kısmet, ikiisi de benim canım benim kanım sevilmez mi hiç :))
hayırlısı inşallah

canım gözün aydın inşallah kan sonuçlarında guzel olur allahın iznıyle

gözün aydın maşallah bebişine.. bizde yaptırdık ayrıntılı ultrasona girdik doktor gayet normal dedi.. herbişeyini gördük :) %95 erkek dedi.. kan testimiz iki gün sonra çıkacakmış.

benim uykum da senin gibi ne yazıkki.bugün zar zor 9.30 ettim yatakta dönerekten.akşamları erken uyumak sorun benim için.eşime vakit ayıramıyorum çünkü:2:

gözün aydın maşallah bebişine.. bizde yaptırdık ayrıntılı ultrasona girdik doktor gayet normal dedi.. herbişeyini gördük :) %95 erkek dedi.. kan testimiz iki gün sonra çıkacakmış.

cnm kaç haftalıkken yaptırdın testi? 12 hafta dolunca belli olur dimi cinsiyeti? ayrıntılı ultrasona girmeyi senmi istedin yoksa doktorun kendimi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…