2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın maşallah bebişine.. bizde yaptırdık ayrıntılı ultrasona girdik doktor gayet normal dedi.. herbişeyini gördük :) %95 erkek dedi.. kan testimiz iki gün sonra çıkacakmış.

ben de seni merak ediyordum, senin de gözünaydın canım.
her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim, ne güzeldi değil mi:))
ooooh paşam geliyormuş, hayırlı olsun inşallah

hadi gözünaydın canım Maşallah bebeğine kan sonucunda iyi çıkar inş.benimki biraz düşükmüş ilaç kullanacağım

merhaba hanımlar gündüzleri pek giremiyorum nete ama geçmişi okuyarak hepinizden haberdar oluyorum umarım hepinizin keyfi yerindedir benim iştahsızlığım ve kabızlığım hala devam ediyor

canım kabızlığın bişey yememekten kaynaklanıyordur bence.kendinii zorla bişeyler yemek için belki kabızlık durumunda az bişey azalır

merhaba hanımlar gündüzleri pek giremiyorum nete ama geçmişi okuyarak hepinizden haberdar oluyorum umarım hepinizin keyfi yerindedir benim iştahsızlığım ve kabızlığım hala devam ediyor

canım kabızlığın bişey yememekten kaynaklanıyordur bence.kendinii zorla bişeyler yemek için belki kabızlık durumunda az bişey azalır

çok sevindim, gözün aydın

gözün aydın maşallah bebişine.. bizde yaptırdık ayrıntılı ultrasona girdik doktor gayet normal dedi.. herbişeyini gördük :) %95 erkek dedi.. kan testimiz iki gün sonra çıkacakmış.

gözun aydın canım
yaaaa baa nıye sölemediiiiiiiii
şimdi ultrason görüntülerine bakıyorum gözlerim şaşı oldu görebilirmiyim diye

Düzgün bey normal ultrasonla bakıyor

bende şimdi girdim MEDİCANA ya Düzgün bey i bulamadım ama daha önceden orada görmüştüm ben allah allah heralde siteye bişi yapıyolar

cnm kaç haftalıkken yaptırdın testi? 12 hafta dolunca belli olur dimi cinsiyeti? ayrıntılı ultrasona girmeyi senmi istedin yoksa doktorun kendimi dedi

doktorum istedi bende toksoplazma olduğu için riskli gebelik grubundayım oyüzden prof.riskli gebelik uzmanına muayene oldum cinsiyet 16. haftada genelde belli oluyor ben 12.haftamdayım ama doktor gördüğünü söyledi.. hatta burnu bana benziyomuş onu bile söyledi :)

gözun aydın canım
yaaaa baa nıye sölemediiiiiiiii
şimdi ultrason görüntülerine bakıyorum gözlerim şaşı oldu görebilirmiyim diye

sağolasın begümcüm sende öğrenirsin yakında göstermemiştir :) ultrason kağıdında görünmez kııızz ufacık şeyy

peki toksoplazma icin bir tedavi uyguluyorlar mı yoksa takip mi ediliyor sadece durumun?

ben de seni merak ediyordum, senin de gözünaydın canım.
her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim, ne güzeldi değil mi:))
ooooh paşam geliyormuş, hayırlı olsun inşallah

sağolasın inşallah kan testleri de güzel çıkarda içimiz daha bi rahat olur
güzel ne kelime harikaydı yaa.. :) muayeneye başladığında uyanıktı eller kollar sürekli hareket halindeydi sonra elini ağzına götürdü uyudu :) doktor son kontrol için dönsün istedi ama bizimki oralı olmadı karnımı falan dürttü doktor ama uykusu tatlı herhalde uyanmadı :)
doktor bağırsaklarına mesanesine böbreklerine kalbine vs.. hepsine tektek baktı baya ilgiliydi..
valla topiğimizin prens ve prensesleri yavaş yavaş belli olmaya başladı :)
Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun..

kivim çok sessizsin bu aralar bir sorun yoktur umarım herşey yolundadır en son 2li testi bekliyordun yaptırdın mı?

Insallah gecer zamanlar bu rahatsızlık. bir şikayet yaratıyor mu sende?

benim için değilde hastalık bebeğe bulaştıysa ki bulaşma riski %15miş bebekte ciddi oranlara varan problemler yaratabilirmiş bu problemleri anlamak için de 16.haftalarda amniyosentez yapmak gerekiyormuş..

geçmiş olsun cnm gözünaydın herhangi bi sorun çıkmadığına sevindim cinsiyetinide öğrenmişsin darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…