benim için değilde hastalık bebeğe bulaştıysa ki bulaşma riski %15miş bebekte ciddi oranlara varan problemler yaratabilirmiş bu problemleri anlamak için de 16.haftalarda amniyosentez yapmak gerekiyormuş..
benim için değilde hastalık bebeğe bulaştıysa ki bulaşma riski %15miş bebekte ciddi oranlara varan problemler yaratabilirmiş bu problemleri anlamak için de 16.haftalarda amniyosentez yapmak gerekiyormuş..
kivim çok sessizsin bu aralar bir sorun yoktur umarım herşey yolundadır en son 2li testi bekliyordun yaptırdın mı?
kızlaaarrr yeniden merhaba,
ikili testimizi yaptırdık kanımızı verdik geldik.
yavrumun maşallahı vardı :) ağzı, burnu, kafa kemikleri, midesi olıuşmuş, hatta dolu halde idrar torbasını gördük.
burnun çok küçük olmaması gerekiyormuş mongol açısından 3.3mm iyiymiş
ense kalınlığı 1.6mm çıktı
kendisi olmuş 6.5cm
bir hafta sonra da kan sonuçlarımız çıkacakmış.
karnım tok ve bol su içmiş gittim ama bizimki yaymış kendini yatıyor bir keyif ki sorma, karnıma bastıra bastıra arada beni öksürterek hareketlendirdik birazcık.
haftam 12+1 ama bebeğim 13+2 çıktı
cinsiyete gelinceee bu haftalar pipi ve klitoris çok büyük benzerlikler taşıdığı için kesin bir olmaz ama biraz çıkıntımız fazla gibi ama ben buna göre sadece %55 erkek derim dedi.
bir sonraki randevu 15 mart sanırım kesin sonuç o zaman çıkar :)
kızlar kan sonuçlarım çıkmış ama dr ulaşamadıııııımmmm oooo ffffffffffffffffff
Eminim çok çok iyiidir sonucların telaslanmaaaaa.
inş canım inş
ingilizce yazıyo okudum ama tabı bılmedığım tıp terımlerı var
düşük risk ve negatif dıyo o kısım ıyıde dığer yazanları bılemedım
inş canım inş
ingilizce yazıyo okudum ama tabı bılmedığım tıp terımlerı var
düşük risk ve negatif dıyo o kısım ıyıde dığer yazanları bılemedım
Selam kızlar
Ben geldim gene..
Beni tek farkeden sensin, teşekkür ederim sevalcim.
İkili testim bu cumartesi yapılacak inşallah.
Logo programı çalışıyor, ekranım sürekli mavi, dönüp ara ara yazdıklarınızı okuyorum, sizlere eşlik edemiyorum , yoğunum biraz ama takip etmiyorum sanmayın.:79:
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin, naptın?
pARDON AMA NEDEN BEN LİSTEDE GÖRÜNMÜYORUMMM BANA BİR ANNECİK BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?:26:
kızlar bişey sorcam. bendeki belirtiler şöyle; 8. haftamda bulantılarım başladı ama fazla yok olursada akşamları oluyor nadiren kusuyorum hamileliğimin ilk ayından itibaren kuyruk sokumum çok ağrıyor özelliklede biraz fazla ayakta durunca iş yapınca. ayaklarım çok fazla üşüyor en çokta akşamları donuyor. bide akşamları erkenden uykum geliyor çok fazla uyuyorum karnım daha şimdiden çok belirgin sivrildi resmen sizce benim bebiş ayşe mi hakkı mı :)) tahminlerinizi yazarsanız sevinirim
kızlar bişey sorcam. bendeki belirtiler şöyle; 8. haftamda bulantılarım başladı ama fazla yok olursada akşamları oluyor nadiren kusuyorum hamileliğimin ilk ayından itibaren kuyruk sokumum çok ağrıyor özelliklede biraz fazla ayakta durunca iş yapınca. ayaklarım çok fazla üşüyor en çokta akşamları donuyor. bide akşamları erkenden uykum geliyor çok fazla uyuyorum karnım daha şimdiden çok belirgin sivrildi resmen sizce benim bebiş ayşe mi hakkı mı :)) tahminlerinizi yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?