2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim için değilde hastalık bebeğe bulaştıysa ki bulaşma riski %15miş bebekte ciddi oranlara varan problemler yaratabilirmiş bu problemleri anlamak için de 16.haftalarda amniyosentez yapmak gerekiyormuş..

İnşallah bulaşmaz yaaaaa, düşükmüş zaten risk ama inşallah sonuclar iyi cikar amniyosentesde.

benim için değilde hastalık bebeğe bulaştıysa ki bulaşma riski %15miş bebekte ciddi oranlara varan problemler yaratabilirmiş bu problemleri anlamak için de 16.haftalarda amniyosentez yapmak gerekiyormuş..

oran düşük inşallah bebeğine geçmez canım

kivim çok sessizsin bu aralar bir sorun yoktur umarım herşey yolundadır en son 2li testi bekliyordun yaptırdın mı?

Beni tek farkeden sensin, teşekkür ederim sevalcim.
İkili testim bu cumartesi yapılacak inşallah.
Logo programı çalışıyor, ekranım sürekli mavi, dönüp ara ara yazdıklarınızı okuyorum, sizlere eşlik edemiyorum , yoğunum biraz ama takip etmiyorum sanmayın.:79:

canım hayırlı olsun çok sevindim

inş canım inş
ingilizce yazıyo okudum ama tabı bılmedığım tıp terımlerı var
düşük risk ve negatif dıyo o kısım ıyıde dığer yazanları bılemedım

canım orda alt alta 2 tne negatif yazması gerekiyor bide 1/1360000000 gibi bir raka yazması gerekiyor gördünmü?
2 negatif varsa sorun yok benimkide öyle

inş canım inş
ingilizce yazıyo okudum ama tabı bılmedığım tıp terımlerı var
düşük risk ve negatif dıyo o kısım ıyıde dığer yazanları bılemedım

yaz istersen buraya yardımcı oliyim olabildigim kadarıyla.

kivim seni unutmak mümkün mü?sayende hergün 1 kivi yiyorum birkaç zamandır online görünüyorsun ama sessiz duruyorsun bende merak ettim seni.bende perşembe günü ikili test sonucumu alcam Allah a şükür ense kalınlığı falan normal çıktı.insan çok tedirgin oluyor ama içini rahat tut 2li test için inşallah bir problem çıkmaz hepimizinkinde:26:

kızlar bişey sorcam. bendeki belirtiler şöyle; 8. haftamda bulantılarım başladı ama fazla yok olursada akşamları oluyor nadiren kusuyorum hamileliğimin ilk ayından itibaren kuyruk sokumum çok ağrıyor özelliklede biraz fazla ayakta durunca iş yapınca. ayaklarım çok fazla üşüyor en çokta akşamları donuyor. bide akşamları erkenden uykum geliyor çok fazla uyuyorum karnım daha şimdiden çok belirgin sivrildi resmen sizce benim bebiş ayşe mi hakkı mı :)) tahminlerinizi yazarsanız sevinirim

arkadaşlar günde 1 bardak kabak çekirdeği yemenizi öneriyorum ama tuzsuz olanından.kabızlığa iyi geliyor,demir,çinko Evitamini omega3,6,fosfor gibi yararlı şeyler varmış içinde zaten araştırırsanız sizde görürsünüz.

Ben bu belirtilerden hiç anlamam malesef. Yardımcı olamıcam.

bu belirtilere benim bildiğim erkek diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…