kivim seni unutmak mümkün mü?sayende hergün 1 kivi yiyorumbirkaç zamandır online görünüyorsun ama sessiz duruyorsun bende merak ettim seni.bende perşembe günü ikili test sonucumu alcam Allah a şükür ense kalınlığı falan normal çıktı.insan çok tedirgin oluyor ama içini rahat tut 2li test için inşallah bir problem çıkmaz hepimizinkinde:26:
Ben bu belirtilerden hiç anlamam malesef. Yardımcı olamıcam.
kızlar bişey sorcam. bendeki belirtiler şöyle; 8. haftamda bulantılarım başladı ama fazla yok olursada akşamları oluyor nadiren kusuyorum hamileliğimin ilk ayından itibaren kuyruk sokumum çok ağrıyor özelliklede biraz fazla ayakta durunca iş yapınca. ayaklarım çok fazla üşüyor en çokta akşamları donuyor. bide akşamları erkenden uykum geliyor çok fazla uyuyorum karnım daha şimdiden çok belirgin sivrildi resmen sizce benim bebiş ayşe mi hakkı mı :)) tahminlerinizi yazarsanız sevinirim
bu belirtilere benim bildiğim erkek diyorlar
benim hiç bi belirtim yok..ne kusma ne bulantım hiç bişeyim olmadı şükürler olsun
yumuşacık bi karnım var o kadr
sanki hakkı gibi...))
Allah gönlüne göre versin.
kızlarrrrr
dr aradı herşey normalmiş allaha şükür 1 ay sonra gelıyosun hamileliğinin keyfini çıkar dedi
kızlarrrrr
dr aradı herşey normalmiş allaha şükür 1 ay sonra gelıyosun hamileliğinin keyfini çıkar dedi
Oh oh süpermiiiiiş, o zaman keyfini çıkaralım de mi ama
kızlarrrrr
teşekkür ederim cnm allah sağlıklı sıhhatli bebişler versin hepimize
kızlar bişey sorcam. bendeki belirtiler şöyle; 8. haftamda bulantılarım başladı ama fazla yok olursada akşamları oluyor nadiren kusuyorum hamileliğimin ilk ayından itibaren kuyruk sokumum çok ağrıyor özelliklede biraz fazla ayakta durunca iş yapınca. ayaklarım çok fazla üşüyor en çokta akşamları donuyor. bide akşamları erkenden uykum geliyor çok fazla uyuyorum karnım daha şimdiden çok belirgin sivrildi resmen sizce benim bebiş ayşe mi hakkı mı :)) tahminlerinizi yazarsanız sevinirim
kızlarrrrr
genelde hakkı diyorlar bu belirtilere ama yine de sen emin olma her söylenene.çünkü her gebeninki farklı farklı oluyo ama karnı sivri büyüyenin ki erkek diyorlar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?