2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım:)
afiyet olsun:)
biraz heyecan var ama bekliyorum,
senin adına sevindim canım bir sorun çıkmamasına, inşallah hepizinki sorunsuz olurda atlatırız bu telaşı.
sonra gelsin cinsiyetler..

benim hiç bi belirtim yok..ne kusma ne bulantım hiç bişeyim olmadı şükürler olsun
yumuşacık bi karnım var o kadr

sanki hakkı gibi...))
Allah gönlüne göre versin.

benim hiç bi belirtim yok..ne kusma ne bulantım hiç bişeyim olmadı şükürler olsun
yumuşacık bi karnım var o kadr

benimde bulantım falan olmadı şükürler olsun.bide hamilelikte anneyi yoran bebek kız oluyor diyorlar.erkek bebişler rahat bırakıyormuş zaten onlar doğduktan sonra fırlama oluyorlar

kızlarrrrr
dr aradı herşey normalmiş allaha şükür 1 ay sonra gelıyosun hamileliğinin keyfini çıkar dedi

genelde hakkı diyorlar bu belirtilere ama yine de sen emin olma her söylenene.çünkü her gebeninki farklı farklı oluyo ama karnı sivri büyüyenin ki erkek diyorlar genelde

kdeniz ve melis çok güldüm yazdıklarınıza. Deniz senin çektiklerinide benim kayınvaldem çekmiş. Lohusayken ymeğe gelmişler cümbür cemaat o halde kayınvaldesine hizmet etmiş kadın. Benim kayınvaldem çok düşüncelidir. O bizi yedirir içirir gönderir. Çok şükür aile yönünden şanlıyım.

Biz bebişi seneye istiyoduk süpriz oldu bizede Benimde adet günüm dakika sektirmez. Bir gün gecikti acabamı dedim ama beklemiyoruzda. Geçen adet tarihimede hiç dikkat etmedim. Acaba yanlışmı hatırlıyorum haftayı dedim ama 3 gün geçince eşime söyledim test yaptırıcam diye. Yok değilsindir falan dedi. Hatta alındım acaba istemiyomu diye. Neyse gittim yaptırdım sanki herkes sözleşmiş gibi yoktur ya hamile olsan belirtisi olurdu dedi. Bende ne ağrı ne sancı ne kasık ağrısı hiç bişey yok. gittim yaptırdım idrar hastanede. Ben hayır bekliyorum. 5 dkda çıkar dediler. Kesin sonuç hamilesiniz dedi. Ben şok oldum. Gözlerim doldu. Hemşireye teşekkür ederim diyip durudum. istiyomuydunuz dedi. Tepkim aşırı kaçtı heralde bende tabi tabi çok uğraştık falan dedim. Hemen eve gittim. eşime kahvaltı hazırladım. Uyandırdım. Yüzünü yıkadı falan. Elime foto mak. aldım baba olacaksın dedim ama sesim çıkmadı boğazım gıcıklandı. fotoğraf mak. nında kartı yokmuş çekemedim. Ne diyosun sen napıyosun öyle dedi. Ben başarısız bir süpriz hazırlamanın çöküntüsüyle yanına oturdum başımı omzuna dayadım hamileyim dedim. Bende sarılsın havada döndürsün istedim ama o Kılıçarslan geliyo diye havaya zıpladı. Unut dedim erkek olsa bile öyle bi isim koymam ben çocuğuma dedim. Hemen neti açtı isim araştırdı. Ne biliyim bende daha romantik beklerdim ama böyle oldu

Son düzenleme:
kızlarrrrr
dr aradı herşey normalmiş allaha şükür 1 ay sonra gelıyosun hamileliğinin keyfini çıkar dedi

hadi gözün aydın canım.aferin bebişine de içerde sen olmadan da başımın çaresine bakıyorum diyo bak sana yumoşun:)artık tasalanma annesi bak çok iyiymiş:))

genelde hakkı diyorlar bu belirtilere ama yine de sen emin olma her söylenene.çünkü her gebeninki farklı farklı oluyo ama karnı sivri büyüyenin ki erkek diyorlar genelde

haklısın cnm allah bilir tabi kız mı erkek mi bizlerinki sadece yorum maksat güzel zaman geçirmek meraktan şaşırıyorum ne yapsam

Bende normal olsun istiyorum. Bir taraftanda Yazılanları okuyorumda normal doğum hikayeleri bende duydum. Herşey normal giderse süper ama sunni sanci veriyorlarmış, bide suyunuda elle patlatıyorlarmış mışlı konuşuyorum ama bizim burda özel hastanelerin hepsinin adı çıkmış. Doğum hemşireleri ve doktorlar sürekli değişiyor ve en uzman doktorlar devlete bağlı doğum hastanesinde ordada en iyi muameleyi serzeryanda görüyormuşsun. Normal doğumda sunni sancı veriyolar uğraşmamak için. Hikayeler duydukça İstanbuldamı doğursam diyorum Epuduralin belde ağrı yaptığını bende doktor şikayetlerinde bol bol okudum. Birde jel varmış duyanınız oldumu bu sene türkiyeye gelmiş. Dikişsiz sancısız normal doğum yapabiliyormuşsun. Keşke herşey eskideki gibi olsa. Eski insanlar daha bilgiliymiş. Bu zamanda ne devlet ne özellere güven omluyor. Hepsi para peşinde yada bilgisiz. Gerçekten hak vererek doğurtanı bulmak zor gibi Ben öyle sunni sancıyla vakumla doğurmak istemiyorum çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…