anladım canım benım yakın zamanda bı dusugum olduğu için bıze bı sure yasaklamıştı oyuzden sordum
aranıza yeni katılıyorum bende müstakbel eylül annesiyim =)
kızlar pekiiii nekadar su içiyosunuz bi günde benım 2 lıtreyı buluyo
hadi gözün aydın canım.aferin bebişine de içerde sen olmadan da başımın çaresine bakıyorum diyo bak sana yumoşun:)artık tasalanma annesi bak çok iyiymiş:))
kızlarrrrr
dr aradı herşey normalmiş allaha şükür 1 ay sonra gelıyosun hamileliğinin keyfini çıkar dedi
begümcüm tebrik ederim en zor aşamaları sen atlattın...
darısı bizlere...
bende salı günü 1 martta cvs yaptırıyorum kızlar. amniosentezin erken olanı bu işlem...
bebeğimin sağlık haberlerini bir alsam, dahada dert edecek bişeyim yok diye düşünüyorum. bu ay zor geçecek benim için...
allah yardımcın olsun hayırlı haberleri müjdelersin sende inşallah
kızlarrrrr
dr aradı herşey normalmiş allaha şükür 1 ay sonra gelıyosun hamileliğinin keyfini çıkar dedi
evet canım gerçektende öyle şuan hiçbişey hissetmiyoruz ama orda olduğunu ve sağlıklı olduğunu bilmek en büyük mutluluk
benım arada böle pırpır bişey oluyo içimde inş meleğim ben burdayım diye sinyal veriyodur bide şey okudum zayıf olanlar daha çabuk hissederlermiş hareketleri ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi
kızlaaarrr yeniden merhaba,
ikili testimizi yaptırdık kanımızı verdik geldik.
yavrumun maşallahı vardı :) ağzı, burnu, kafa kemikleri, midesi olıuşmuş, hatta dolu halde idrar torbasını gördük.
burnun çok küçük olmaması gerekiyormuş mongol açısından 3.3mm iyiymiş
ense kalınlığı 1.6mm çıktı
kendisi olmuş 6.5cm
bir hafta sonra da kan sonuçlarımız çıkacakmış.
karnım tok ve bol su içmiş gittim ama bizimki yaymış kendini yatıyor bir keyif ki sorma, karnıma bastıra bastıra arada beni öksürterek hareketlendirdik birazcık.
haftam 12+1 ama bebeğim 13+2 çıktı
cinsiyete gelinceee bu haftalar pipi ve klitoris çok büyük benzerlikler taşıdığı için kesin bir olmaz ama biraz çıkıntımız fazla gibi ama ben buna göre sadece %55 erkek derim dedi.
bir sonraki randevu 15 mart sanırım kesin sonuç o zaman çıkar :)
kızlar bende eylül annesiyim. 15 aralık son adet tarihim. muhtemel doğum tarihimiz 20 eylül. kalp atışımızı dinledik. 51 kilo ile başlıyoruz bu yolculuğa:) bu benim 2 . bebeğim. beklenmeyen bir gebelik. çünkü oğlum var ve 14 aylık. bu heyecanı çok yakında yaşamıştım yani. allah hepimizin bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşş. dünyanın en güzel duygusu.
maşallah begüm, 1 ay sonra cinsiyetlerimizi konuşuruz her şey belli olmuş olur :)kızlarrrrr
hoş geldiniz kızlarkızlar bende eylül annesiyim. 15 aralık son adet tarihim. muhtemel doğum tarihimiz 20 eylül. kalp atışımızı dinledik. 51 kilo ile başlıyoruz bu yolculuğa:) bu benim 2 . bebeğim. beklenmeyen bir gebelik. çünkü oğlum var ve 14 aylık. bu heyecanı çok yakında yaşamıştım yani. allah hepimizin bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşş. dünyanın en güzel duygusu.
hanımlar yemekteyizi seyreden var mı. roka corbasi yaptı kadın yaaaaa. nasıl olur acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?