bende onu izliyorum, acı olur yaa...bana göre değil...kendini seweri rokanın ama, çorbayı deneyemicem vallaaaa
hanımlar yemekteyizi seyreden var mı. roka corbasi yaptı kadın yaaaaa. nasıl olur acaba.
hanımlar yemekteyizi seyreden var mı. roka corbasi yaptı kadın yaaaaa. nasıl olur acaba.
evet bende izledim ama çorba olarak düşünemiyorum nedense rokayı
çok sevindim canım her şeyin iyi olmasına.babasınında gitmeden görmesi gerçekten güzel olmuş belki resimlerden birini yanında götürür babası özledikçe bakar bebişinizeteyzoşlar biz geldik. Geçmişi şöyle bir okudum ikili sonuçları herkesin iyi çıkmış çok sevindim.Bizde bugün sonuçlarımızı doktor teyzemize gösterdik kan sonuçlarına da baktı Allaha şükür herşey normalmiş. Üçlü taramaya gerek olmadığını söyledi.Normalde bebeğe bakmayacaktık yani sonuç göstermeye gitmiştik ama babamız gideceği için rica ettik bi daha baktık meleğimize. Bu sefer tepetaklak karşıladı bizi yüzü koyun yatıyodu minik serserim sonra takla attı yine. Cinsiyeti sordum ikilide bakan doktor kıza benzetti bizde kız istiyoruz daha çok dedim. O zaman ben yorum yapmayayım dedi erkek mi dedim sanki bana da öyle geldi dedi. Ama kesin bişey söyleyemiyorum bi sonraki randevunda kesinleştirelim dedi.12 haftayı bitirmişim bebiş 13 haftaya girmiş.
Kabızlığım son günlerde beni öldürdü kayısı da fayda etmiyordu onu söyledim ilaç verdi suda eriyen magnezyummuş. Elevitin yanına da omega 3 takviyesi yaptı.Çatlak için ne kullanıyorsun dedi kakao yağı dedim yeterli gelmez dedi mustela yazdı onu da aldım. Gerçi pek inanmıyorum kozmatiklere ama içimde kalmasın diye aldım onu. Kampanya varmış 2 alana 1 hediye ettiler. Uzun uzun yazdım valla
hiç bağdaşmıyo de mi. onun yerine yap ezogelini, yap yaylayı.
teyzoşlar biz geldik. Geçmişi şöyle bir okudum ikili sonuçları herkesin iyi çıkmış çok sevindim.Bizde bugün sonuçlarımızı doktor teyzemize gösterdik kan sonuçlarına da baktı Allaha şükür herşey normalmiş. Üçlü taramaya gerek olmadığını söyledi.Normalde bebeğe bakmayacaktık yani sonuç göstermeye gitmiştik ama babamız gideceği için rica ettik bi daha baktık meleğimize. Bu sefer tepetaklak karşıladı bizi yüzü koyun yatıyodu minik serserim sonra takla attı yine. Cinsiyeti sordum ikilide bakan doktor kıza benzetti bizde kız istiyoruz daha çok dedim. O zaman ben yorum yapmayayım dedi erkek mi dedim sanki bana da öyle geldi dedi. Ama kesin bişey söyleyemiyorum bi sonraki randevunda kesinleştirelim dedi.12 haftayı bitirmişim bebiş 13 haftaya girmiş.
Kabızlığım son günlerde beni öldürdü kayısı da fayda etmiyordu onu söyledim ilaç verdi suda eriyen magnezyummuş. Elevitin yanına da omega 3 takviyesi yaptı.Çatlak için ne kullanıyorsun dedi kakao yağı dedim yeterli gelmez dedi mustela yazdı onu da aldım. Gerçi pek inanmıyorum kozmatiklere ama içimde kalmasın diye aldım onu. Kampanya varmış 2 alana 1 hediye ettiler. Uzun uzun yazdım valla
Gözün aydın canım banada doktorum sadece kakao yağı kullan dedi kabızlığın için activia tavsiye ederim çokkkkkkkkkkk işe yarıyor valla. sen hangi hastaneye gidiyorsun?
ohh valla hiçbirşeye değişmem bu çorbalarıhiç bağdaşmıyo de mi. onun yerine yap ezogelini, yap yaylayı.
çok sevindim canım her şeyin iyi olmasına.babasınında gitmeden görmesi gerçekten güzel olmuş belki resimlerden birini yanında götürür babası özledikçe bakar bebişinize
Gözün aydın canım banada doktorum sadece kakao yağı kullan dedi kabızlığın için activia tavsiye ederim çokkkkkkkkkkk işe yarıyor valla. sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Canım süper anlatmışsın ofisin ortasında gülme krizi geldiBiz bekliyorduk 4 aydır korunmuyorduk ama sıkı bir çalışma da yoktu adetim 3 gün gecikti bi de göğüslerim şişti en önemli belirti bence kasıklarımda tuhaf batmalar oluyordu böle nefesimi kesiyordu sonra 20 saniye içinde kayboluyordu. Doktora gittim korktum bişi mi var acaba diye hastalık sandım batmalar yüzünden. Doktor idrar da bakalım ama çıkmaz sonra kan da bakarız dedi. İdrar da çıktı hemen bi salak salak sırıtıyordum ki ay durduramadım.
Sonra eşime msj attım iş yerinden geldi hemen yanıma böle oturduk arabada salak salak bakıyoruz birbirimize panik yaşadık azcıksonra eşim ciddileşti bölee Allah nasip etmiş vermiş hayırlı bir evlat olur ins dedi. Sarıldık felan eşim o anda bi kaç yaş büyüdü gibi geldi bana cidden daha olgun sanki şimdi.
inşallah canım, valla ben kendime ne kadar dua ediyorsam tüm anne adaylarını da dahil ediyorum dualarıma..
inşallah senin de güzel haberlerini alırız
begümcüm tebrik ederim en zor aşamaları sen atlattın...
darısı bizlere...
bende salı günü 1 martta cvs yaptırıyorum kızlar. amniosentezin erken olanı bu işlem...
bebeğimin sağlık haberlerini bir alsam, dahada dert edecek bişeyim yok diye düşünüyorum. bu ay zor geçecek benim için...
kızlar bana aktar kakao yağı, susam yağı, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı bi de havuç yağıydı sanırım karıştırıp verdi çatlaklar için en iyi bu dedi ama bilemem tabikiii
BAna bebe yağı çatlak önlemede çok ii sonuç verecekmiş gibi geliyor ama sadece bir his. Ben yazın deniz sonrasi cok kullanırdım (eskiden gençtik çalışmıyoduk tabi deniz icin cok vaktimiz oluyodu) butun gun nemli tutardı bedenimi. Tavsiye ederim. Ben simdilik vazelinin kakao yağlı bir kremi var onu kullanıyorum ama bilerek degil. sadece evde o var ondan . ama o da guzel nemlendiriyo sanki. aksam suruyorum obur aksam haala nemli oluyor.
hayırdır tatlım ne cvs i yaptırıyosun, daha önceki olumsuz tecrübeden dolayı mı yoksa? ikili testin, ya da ense kalınlığın kaç çıktı.
hatırlarsan ben de cvs yaptıracaktım, ama doktorum ense kalınlığı normal olduğu için cvs ten vazgeçirdi beni, amniyosentezi bekliyorum, sen kesin kararlımısın cvste. ayrıca kime yaptırıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?