2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teyzoşlar biz geldik. Geçmişi şöyle bir okudum ikili sonuçları herkesin iyi çıkmış çok sevindim.Bizde bugün sonuçlarımızı doktor teyzemize gösterdik kan sonuçlarına da baktı Allaha şükür herşey normalmiş. Üçlü taramaya gerek olmadığını söyledi. Normalde bebeğe bakmayacaktık yani sonuç göstermeye gitmiştik ama babamız gideceği için rica ettik bi daha baktık meleğimize. Bu sefer tepetaklak karşıladı bizi yüzü koyun yatıyodu minik serserim sonra takla attı yine. Cinsiyeti sordum ikilide bakan doktor kıza benzetti bizde kız istiyoruz daha çok dedim. O zaman ben yorum yapmayayım dedi erkek mi dedim sanki bana da öyle geldi dedi. Ama kesin bişey söyleyemiyorum bi sonraki randevunda kesinleştirelim dedi.12 haftayı bitirmişim bebiş 13 haftaya girmiş.
Kabızlığım son günlerde beni öldürdü kayısı da fayda etmiyordu onu söyledim ilaç verdi suda eriyen magnezyummuş. Elevitin yanına da omega 3 takviyesi yaptı.Çatlak için ne kullanıyorsun dedi kakao yağı dedim yeterli gelmez dedi mustela yazdı onu da aldım. Gerçi pek inanmıyorum kozmatiklere ama içimde kalmasın diye aldım onu. Kampanya varmış 2 alana 1 hediye ettiler. Uzun uzun yazdım valla

çok sevindim canım her şeyin iyi olmasına.babasınında gitmeden görmesi gerçekten güzel olmuş belki resimlerden birini yanında götürür babası özledikçe bakar bebişinize

Gözün aydın canım banada doktorum sadece kakao yağı kullan dedi kabızlığın için activia tavsiye ederim çokkkkkkkkkkk işe yarıyor valla. sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Gözün aydın canım banada doktorum sadece kakao yağı kullan dedi kabızlığın için activia tavsiye ederim çokkkkkkkkkkk işe yarıyor valla. sen hangi hastaneye gidiyorsun?

BAna bebe yağı çatlak önlemede çok ii sonuç verecekmiş gibi geliyor ama sadece bir his. Ben yazın deniz sonrasi cok kullanırdım (eskiden gençtik çalışmıyoduk tabi deniz icin cok vaktimiz oluyodu) butun gun nemli tutardı bedenimi. Tavsiye ederim. Ben simdilik vazelinin kakao yağlı bir kremi var onu kullanıyorum ama bilerek degil. sadece evde o var ondan . ama o da guzel nemlendiriyo sanki. aksam suruyorum obur aksam haala nemli oluyor.

çok sevindim canım her şeyin iyi olmasına.babasınında gitmeden görmesi gerçekten güzel olmuş belki resimlerden birini yanında götürür babası özledikçe bakar bebişinize

evet son tepetaklak fotosunu vericem eline bakıp bakıp gülsün

Ben medicana avcılara gidiyorum canım ama önümüzdeki aydan itibaren medicana internationale geçicem Beylikdüzüne. Kabızlık için doktorun verdiğini bi deniycem işe yaramazsa aktivia da alırım.Doktor gebelikte kabızlığın çok çözümü var merak etme dedi.İnşallah atlatırım dün ağladım tuvalette

bnm eşim hayatta büyümez yaa bugün serum alıorum halsizlikten bitik bi şekilde hasta yatağında yatıorum eşim yatakla oynuor gtam dalıcam uykuya hop yatağın başını kaldırıor sonra indirior biranda ayuak taradını dikiorr yarabbim sabır dedim

hanımlar yemekteyizi seyreden var mı. roka corbasi yaptı kadın yaaaaa. nasıl olur acaba.

orda nasıl yaptılar bilmiyorum ama ben birkaç yıl önce yapmıştım ve rokayı fazla kaçırdım sanırım acı oldu ıyyyy zehir gibiydi..
ki ben rokayı çok severim ama çorbasını hiç tavsiye etmem

kızlar bana aktar kakao yağı, susam yağı, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı bi de havuç yağıydı sanırım karıştırıp verdi çatlaklar için en iyi bu dedi ama bilemem tabikiii

inşallah canım, valla ben kendime ne kadar dua ediyorsam tüm anne adaylarını da dahil ediyorum dualarıma..
inşallah senin de güzel haberlerini alırız

çoookkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmm haberlerineeeee bnmde bugün bebeğin burnu çok büyüktü dr um güldü burnu ne büyük dedi bizde güldük bnmle eşiminde burunları büyüktür normal diye ama sen şimdi böle yazınca uçtum havalara iyimiş burnunun büyük olması

hayırdır tatlım ne cvs i yaptırıyosun, daha önceki olumsuz tecrübeden dolayı mı yoksa? ikili testin, ya da ense kalınlığın kaç çıktı.
hatırlarsan ben de cvs yaptıracaktım, ama doktorum ense kalınlığı normal olduğu için cvs ten vazgeçirdi beni, amniyosentezi bekliyorum, sen kesin kararlımısın cvste. ayrıca kime yaptırıyosun?

kızlar bana aktar kakao yağı, susam yağı, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı bi de havuç yağıydı sanırım karıştırıp verdi çatlaklar için en iyi bu dedi ama bilemem tabikiii

ben de ondan aldım aynı şeylerden bir karışım bakalım deneyelim çok hoş kokuyor değil mi ama:)

aynen canım bende katılıyorum. Bende duştayken bebe yağı sürüyorum çıktıktan sonra da kakao yağı bence yeterli ama doktor yetmez dedi belli olmaz belki anlaşmaları vardır prim falan alıyorlardır yine de içimde kalmasın diye aldım yoksa tamamen bünye meselesi çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyo zaten.

biz eşimle beraber talasemi taşıyıcısıyız...bebişte ultrasonda erkenden belli olamayacak bir rahatsızlık bu...
%25 bebeğim hasta olabilir, tabiii ilk kötü deneyimde var turner sendromu...
bunun için cvs kararı aldık ... ege üniversitesinde uzman dr.umuz...fuat akercan. konusunda çok başarılı, o açıdan hiç korkum yok...
perşembe günü kontrolüm var ense kalınlığı o zaman ölçülecek, çok heyecanlıyım, büyük bir umut olacak ense ve burun kemiği oluşumu,
bol bol dua edin anneler bana....o kadar çok ihtiyacımız var ki!!!!

2'li test sonuçları ne kadar güzel hep iyi çıkıyor,maaşallah hepimize
Damlacım çok şanlısın bak tekrar gördün bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…