ben de ondan aldım aynı şeylerden bir karışım bakalım deneyelim çok hoş kokuyor değil mi ama:)
biz eşimle beraber talasemi taşıyıcısıyız...bebişte ultrasonda erkenden belli olamayacak bir rahatsızlık bu...
%25 bebeğim hasta olabilir, tabiii ilk kötü deneyimde var turner sendromu...
bunun için cvs kararı aldık ... ege üniversitesinde uzman dr.umuz...fuat akercan. konusunda çok başarılı, o açıdan hiç korkum yok...
perşembe günü kontrolüm var ense kalınlığı o zaman ölçülecek, çok heyecanlıyım, büyük bir umut olacak ense ve burun kemiği oluşumu,
bol bol dua edin anneler bana....o kadar çok ihtiyacımız var ki!!!!
biz eşimle beraber talasemi taşıyıcısıyız...bebişte ultrasonda erkenden belli olamayacak bir rahatsızlık bu...
bunun için cvs kararı aldık ... ege üniversitesinde uzman dr.umuz...fuat akercan. konusunda çok başarılı, o açıdan hiç korkum yok...
perşembe günü kontrolüm var ense kalınlığı o zaman ölçülecek, çok heyecanlıyım, büyük bir umut olacak ense ve burun kemiği oluşumu,
çoookkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmm haberlerineeeee bnmde bugün bebeğin burnu çok büyüktü dr um güldü burnu ne büyük dedi bizde güldük bnmle eşiminde burunları büyüktür normal diye ama sen şimdi böle yazınca uçtum havalara iyimiş burnunun büyük olması
tabii ki dualarımız senden yana.
peki ense kalınlığı normal çıksa da gene yaptıracakmısın?
dualarımız seninle inşallah sağlıklı bir bebeği kucağına alırsın
kızlar genel olarak hangi testler isteniyo ikili test haricinde?? şeker, hemoglobin felan mı??
tabiiiki canım, niye yaptırmayayım ki? kesin sonuç alıcam. talaseminin sonu ölüm...buna dayanamam herhalde
Canım dualarımız seninle..
İnşallah çk güzel haberlerle geleceksin
teyzoşlar biz geldik. Geçmişi şöyle bir okudum ikili sonuçları herkesin iyi çıkmış çok sevindim.Bizde bugün sonuçlarımızı doktor teyzemize gösterdik kan sonuçlarına da baktı Allaha şükür herşey normalmiş. Üçlü taramaya gerek olmadığını söyledi.Normalde bebeğe bakmayacaktık yani sonuç göstermeye gitmiştik ama babamız gideceği için rica ettik bi daha baktık meleğimize. Bu sefer tepetaklak karşıladı bizi yüzü koyun yatıyodu minik serserim sonra takla attı yine. Cinsiyeti sordum ikilide bakan doktor kıza benzetti bizde kız istiyoruz daha çok dedim. O zaman ben yorum yapmayayım dedi erkek mi dedim sanki bana da öyle geldi dedi. Ama kesin bişey söyleyemiyorum bi sonraki randevunda kesinleştirelim dedi.12 haftayı bitirmişim bebiş 13 haftaya girmiş.
Kabızlığım son günlerde beni öldürdü kayısı da fayda etmiyordu onu söyledim ilaç verdi suda eriyen magnezyummuş. Elevitin yanına da omega 3 takviyesi yaptı.Çatlak için ne kullanıyorsun dedi kakao yağı dedim yeterli gelmez dedi mustela yazdı onu da aldım. Gerçi pek inanmıyorum kozmatiklere ama içimde kalmasın diye aldım onu. Kampanya varmış 2 alana 1 hediye ettiler. Uzun uzun yazdım valla
Allah korusun hepimizin kuzularını..
oooo yeeeaaahhhhhhhhhhhhhkızlarrrrr
dr aradı herşey normalmiş allaha şükür 1 ay sonra gelıyosun hamileliğinin keyfini çıkar dedi
2'li test sonuçları ne kadar güzel hep iyi çıkıyor,maaşallah hepimize
Damlacım çok şanlısın bak tekrar gördün bebişini
canım tabi ki hepimiz ayrı zamanlarda aynı endişeleri taşıyoruz..sen iyi düşün olumsuzluları at kafandan...tabiiiki canım, niye yaptırmayayım ki? kesin sonuç alıcam. talaseminin sonu ölüm...buna dayanamam herhalde
kdeniz ve melis çok güldüm yazdıklarınıza. Deniz senin çektiklerinide benim kayınvaldem çekmiş. Lohusayken ymeğe gelmişler cümbür cemaat o halde kayınvaldesine hizmet etmiş kadın. Benim kayınvaldem çok düşüncelidir. O bizi yedirir içirir gönderir. Çok şükür aile yönünden şanlıyım.
Biz bebişi seneye istiyoduk süpriz oldu bizedeBenimde adet günüm dakika sektirmez. Bir gün gecikti acabamı dedim ama beklemiyoruzda. Geçen adet tarihimede hiç dikkat etmedim. Acaba yanlışmı hatırlıyorum haftayı dedim ama 3 gün geçince eşime söyledim test yaptırıcam diye. Yok değilsindir falan dedi. Hatta alındım acaba istemiyomu diye. Neyse gittim yaptırdım sanki herkes sözleşmiş gibi yoktur ya hamile olsan belirtisi olurdu dedi. Bende ne ağrı ne sancı ne kasık ağrısı hiç bişey yok. gittim yaptırdım idrar hastanede. Ben hayır bekliyorum. 5 dkda çıkar dediler. Kesin sonuç hamilesiniz dedi. Ben şok oldum. Gözlerim doldu. Hemşireye teşekkür ederim diyip durudum. istiyomuydunuz dedi. Tepkim aşırı kaçtı heralde bende tabi tabi çok uğraştık falan dedim. Hemen eve gittim. eşime kahvaltı hazırladım. Uyandırdım. Yüzünü yıkadı falan. Elime foto mak. aldım baba olacaksın dedim ama sesim çıkmadı boğazım gıcıklandı. fotoğraf mak. nında kartı yokmuş çekemedim. Ne diyosun sen napıyosun öyle dedi. Ben başarısız bir süpriz hazırlamanın çöküntüsüyle yanına oturdum başımı omzuna dayadım hamileyim dedim. Bende sarılsın havada döndürsün istedim ama o Kılıçarslan geliyo diye havaya zıpladı. Unut dedim erkek olsa bile öyle bi isim koymam ben çocuğuma dedim. Hemen neti açtı isim araştırdı. Ne biliyim bende daha romantik beklerdim ama böyle oldu
melis gözün aydın :)) maşallah kuzucuğuna daoooo yeeeaaahhhhhhhhhhhhhmaşallaahh kuzumuzaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?