2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tabii ki dualarımız senden yana.
peki ense kalınlığı normal çıksa da gene yaptıracakmısın?

Canım dualarımız seninle..
İnşallah çk güzel haberlerle geleceksin

dualarımız seninle inşallah sağlıklı bir bebeği kucağına alırsın

meliiss gittin mi doktora bütün geçmişi okuyamadım daha haberler nasıl?

Maşallah maşallah bizde bu perşembe gidiyoruz dr'a Allah'ın izniyle ense kalınlığına bakılacak bir de 2 li testimiz var.Rabbim hayırlı sonuçlar çıkmasını nasip eder inşallah..(Amiiin)

Dualarımız seninle canım sapasağlam çıkıcak bebişiniz Allahın izniyle sen yüreğini ferah tut.. Hamilelerin duası hemen kabul olurmuş bisürü hamile duası alıyorsun herşey güzel olacak Allahın izniyle...

2'li test sonuçları ne kadar güzel hep iyi çıkıyor,maaşallah hepimize
Damlacım çok şanlısın bak tekrar gördün bebişini

evet Esracım gördüm tospalağımı çok şükür ama bi daha 1 ay sonra görüşücez arada başka doktora kaçmazsam tabi zaten doktorumu değiştiricem ben en iyisi 15 gün sonra yeni doktora gidiyim kikiki belki cinsiyeti de görürüz artık 15 haftalık olucak o zaman bi zahmet göstersin

tabiiiki canım, niye yaptırmayayım ki? kesin sonuç alıcam. talaseminin sonu ölüm...buna dayanamam herhalde
canım tabi ki hepimiz ayrı zamanlarda aynı endişeleri taşıyoruz..sen iyi düşün olumsuzluları at kafandan...
inşallah tüm olumsuzluklar senden, bizlerden uzak olsun.

kuzum buna şükret yaa adam sevinmiş isim bakmış bnmkinde yok ölee şeylerrr ölee takılıor işte bugün usg de velet hopluo zıplıor el sallıor ben deliriorum sevinçten bnmki dizi izler gibi bakıor ya dedim hiçmi heyecanlanmadın ben annemin oğluyum belli edemem duygularımı dio kısaca öküz

slm arkadaşlar ;

bende hamileyim bu hafta 14.hafta içindeyim .ama daha belli değil cinsiyeti .bu hafta biraz daha agrılarım var ve acayip uykum geliyor .baklaım ne yapacağım .çalışıyorumda allah utandırmasında son ayıma kadar gelebileyim çkızlar bide sizde kramplar oluyor muydu acaba

Melis vallaha alemsin :)
seninki büyük bir ihtimalle kucağına alınca coşacak, sabret.

benimki ise ille vajinal baksın diye yalvardı durdu doktoruma, daha net daha detaylı görsünmüş.
gülşen de dedi ki gerek görsem ben bakardım..
ee o zaman ebuş bir daha yatsın ben bir kere daha izleyeyim dedi
kadın bir daha jeli sürdü açtı ekranı bizimkini izlettirdi bir süre daha.
kocalarımızın hepsi ayrı alem anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…