biz eşimle beraber talasemi taşıyıcısıyız...bebişte ultrasonda erkenden belli olamayacak bir rahatsızlık bu...
%25 bebeğim hasta olabilir, tabiii ilk kötü deneyimde var turner sendromu...
bunun için cvs kararı aldık ... ege üniversitesinde uzman dr.umuz...fuat akercan. konusunda çok başarılı, o açıdan hiç korkum yok...
perşembe günü kontrolüm var ense kalınlığı o zaman ölçülecek, çok heyecanlıyım, büyük bir umut olacak ense ve burun kemiği oluşumu,
bol bol dua edin anneler bana....o kadar çok ihtiyacımız var ki!!!!
canım inşallah her şey normal çıkar
meliiss gittin mi doktora bütün geçmişi okuyamadım daha haberler nasıl?
çoookkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmm haberlerineeeee bnmde bugün bebeğin burnu çok büyüktü dr um güldü burnu ne büyük dedi bizde güldük bnmle eşiminde burunları büyüktür normal diye ama sen şimdi böle yazınca uçtum havalara iyimiş burnunun büyük olması
Melis vallaha alemsin :)
seninki büyük bir ihtimalle kucağına alınca coşacak, sabret.
benimki ise ille vajinal baksın diye yalvardı durdu doktoruma, daha net daha detaylı görsünmüş.
gülşen de dedi ki gerek görsem ben bakardım..
ee o zaman ebuş bir daha yatsın ben bir kere daha izleyeyim dedi
kadın bir daha jeli sürdü açtı ekranı bizimkini izlettirdi bir süre daha.
kocalarımızın hepsi ayrı alem anlayacağın
slm arkadaşlar ;
bende hamileyim bu hafta 14.hafta içindeyim .ama daha belli değil cinsiyeti .bu hafta biraz daha agrılarım var ve acayip uykum geliyor .baklaım ne yapacağım .çalışıyorumda allah utandırmasında son ayıma kadar gelebileyim çkızlar bide sizde kramplar oluyor muydu acaba
bizimde doktorumuz aynı babasının burnu gibi büyük demişti de üzülmüştümbenim eşimin burnu da büyüktür çünkü.neyse ki doktor iyi bişey demişte ben şimdi öğrendim.ense kalınlığına normal diyince sevindim.2li test sonucumuz perşembe belli olcak belki bebişin cinsiyeti de belli olur.ablam 13.hafta da öğrenmişti.gerçi önemli olan sağlıklı olması...
kaça yapıor 2liyi gülşen bari ikiliye ona gidiyim çok uçuk deilse fiyat malum limitler çerçevesinde hareket ediorum bnm hastanedede 2li yapılmıor malesef
Arkadaşlar ben de çıkıyorum yavaştan. doktora gidicem biliyosunuz. test falan yok sadece yeni bir doktor buldum. doktor bizi degil biz doktoru test edicez yani bakalım anlattıkları kadar iyimiymiş :) HErkese iyi akşamlar . sabah görüşmek üzere.
gittim serumumu yedim geldim 2 tane serum taktılar 5 saat falan hastanedeydik buarada bebeğeeemide gördüm clubber olcak bizimki eller havaya modundaydı aradada poposunu attırıordu çok güldürdü bizi
buarada senin haberlerede sevindimmm erkek demişş neyseee yav bnm kızla idare edersiniz artık ben çok kararlıyım kız doğurcammm eğer erkeksede düşünce gücüyle pipisini yedirtcem yinede kız olcak
valla meliscim hiç burda bahsedilen fiyatlarla alaksı yok
ayrıntılı ultrason ve kan için 285 tl verdik
burdaki fiyatları duyduktan sonra çok geldi bana
valla meliscim hiç burda bahsedilen fiyatlarla alaksı yok
ayrıntılı ultrason ve kan için 285 tl verdik
burdaki fiyatları duyduktan sonra çok geldi bana
hadi gözün aydın nur topu gibi clubberin olucakerkek diil benimki bak görürsün doktorun o gördüğü kordondu kızım olucak benim ben hissediyorum
yaa iyiymiş benim hastanede yani 2li yapılan şubesinde 300 dediler yuh dedim ayrıca muayene parası almadımı peki?
ben normal kan testini sağlık ocağında baktırdım.2li testi de özel hastane.özel sigortamız var sadece 20 ytl ye.muayene ve 2li test için 40 tl ödedik.
senle bnm bu kız takıntımız beni öldürcek sabah tvde seda sayan vardı modacı gülşah saraçoğlu amileymiş ekşi yiyormuş bulantısı varmış aaaa bu erkek bak gör dedi valla tvden girip parçalıkcaktım kadınıı ayol bunlar kız belirtisi delirtme beni diyeeşim şok girdi beni görünceeee
Valla bilmiyorum ki sağlıklı olsun önemli olan o ilk çocuk sonuçta ama insanın gönlünden geçen işte..Ben 2 çocuk düşünüyorum önce kız olsun ki 2.de gerilmeyeyim kız mı değil mi diyeyoksa 3-4 gider yani kızı bulana kadar ( şaka tabi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?