2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah her şey normal çıkar

meliiss gittin mi doktora bütün geçmişi okuyamadım daha haberler nasıl?

gittim serumumu yedim geldim 2 tane serum taktılar 5 saat falan hastanedeydik buarada bebeğeeemide gördüm clubber olcak bizimki eller havaya modundaydı aradada poposunu attırıordu çok güldürdü bizi

buarada senin haberlerede sevindimmm erkek demişş neyseee yav bnm kızla idare edersiniz artık ben çok kararlıyım kız doğurcammm eğer erkeksede düşünce gücüyle pipisini yedirtcem yinede kız olcak

bizimde doktorumuz aynı babasının burnu gibi büyük demişti de üzülmüştümbenim eşimin burnu da büyüktür çünkü.neyse ki doktor iyi bişey demişte ben şimdi öğrendim.ense kalınlığına normal diyince sevindim.2li test sonucumuz perşembe belli olcak belki bebişin cinsiyeti de belli olur.ablam 13.hafta da öğrenmişti.gerçi önemli olan sağlıklı olması...

başta ebru olmak üzere bütün kivicilerrrr olum ben deliricem nasıl yiosunuz bunu yaaaa kaşıkla dün dediğiniz gibi hafif ezdimde ama mundar oldu yarısı kaldı içinde tüm suyu döküldüü ne yeteneksizim ben yaaaaaaa

kaça yapıor 2liyi gülşen bari ikiliye ona gidiyim çok uçuk deilse fiyat malum limitler çerçevesinde hareket ediorum bnm hastanedede 2li yapılmıor malesef

benim 2li testin sonucu cuma çıktı ama biz hala hastaneden gidip de almadık. eşim sağolsun ne acelesi var birdahaki doktor kontrolünden önce alırım diyo :-(

DÜNDEN beri benim d sag kasigim agriyo hata belime ve bacagima vuruyor ama normal canım ya. arrtık organlarımızın yeri degisiyor icerde. bebek kendine yer eciyo. rahim buyuyo tum bunların sonucu olarak da agri cekiyoreuz zannedersem. Ben de son zamana kadar calisip kalan iznimi sonra kullanmak istiyorum. Evet Allah utandırmasın.

ben hep derdim eşimle bizden çıkan velet burun olarak doğar sonradan kollar bacaklar çıkar diye nitekim haklı çıktım bnmde burnum büyük eşiminde dr a da böle dedim kibar kadın gülemedi böle toparlamaya çalıştı ortamı ay yok cnm diye ahahahah

Arkadaşlar ben de çıkıyorum yavaştan. doktora gidicem biliyosunuz. test falan yok sadece yeni bir doktor buldum. doktor bizi degil biz doktoru test edicez yani bakalım anlattıkları kadar iyimiymiş :) HErkese iyi akşamlar . sabah görüşmek üzere.

kaça yapıor 2liyi gülşen bari ikiliye ona gidiyim çok uçuk deilse fiyat malum limitler çerçevesinde hareket ediorum bnm hastanedede 2li yapılmıor malesef

valla meliscim hiç burda bahsedilen fiyatlarla alaksı yok
ayrıntılı ultrason ve kan için 285 tl verdik
burdaki fiyatları duyduktan sonra çok geldi bana

İyi akşamlar canım.
Umarım anlattıkları kadar iyi bir doktordur

hadi gözün aydın nur topu gibi clubberin olucak erkek diil benimki bak görürsün doktorun o gördüğü kordondu kızım olucak benim ben hissediyorum

yaa iyiymiş benim hastanede yani 2li yapılan şubesinde 300 dediler yuh dedim ayrıca muayene parası almadımı peki?

ben normal kan testini sağlık ocağında baktırdım.2li testi de özel hastane.özel sigortamız var sadece 20 ytl ye.muayene ve 2li test için 40 tl ödedik.

hadi gözün aydın nur topu gibi clubberin olucak erkek diil benimki bak görürsün doktorun o gördüğü kordondu kızım olucak benim ben hissediyorum

senle bnm bu kız takıntımız beni öldürcek sabah tvde seda sayan vardı modacı gülşah saraçoğlu amileymiş ekşi yiyormuş bulantısı varmış aaaa bu erkek bak gör dedi valla tvden girip parçalıkcaktım kadınıı ayol bunlar kız belirtisi delirtme beni diye eşim şok girdi beni görünceeee

yaa iyiymiş benim hastanede yani 2li yapılan şubesinde 300 dediler yuh dedim ayrıca muayene parası almadımı peki?

bizimki de 330tl aslında sigorta indirimiyle 285'e geldi.

eee o zaman gel gülşen'e hem hasret gidermiş olursun, muayene de içindeydi bu ücretin

Valla bilmiyorum ki sağlıklı olsun önemli olan o ilk çocuk sonuçta ama insanın gönlünden geçen işte..Ben 2 çocuk düşünüyorum önce kız olsun ki 2.de gerilmeyeyim kız mı değil mi diye yoksa 3-4 gider yani kızı bulana kadar ( şaka tabi )

valla ben bu hamilelik kabusundan sonra kolay kolay 2.ye cesaret edemem 6 kilo verdim yaaa herşeyi geç o bulantılar hayattan soğutuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…