2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde çok yakın tanıdığımız orda düne kadar faceden msj yazıordu ama bugün hiç msjda yok allah herkesin yardımcısı olsun kaddafinin açıklamalarından sonrası çok karışacak çünkü en son feribotu bekliorlardı ama çokta umutlu deillerdi

Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Ben bile burda yüreğim ağzımda bekliyorum.
Onlar kimbilir ne haldedir

Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Ben bile burda yüreğim ağzımda bekliyorum.
Onlar kimbilir ne haldedir

Allah yardımcıları olsun çok zor sen paylaştıktan sonra okudum Allah kimseye yaşatmasın.Kızcağız yabancı memlekette eşinden haber alamıyor ailesine söyleyemiyor. Çok korkunç, çok üzüldüm

Allah yardımcıları olsun çok zor sen paylaştıktan sonra okudum Allah kimseye yaşatmasın.Kızcağız yabancı memlekette eşinden haber alamıyor ailesine söyleyemiyor. Çok korkunç, çok üzüldüm

Ben de çok üzüldüm canım
Okudukça içim acıyor resmen,kendimi onun yerine koymaya cesaret dahi edemiyorum..
Allah yardımcıları olsun..

maşallah sen boylusun ben ufacık tefecik bişeyim boyum 1.53 kilomda 53tü hamile kaldığımda şuan 55 olmuşum o yüzden diyorumya hamielik sonunda yusyuvarlak olurum diye

çok benziyoruz demek esracım fizik olarak,benim de 1.56,54 kilo kaldım 55 oldum,bi de ben yazın sıcaktan acaip şişerim nolcam bakalım

Puikocummmm gözün aydın çok sevindim,ne de güzel ayrıntılı anlatmışsın
Benim gibi ikili test hiç bilmeyen biri için çok güzel oldu
Demek %55 pipili:)

çok güldüm okuyunca, aynen öyle %55 pipili
darısı senin ve tüm tarama testlerine girecek arkadaşlarımızın başına canım

canım allah nazarlardan korusun

Hayırlı haberler gel inşallahhhh

Hoşgeldiinnnnn,oooo ne güzel 2.bebek hem de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…