valla ben bu hamilelik kabusundan sonra kolay kolay 2.ye cesaret edemem 6 kilo verdim yaaa herşeyi geç o bulantılar hayattan soğutuor
Ben de tam tersi,oo hamilelik buysa ben 40 tane doğururum diyorum
Ben de tam tersi,oo hamilelik buysa ben 40 tane doğururum diyorum
bizimde çok yakın tanıdığımız orda düne kadar faceden msj yazıordu ama bugün hiç msjda yok allah herkesin yardımcısı olsun kaddafinin açıklamalarından sonrası çok karışacak çünkü en son feribotu bekliorlardı ama çokta umutlu deillerdi
Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Ben bile burda yüreğim ağzımda bekliyorum.
Onlar kimbilir ne haldedir
Allah yardımcıları olsun çok zor sen paylaştıktan sonra okudum Allah kimseye yaşatmasın.Kızcağız yabancı memlekette eşinden haber alamıyor ailesine söyleyemiyor. Çok korkunç, çok üzüldüm
maşallah sen boylusun ben ufacık tefecik bişeyim boyum 1.53 kilomda 53tü hamile kaldığımda şuan 55 olmuşum o yüzden diyorumya hamielik sonunda yusyuvarlak olurum diye
kızlaaarrr yeniden merhaba,
ikili testimizi yaptırdık kanımızı verdik geldik.
yavrumun maşallahı vardı :) ağzı, burnu, kafa kemikleri, midesi olıuşmuş, hatta dolu halde idrar torbasını gördük.
burnun çok küçük olmaması gerekiyormuş mongol açısından 3.3mm iyiymiş
ense kalınlığı 1.6mm çıktı
kendisi olmuş 6.5cm
bir hafta sonra da kan sonuçlarımız çıkacakmış.
karnım tok ve bol su içmiş gittim ama bizimki yaymış kendini yatıyor bir keyif ki sorma, karnıma bastıra bastıra arada beni öksürterek hareketlendirdik birazcık.
haftam 12+1 ama bebeğim 13+2 çıktı
cinsiyete gelinceee bu haftalar pipi ve klitoris çok büyük benzerlikler taşıdığı için kesin bir olmaz ama biraz çıkıntımız fazla gibi ama ben buna göre sadece %55 erkek derim dedi.
bir sonraki randevu 15 mart sanırım kesin sonuç o zaman çıkar :)
kızlaaarrr yeniden merhaba,
ikili testimizi yaptırdık kanımızı verdik geldik.
yavrumun maşallahı vardı :) ağzı, burnu, kafa kemikleri, midesi olıuşmuş, hatta dolu halde idrar torbasını gördük.
burnun çok küçük olmaması gerekiyormuş mongol açısından 3.3mm iyiymiş
ense kalınlığı 1.6mm çıktı
kendisi olmuş 6.5cm
bir hafta sonra da kan sonuçlarımız çıkacakmış.
karnım tok ve bol su içmiş gittim ama bizimki yaymış kendini yatıyor bir keyif ki sorma, karnıma bastıra bastıra arada beni öksürterek hareketlendirdik birazcık.
haftam 12+1 ama bebeğim 13+2 çıktı
cinsiyete gelinceee bu haftalar pipi ve klitoris çok büyük benzerlikler taşıdığı için kesin bir olmaz ama biraz çıkıntımız fazla gibi ama ben buna göre sadece %55 erkek derim dedi.
bir sonraki randevu 15 mart sanırım kesin sonuç o zaman çıkar :)
gözün aydın maşallah bebişine.. bizde yaptırdık ayrıntılı ultrasona girdik doktor gayet normal dedi.. herbişeyini gördük :) %95 erkek dedi..kan testimiz iki gün sonra çıkacakmış.
kızlarrrrr
dr aradı herşey normalmiş allaha şükür 1 ay sonra gelıyosun hamileliğinin keyfini çıkar dedi
aranıza yeni katılıyorum bende müstakbel eylül annesiyim =)
begümcüm tebrik ederim en zor aşamaları sen atlattın...
darısı bizlere...
bende salı günü 1 martta cvs yaptırıyorum kızlar. amniosentezin erken olanı bu işlem...
bebeğimin sağlık haberlerini bir alsam, dahada dert edecek bişeyim yok diye düşünüyorum. bu ay zor geçecek benim için...
kızlar bende eylül annesiyim. 15 aralık son adet tarihim. muhtemel doğum tarihimiz 20 eylül. kalp atışımızı dinledik. 51 kilo ile başlıyoruz bu yolculuğa:) bu benim 2 . bebeğim. beklenmeyen bir gebelik. çünkü oğlum var ve 14 aylık. bu heyecanı çok yakında yaşamıştım yani. allah hepimizin bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşş. dünyanın en güzel duygusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?