2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim uykum da senin gibi ne yazıkki.bugün zar zor 9.30 ettim yatakta dönerekten.akşamları erken uyumak sorun benim için.eşime vakit ayıramıyorum çünkü:2:

eşim kızmaya başladı erkenden yatıyorsun dıye ama elımde olan bırsey deil şimdi bile uykum var ama uyumayacam dayanabılırsem tabi

Hadi bakalım gözün aydınn,zorlu aşamayı geçtin:)
Sanırım bu sene gerçekten erkek senesi,ikili testten kız diye dönen olmadı sanırım:)

Ay çok güldürdünnn Melissss,baskı yapma çocuğa yaaaa

baskı demeyelim olumlu yönde yönlendiriorum bebişimii

bak demin komşum geldi karnı burnunda hamile bana mavi bebek tulumu hediye getirmiş kayınvalidesi almış bana hediye oda anne nie mavi alıorsun cinsiyeti belli deil demiş anneside amaann onlar kız doğuramaz sülalede o özellik yok demiş hemen kayınvalidemi aradım dua etcek kızım olsun diye psikopata bağladık gelin kaynana

birde kızlar dün feyrukomu vermişti bu linki Bebego Mobilya Konya Bebek Ünitesi bunu istanbulda bulamazmıyım bileniniz var mı

buarada esrant senin gösterdiğin fotoda süpermiş yaa

kaç gündeür giremiyordum siteye.maşallah herkes çok iyi.yarıdan çoğu ikili testleri yaptırmış sonuçlarda güzel.sevindim .darısı ben ve geride testi yaptırmayı bekleyenlere.güzel haberler veririrz burda inşallah.

slm kızlar.nasılsınız?bız dun melegımızı gorduk.ayyyy coooooook tatlı.parmakları kucucuk.cok hareketli.bize boks yaptı.sımarıp durdu kuzucumm.20 dak falan sonra arkasını cevirip uyudu.cook tatlı cooooooooooooooook.cok ozledımm tekrar gormek istıyorum melegımı.1 hafta sonra 2lı teste gidecegiz işl .
Minik kuslarımız Rabbime emanet.işl

bende medicana bahçelievlere gidiyorum.

günaydın kızlllaarrrrr

yaa dün gece sordum yine sorcam 2 gün önce Bebego Mobilya Konya Bebek Ünitesi diye bir link verildi ya genç odasına dönüşebilen bebek odaları istanbulda bulabilirmiyim bunu bilen varmı????

birde google da arıorum ama ne diye arayabileceğimide bilmiorum genç odasına dönüşebilen bebek odası yazıorum ama bişi çıkmıor

merhaba arkadaşlar balık çok sevmiyorum o yüzden 2 haftada bir balık ancak yiyebiliyorum. onun yerine balık yağı kullanmalıyım sanırım ama ne zman başlamam gerekiyor balık hapı kulanmaya bilgisi olan varmı?

Bence en iyisi doktoruna sorman olur. Cunku butun doktorlar farklı zamanlarda verebiliyor bu tip ilaçlari.

günaydın kızlar, bişey sorcam. benim 2-3 gündür iki kasığımda sanki şişkinlik var gibi, hani böyle çok su içersinizde tuvalet ihtiyacınız olurda idrar torbası sanki patlıcakmış gibi hissedersiniz ya,, ben 2-3 gündür öyle hissediyorum. Bu normal midir?

evet normal bence. ağrı da oluyor mu şişlikle beraber? çok rahatsızlık verici ise doktorunla bir konuş bence.

geçmiş olsun. gaz ve kabızlıktan olabilirmi acaba. bu konularda şikayetin varmı yani düzgün tuvalete çıkabiliyormusun. birde portakal ve portakal suyu çok gaz yapıyor. rahatsız edici şekilde.

Günaydınlar:)
Dün akşam bana bir fetal dopler cihazı geldi. Bebeğin kalp atışlarını dinleyebilmek için. Küçük bişey. Kullanım klavuzunda bebeğin yerini tespit edin diyor ama nasıl edeceğimi bilmiyorum. Bazılarınız bebeğin nerede olduğunu karından anlayabiliyordu galiba, sertlik mi oluyordu? Ben bakıyorum hiçbir yeri sert değil sanki. Yarın doktoruma sorucam ama yarına kadar belki bana yardımcı olacak vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…