benim uykum da senin gibi ne yazıkki.bugün zar zor 9.30 ettim yatakta dönerekten.akşamları erken uyumak sorun benim için.eşime vakit ayıramıyorum çünkü:2:
teyzoşlar biz geldik. Geçmişi şöyle bir okudum ikili sonuçları herkesin iyi çıkmış çok sevindim.Bizde bugün sonuçlarımızı doktor teyzemize gösterdik kan sonuçlarına da baktı Allaha şükür herşey normalmiş. Üçlü taramaya gerek olmadığını söyledi.Normalde bebeğe bakmayacaktık yani sonuç göstermeye gitmiştik ama babamız gideceği için rica ettik bi daha baktık meleğimize. Bu sefer tepetaklak karşıladı bizi yüzü koyun yatıyodu minik serserim sonra takla attı yine. Cinsiyeti sordum ikilide bakan doktor kıza benzetti bizde kız istiyoruz daha çok dedim. O zaman ben yorum yapmayayım dedi erkek mi dedim sanki bana da öyle geldi dedi. Ama kesin bişey söyleyemiyorum bi sonraki randevunda kesinleştirelim dedi.12 haftayı bitirmişim bebiş 13 haftaya girmiş.
Kabızlığım son günlerde beni öldürdü kayısı da fayda etmiyordu onu söyledim ilaç verdi suda eriyen magnezyummuş. Elevitin yanına da omega 3 takviyesi yaptı.Çatlak için ne kullanıyorsun dedi kakao yağı dedim yeterli gelmez dedi mustela yazdı onu da aldım. Gerçi pek inanmıyorum kozmatiklere ama içimde kalmasın diye aldım onu. Kampanya varmış 2 alana 1 hediye ettiler. Uzun uzun yazdım valla
gittim serumumu yedim geldim 2 tane serum taktılar 5 saat falan hastanedeydik buarada bebeğeeemide gördüm clubber olcak bizimki eller havaya modundaydı aradada poposunu attırıordu çok güldürdü bizi
buarada senin haberlerede sevindimmm erkek demişş neyseee yav bnm kızla idare edersiniz artık ben çok kararlıyım kız doğurcammm eğer erkeksede düşünce gücüyle pipisini yedirtcem yinede kız olcak
canım allah nazarlardan korusun
selam annelerin en güzelleriiiii
ya k.k. da ekim 2011 anneleri die başlık var mı. ben açsam kapanır mı???
evet son tepetaklak fotosunu vericem eline bakıp bakıp gülsün
Ben medicana avcılara gidiyorum canım ama önümüzdeki aydan itibaren medicana internationale geçicem Beylikdüzüne. Kabızlık için doktorun verdiğini bi deniycem işe yaramazsa aktivia da alırım.Doktor gebelikte kabızlığın çok çözümü var merak etme dedi.İnşallah atlatırım dün ağladım tuvalette
merhaba arkadaşlar balık çok sevmiyorum o yüzden 2 haftada bir balık ancak yiyebiliyorum. onun yerine balık yağı kullanmalıyım sanırım ama ne zman başlamam gerekiyor balık hapı kulanmaya bilgisi olan varmı?
günaydın kızlar, bişey sorcam. benim 2-3 gündür iki kasığımda sanki şişkinlik var gibi, hani böyle çok su içersinizde tuvalet ihtiyacınız olurda idrar torbası sanki patlıcakmış gibi hissedersiniz ya,, ben 2-3 gündür öyle hissediyorum. Bu normal midir?
günaydın kızlar, bişey sorcam. benim 2-3 gündür iki kasığımda sanki şişkinlik var gibi, hani böyle çok su içersinizde tuvalet ihtiyacınız olurda idrar torbası sanki patlıcakmış gibi hissedersiniz ya,, ben 2-3 gündür öyle hissediyorum. Bu normal midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?