2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

normalde doktorunun ultrason probunu dayadığı yerleri anımsıyorsan o şekilde denesene bir kalp atışlarını duyarsın belki.....ay çok güzel bişi o ben de mi alsam acaba?

normalde doktorunun ultrason probunu dayadığı yerleri anımsıyorsan o şekilde denesene bir kalp atışlarını duyarsın belki.....ay çok güzel bişi o ben de mi alsam acaba?

Hatırladığım kadarıyla aşağılara bakıyordu ve çok bastırıyordu. Ben de öyle yaptım. Alet çok hassas ama elimin hareketini bile kalp atışı gibi algılıyo birden ve nabız gösteriyo, o yüzden zor yani yakalamak. Gösteriyor mu diye kendi kalbimi dinledim:) Hemen yakaladı onu, sesini de verdi. Ama bebek küçük diye galiba bi türlü yakalayamıyorum kalp ritmini, her tarafımda dolaştırdım:)

Benim pek niyetim yoktu bu tür şeylere ama dayım aile hekimi, o ödünç verdi sağolsun. İyi mi yaptık bilmiyorum. Ha bi de jeli yok, onun da etkisi vardır, jel almak lazım.

Ces dün ne yaptın gittin mi doktora, gördün mü miniğini?

Ay beLizcim gittim doktora. 1,5 haftada 5 cm'den 7 cm'e cikmisss. O ne güzeelik yarabbbiim. Mucizemi gordum, o kadar güzeldi ki, bacakları elleri, parmaklarını saydık biliyomusun? omurgasını görmen lazım, sanki böyle inci kolye gibi sıra sıra, oparlak parlak.. Amannn içimdeki duyguları bir anlatabilsem. Taşıyor boyle sel gibi hislerim. Ya bu kadar mı belirginleşilir 1.5 haftada. HErsey cok guzel dedi doktor. bacak arasında bir cikinti var ama kız da olabilir erkek de dedi. Aynı oranda konustu cinsiyetle ilgili. Ay hic onemli degil zaten. onun o bebek bebek halini gorum ya ister kız olsun ister erkek olsun hiiiiç önemli degil. 35-40 dakika film seyreder gibi seyrettik. suyum cok iyiymis. bebegimin iddrar torbasını ve midesini de gördük . onlar da bizim amniyon sıvısı gibi kara görünüyor ultrasonda. Allahım saglık versin bebegime. Dun 12+5 olması gerekitrken 13+3 gorundu. Hep biraz önden gidiyor ama doktor anne babası olarak siz de irisiniz bebegin de iri olması cok normal demisti :) e yani 185 baba ve 183 anneden de minnak bir bebek cikmaz heralde.

Hadi gözün aydın canım. Doktoru beğendin mi peki, onla mı devam edeceksin? Ben de yarın akşam gidicem 5 hafta aradan sonra, 2li için. Benim da yarın akşam ağzım kulaklarımda olur:))

Hadi gözün aydın canım. Doktoru beğendin mi peki, onla mı devam edeceksin? Ben de yarın akşam gidicem 5 hafta aradan sonra, 2li için. Benim da yarın akşam ağzım kulaklarımda olur:))

Yok canım doktor tabi ki iyi ama ben kendi doktorumla devam edicem. Alıstım ona vazgecmemeye karar verdim. Sen de yarın aynı benim anlattıklarımı goreceksin buyuk ihtimal. Insallah sonuclarınn da iyi cikar.

geçmiş olsun. gaz ve kabızlıktan olabilirmi acaba. bu konularda şikayetin varmı yani düzgün tuvalete çıkabiliyormusun. birde portakal ve portakal suyu çok gaz yapıyor. rahatsız edici şekilde.

olabilir, 3 sabahtır portakal suyu içiyorum. İçmeyeyim bari biraz keseyim.

yok canım, ağrı olmuyor.. sadece şişkinlik olarak.
buarada aynı meslekten mişiz canım....

olabilir, 3 sabahtır portakal suyu içiyorum. İçmeyeyim bari biraz keseyim.

Evet ben de çok portakal suyu içiyordum, canım çekiyordu, o zamanlar bende de şikinlik vardı dıgru siz soyleyince anımsadım. şimdi karnım düzeldi. Bebek şişkinligi de yok hala. 3.5 ay oldu nerdeyse dümdüzüm.

çalışıyorum canım, ama allah nasip ederse bana 13.hafta sonunda dikiş atılacak. ozamandan sonra izinli olcam,hep yatacam.

İnşallah o dikişlerden sonra hiç problemin olmaz da sag salim dogar bebegin. Hangi alanda calisiyosun? ic mimari mi yoksa ticari yapılar falan mı? mesleki meraklılıgım uyandı sabah sabah kusura bakma.

İnşallah o dikişlerden sonra hiç problemin olmaz da sag salim dogar bebegin. Hangi alanda calisiyosun? ic mimari mi yoksa ticari yapılar falan mı? mesleki meraklılıgım uyandı sabah sabah kusura bakma.

canım ben eskişehirdeyim, aslında mimarlık mezunuyum ama iç mimarlık gibi çalışıyorum. Büyük markanın bayisinde mutfak-banyo çiziyorum. tesisat projelerini ve banyoların projelerini çiziyorum.
sen hangi alanda çalışıyorsun.

E mimar olunca içi dışı farketmiyor zaten, her alanı güzel. Ben sanayi yapıları, konut binaları, gökdelen projeleri alanlarında çalışıyorum. İzmirin büyük firmalarından birinde tek başımayım. herşeyi ben yapıyorum. avan proje, uygulama, modelleme, render, metraj, detay, hersey iste. yanlız calistigim icin hepsini ben yapıyorum, şikayetim de yok aslında meslegimi seviyorum cunku. sen de bilirsin sevilmeden yapılcak sey degil ki.

çok güzel,,, bende mezun olunca buraya bi girdim, kaldım burda. sevince böyle oluyor, ee tekmişsin. doğum izninde ne olacak?

çok güzel,,, bende mezun olunca buraya bi girdim, kaldım burda. sevince böyle oluyor, ee tekmişsin. doğum izninde ne olacak?

Projeleri dışarıya yaptırırlar heralde. biz aslında inşaat firmasıyız zaten. yatırımcının projesi yoksa ben ciziyorum. projesi varsa sadece inşaatını yapıyoruz. asıl olarak proje degil de insaat firması oldugumuz icin disariya da yaptirabilirler projeleri. ben ofise girmeden once 2-3 ay boş kalmis pozisyonum o zaman oyle yapmislar.

çok sağol çalışıyorum o yüzden biraz zor olacak. büyüdüklerinde rahat ederim bende:)

maşallah ne güzelde anlatmışsın cess bayyıldımmmmm ama bana senin oğlun olcak gibi gelior hala bende dün oynarken gördüm diye delirdim seninki gibi bir görüntü alsam bayılırdım herhalde koyabilirsen koysana cnm görüntüleri

bütün herşeyim evde canım malesef. ama bir ara koyabilirsem koyrım tabi. Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…