Günaydınlar:)
Dün akşam bana bir fetal dopler cihazı geldi. Bebeğin kalp atışlarını dinleyebilmek için. Küçük bişey. Kullanım klavuzunda bebeğin yerini tespit edin diyor ama nasıl edeceğimi bilmiyorum. Bazılarınız bebeğin nerede olduğunu karından anlayabiliyordu galiba, sertlik mi oluyordu? Ben bakıyorum hiçbir yeri sert değil sanki. Yarın doktoruma sorucam ama yarına kadar belki bana yardımcı olacak vardır.
Herkese Günaydınlar...
normalde doktorunun ultrason probunu dayadığı yerleri anımsıyorsan o şekilde denesene bir kalp atışlarını duyarsın belki.....ay çok güzel bişi o ben de mi alsam acaba?
Ces dün ne yaptın gittin mi doktora, gördün mü miniğini?
Ay beLizcim gittim doktora. 1,5 haftada 5 cm'den 7 cm'e cikmisss. O ne güzeelik yarabbbiim. Mucizemi gordum, o kadar güzeldi ki, bacakları elleri, parmaklarını saydık biliyomusun? omurgasını görmen lazım, sanki böyle inci kolye gibi sıra sıra, oparlak parlak.. Amannn içimdeki duyguları bir anlatabilsem. Taşıyor boyle sel gibi hislerim. Ya bu kadar mı belirginleşilir 1.5 haftada. HErsey cok guzel dedi doktor. bacak arasında bir cikinti var ama kız da olabilir erkek de dedi. Aynı oranda konustu cinsiyetle ilgili. Ay hic onemli degil zaten. onun o bebek bebek halini gorum ya ister kız olsun ister erkek olsun hiiiiç önemli degil. 35-40 dakika film seyreder gibi seyrettik. suyum cok iyiymis. bebegimin iddrar torbasını ve midesini de gördük . onlar da bizim amniyon sıvısı gibi kara görünüyor ultrasonda. Allahım saglık versin bebegime. Dun 12+5 olması gerekitrken 13+3 gorundu. Hep biraz önden gidiyor ama doktor anne babası olarak siz de irisiniz bebegin de iri olması cok normal demisti :) e yani 185 baba ve 183 anneden de minnak bir bebek cikmaz heralde.
Hadi gözün aydın canım. Doktoru beğendin mi peki, onla mı devam edeceksin? Ben de yarın akşam gidicem 5 hafta aradan sonra, 2li için. Benim da yarın akşam ağzım kulaklarımda olur:))
evet normal bence. ağrı da oluyor mu şişlikle beraber? çok rahatsızlık verici ise doktorunla bir konuş bence.
geçmiş olsun. gaz ve kabızlıktan olabilirmi acaba. bu konularda şikayetin varmı yani düzgün tuvalete çıkabiliyormusun. birde portakal ve portakal suyu çok gaz yapıyor. rahatsız edici şekilde.
yok canım, ağrı olmuyor.. sadece şişkinlik olarak.
buarada aynı meslekten mişiz canım....
yok canım, ağrı olmuyor.. sadece şişkinlik olarak.
buarada aynı meslekten mişiz canım....
olabilir, 3 sabahtır portakal suyu içiyorum. İçmeyeyim bari biraz keseyim.
AAA sen de mi mimarsın ne güzzzzeeeel. Sevindim meslektaş olmamıza. çalışıyormusun peki?
çalışıyorum canım, ama allah nasip ederse bana 13.hafta sonunda dikiş atılacak. ozamandan sonra izinli olcam,hep yatacam.
İnşallah o dikişlerden sonra hiç problemin olmaz da sag salim dogar bebegin. Hangi alanda calisiyosun? ic mimari mi yoksa ticari yapılar falan mı? mesleki meraklılıgım uyandı sabah sabah kusura bakma.
canım ben eskişehirdeyim, aslında mimarlık mezunuyum ama iç mimarlık gibi çalışıyorum. Büyük markanın bayisinde mutfak-banyo çiziyorum. tesisat projelerini ve banyoların projelerini çiziyorum.
sen hangi alanda çalışıyorsun.
E mimar olunca içi dışı farketmiyor zaten, her alanı güzel. Ben sanayi yapıları, konut binaları, gökdelen projeleri alanlarında çalışıyorum. İzmirin büyük firmalarından birinde tek başımayım. herşeyi ben yapıyorum. avan proje, uygulama, modelleme, render, metraj, detay, hersey iste. yanlız calistigim icin hepsini ben yapıyorum, şikayetim de yok aslında meslegimi seviyorum cunku. sen de bilirsin sevilmeden yapılcak sey degil ki.
çok güzel,,, bende mezun olunca buraya bi girdim, kaldım burda. sevince böyle oluyor, ee tekmişsin. doğum izninde ne olacak?
hayırlı olsun bebeğin canım olsun yaşlarının yakın olması iyi bence benımde kardeşim 1.5 yaş küçük benden ıkısı beraber büyür
BRKKVC saol tatlım herkes ıyı haberlerle dönsün inş
Ay beLizcim gittim doktora. 1,5 haftada 5 cm'den 7 cm'e cikmisss. O ne güzeelik yarabbbiim. Mucizemi gordum, o kadar güzeldi ki, bacakları elleri, parmaklarını saydık biliyomusun? omurgasını görmen lazım, sanki böyle inci kolye gibi sıra sıra, oparlak parlak.. Amannn içimdeki duyguları bir anlatabilsem. Taşıyor boyle sel gibi hislerim. Ya bu kadar mı belirginleşilir 1.5 haftada. HErsey cok guzel dedi doktor. bacak arasında bir cikinti var ama kız da olabilir erkek de dedi. Aynı oranda konustu cinsiyetle ilgili. Ay hic onemli degil zaten. onun o bebek bebek halini gorum ya ister kız olsun ister erkek olsun hiiiiç önemli degil. 35-40 dakika film seyreder gibi seyrettik. suyum cok iyiymis. bebegimin iddrar torbasını ve midesini de gördük . onlar da bizim amniyon sıvısı gibi kara görünüyor ultrasonda. Allahım saglık versin bebegime. Dun 12+5 olması gerekitrken 13+3 gorundu. Hep biraz önden gidiyor ama doktor anne babası olarak siz de irisiniz bebegin de iri olması cok normal demisti :) e yani 185 baba ve 183 anneden de minnak bir bebek cikmaz heralde.
maşallah ne güzelde anlatmışsın cess bayyıldımmmmm ama bana senin oğlun olcak gibi gelior hala bende dün oynarken gördüm diye delirdim seninki gibi bir görüntü alsam bayılırdım herhalde koyabilirsen koysana cnm görüntüleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?