2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dünkü serumlardan sonra hormonlu serdar ortaç modunda eller yüz şiş yatıorum ama çok şükür ilaçlarımı içebildim bulantı kusma yok

Aman aman hiç kusmazsın bundan sonra inşallah. Serdar Ortaç da iyi benzetme oldu yani, güldürdün sabah sabah

İzmir'de bir hava var ki hanımlar, Tim Burton gelsin film ceksin, ortam tam ona uygun karanlık kasvetli. İçim şişiti 2 gündür güneş yüzünü göstermiyor.

canım ben fuarda görmüştüm konuştum konyadalarmış ama yakında istanbulda bayimiz açılacak dedi. istersen bi telefonda sor

kızlar bu söylediğiniz ücretler sigortasız felan mı??? ben sgklı olarak yaptırdım 97,5 TL ye 25 de muayene parası verdim

bnm sorduğum hem sgk hem özel sigorta fiyatı 130 ada buldum ama oraya gitme hiç istemiorum sevmiorum oraya allah düşmanımı düşürmesin diyeceğim cinsten bir yer sen enrde yaptırmıştın cnm ya

bende adamları telde arayayım mobilya için mantıklı düz beyaz itiorum ben birde yakından görmeden sipariş vermek istemem açıkcası ama benki daha oda almam diyen biriydim eşim dün gece beni gaza getirdi bu mobilyayı görünce

geçtiğimiz fuarda satılıyordu, 3-5 mart arası tekrar anne bebek fuarı var belki tekrar gelirler. ayrıca istanbulda bayimiz açılacak demişlerdi fuarda bana. isterseniz telefonla sorun fuara gelirlerse ordan da alabilirsiniz

kızlar bu söylediğiniz ücretler sigortasız felan mı??? ben sgklı olarak yaptırdım 97,5 TL ye 25 de muayene parası verdim

bulunduğunuz yerlerde doğum evi yokmu oralarda ücretsiz yapıyorlar 2 li testleri. benim hastane pahalı olsaydı doğum ewinde yaptırıcaktım. burda yaptıranlar 200 falan deyince. benim gittiğim hastane özel hastane ve çok ünlü burda. ortadoğu hastanesi. 2 li test için 8 lira istediler + muayene parası yani 40 lira. sizin dediğiniz yerler test değil soygun yapıyorlar resmen

günaydın hanımlar ve bebişleri?
nasılsınız keyifler nasıl? biz çok şükür biraz daha iyiyiz bugün..

paylaşımın için çok sağol ces . 27 şubata kadar dikkat etmeye dewam bebeğimin organlarının gelişimi için. tam benim tahminlerime göre burdaki hesaplar

Rica ederim ne demek. Benim riskli zamnalarım geçmiş ama asıl 3 aydan sonra agir kaldirmamak gerekiyormus biliyor musunuz? ben de ıslak çamaşır selesini bile eşimden rica ediyorum artık napiyim.

güneydın melek anneler

nasılsınız? bu sabah şöyle yumurtalı peynirli pekmezli bi kahvaltı yaptık bebişimle şimdide hem meyvemizi yiyoz hemde bebeişim sizin meleklerinize yani arkadaşlarına bende sizlere bakıım dedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…