bütün herşeyim evde canım malesef. ama bir ara koyabilirsem koyrım tabi. Sen nasılsın?
dünkü serumlardan sonra hormonlu serdar ortaç modunda eller yüz şiş yatıorum ama çok şükür ilaçlarımı içebildim bulantı kusma yok
Aman aman hiç kusmazsın bundan sonra inşallah. Serdar Ortaç da iyi benzetme oldu yani, güldürdün sabah sabah
yaa iyiymiş benim hastanede yani 2li yapılan şubesinde 300 dediler yuh dedim ayrıca muayene parası almadımı peki?
yüzünüzde lekeler çıkmaya başladımı? benim çenemde kahverengi lekeler çıkmaya başladı.
canım ben fuarda görmüştüm konuştum konyadalarmış ama yakında istanbulda bayimiz açılacak dedi. istersen bi telefonda sorbaskı demeyelim olumlu yönde yönlendiriorum bebişimii
bak demin komşum geldi karnı burnunda hamile bana mavi bebek tulumu hediye getirmiş kayınvalidesi almış bana hediye oda anne nie mavi alıorsun cinsiyeti belli deil demiş anneside amaann onlar kız doğuramaz sülalede o özellik yok demiş hemen kayınvalidemi aradım dua etcek kızım olsun diye psikopata bağladık gelin kaynana
birde kızlar dün feyrukomu vermişti bu linki Bebego Mobilya Konya Bebek Ünitesi bunu istanbulda bulamazmıyım bileniniz var mı
buarada esrant senin gösterdiğin fotoda süpermiş yaa
bende medicana bahçelievlere gidiyorum.
kızlar bu söylediğiniz ücretler sigortasız felan mı??? ben sgklı olarak yaptırdım 97,5 TL ye 25 de muayene parası verdim
günaydın kızlllaarrrrr
yaa dün gece sordum yine sorcam 2 gün önce Bebego Mobilya Konya Bebek Ünitesi diye bir link verildi ya genç odasına dönüşebilen bebek odaları istanbulda bulabilirmiyim bunu bilen varmı????
birde google da arıorum ama ne diye arayabileceğimide bilmiorum genç odasına dönüşebilen bebek odası yazıorum ama bişi çıkmıor
kızlar bu söylediğiniz ücretler sigortasız felan mı??? ben sgklı olarak yaptırdım 97,5 TL ye 25 de muayene parası verdim
Bende başlamadı lekelenme, doktorunla konustun mu acaba güneş kremi işe yarar mı?
hangi doktora gidiyorsun ve memnunmusun canım???
günaydın hanımlar ve bebişleri?
nasılsınız keyifler nasıl? biz çok şükür biraz daha iyiyiz bugün..
paylaşımın için çok sağol ces . 27 şubata kadar dikkat etmeye dewam bebeğimin organlarının gelişimi için. tam benim tahminlerime göre burdaki hesaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?