merhaba arkadaşlar balık çok sevmiyorum o yüzden 2 haftada bir balık ancak yiyebiliyorum. onun yerine balık yağı kullanmalıyım sanırım ama ne zman başlamam gerekiyor balık hapı kulanmaya bilgisi olan varmı?
bulunduğunuz yerlerde doğum evi yokmu oralarda ücretsiz yapıyorlar 2 li testleri. benim hastane pahalı olsaydı doğum ewinde yaptırıcaktım. burda yaptıranlar 200 falan deyince. benim gittiğim hastane özel hastane ve çok ünlü burda. ortadoğu hastanesi. 2 li test için 8 lira istediler + muayene parası yani 40 lira. sizin dediğiniz yerler test değil soygun yapıyorlar resmen
bnm sorduğum hem sgk hem özel sigorta fiyatı 130 ada buldum ama oraya gitme hiç istemiorum sevmiorum oraya allah düşmanımı düşürmesin diyeceğim cinsten bir yer sen enrde yaptırmıştın cnm ya
bende adamları telde arayayım mobilya için mantıklı düz beyaz itiorum ben birde yakından görmeden sipariş vermek istemem açıkcası ama benki daha oda almam diyen biriydim eşim dün gece beni gaza getirdi bu mobilyayı görünce
güneydın melek anneler
nasılsınız? bu sabah şöyle yumurtalı peynirli pekmezli bi kahvaltı yaptık bebişimle şimdide hem meyvemizi yiyoz hemde bebeişim sizin meleklerinize yani arkadaşlarınabende sizlere bakıım dedık
inşallah canım..3 gündür evde yatıyorum gripten..normalde bu kadar ağır olmazdı bu kez noldu nasıl kaptım anlamadım..Bizler de iyiyiz canım, iyi olmana sevindim hep böyle devam eder inşallah.
canım ben 12.haftamı doldurdum doktorum dün verdi omega 3. Doktorunla konuşmanı öneririm her doktor farklı zamanda farklı ilaç verebiliyor.
dmlonr şekercim cinsiyeti gördümü dr dün merak ettim tahlıllerın ıyı cıkmasına sevındımbıde dr değiştircem demişsin galiba neden merak ettim
eylül gelsin istiyorum bebişimi doğurum koynumda uyutmak istiyorum yüzünü merak ediyorum aman zaman geçsin beeeeeeeeee
bulunduğunuz yerlerde doğum evi yokmu oralarda ücretsiz yapıyorlar 2 li testleri. benim hastane pahalı olsaydı doğum ewinde yaptırıcaktım. burda yaptıranlar 200 falan deyince. benim gittiğim hastane özel hastane ve çok ünlü burda. ortadoğu hastanesi. 2 li test için 8 lira istediler + muayene parası yani 40 lira. sizin dediğiniz yerler test değil soygun yapıyorlar resmen
inşallah canım..3 gündür evde yatıyorum gripten..normalde bu kadar ağır olmazdı bu kez noldu nasıl kaptım anlamadım..
verdiğin linkten baktım 2 gün olmuş tehlikeli zamanı atlatalı..inşallah hep beraber sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza..
Oh oh afiyet olsun, löp löp et olsun bebegine, arkadaslar 3 aydan sonra bebeklerde kemiklesme basladigi icin bol sut icmeyi unutmayın. günde en az 2 bardak. yoksa bizim kemiklerden çekiyolarmış kalsiyumu ve dişlerimiz çürümeye kemiklerimiz kuvvetsizleşmeye başloyomuş. aman için gari. benim için süt içmek tam çin işkencesi sizin için öyle degldir insallah.
Oh oh afiyet olsun, löp löp et olsun bebegine, arkadaslar 3 aydan sonra bebeklerde kemiklesme basladigi icin bol sut icmeyi unutmayın. günde en az 2 bardak. yoksa bizim kemiklerden çekiyolarmış kalsiyumu ve dişlerimiz çürümeye kemiklerimiz kuvvetsizleşmeye başloyomuş. aman için gari. benim için süt içmek tam çin işkencesi sizin için öyle degldir insallah.
doğum evi ne ki ilk defa duydum :S ben zaten sağlık ocaklarını bile yeni keşfetmiş biriyim:44:
Düzgün bey e gidiyorum çokkkkkkkk memnunum canım pozitif bir doktor
arkadaşlar bende geçen hafta gittim burda da söylemiştim. bana da doktor dişetlerinde çekilme başlamış dedi. eğer kalsiyum yeterli alamıyorsan hemen doktorunla konuş sana takviye d vitamini versin dedisaol canım
dün akşam arkadaşlarla yemeye gittik arkadaşım diş hekimi dişlerime bakmıştı hamıle kalmadan çnce gayet sağlıklı dedı bıkac dişi düzeltti dün akşamda dişlerine bakıcam dedi kızlar dişlerim bikaç ay önce süperken şimdi dişetimde hafif çekilme 2 dişimdede hafif ağrı var içebildiğin kadar süt içmen şart dedi
kızlar iğrensekte burnumuzu ntıkayıp içelim meyve suyu yerine ayran içelim çok önemliymiş bir hekimden tavsiye.....
offff benimde sütle hiç aram yok..berbat bi tat
kızlar şimdi tev de izliyorum saraçoğlu kalsiyum için brokoliyi haşlayıp hem yiyin hemde suyunu için dedi..brokoli kalsiyum bombasıymış..bide hamileler kesinlikle nar ve maydanoz tüketmesin dedi...
canım ben 12.haftamı doldurdum doktorum dün verdi omega 3. Doktorunla konuşmanı öneririm her doktor farklı zamanda farklı ilaç verebiliyor.
dmlonr şekercim cinsiyeti gördümü dr dün merak ettim tahlıllerın ıyı cıkmasına sevındımbıde dr değiştircem demişsin galiba neden merak ettim
Tatlişkom tahliller iyi çıktı çok şükür seninde iyiymiş çok sevindim. Valla ikilide bakan doktor kız gibi demişti dün kendi doktorum erkeğe benzettim dedi önümüzdeki kontrolde netleşir artık dedi bizde bilmiyoruz şimdi kız mı erkek mi
Doktoru değiştiriyorum aslında doktorum iyi bi kadıncağız ama ben Beylikdüzündeyim gittiğim hastane Avcılar medicana ve hastaneyi fazla kapsamlı bulmuyorum orda doğum yapmak istemiyorum Yeni doktorum Beylikdüzü Medicanada orası çok büyük bi hastaneordan bi doktoru çok önerdiler o yüzden artık oraya devam edicem canım. Hemde evime çok yakın acil bi durumda tek başıma da hemen gidebilirim..
sen nerde yaptırdın?? istanbulda değilsin heralde?
merhabalar bende bu haftaya kadar miğde bulantım çok olmadı ama 12 haftada başladı nedense. sabahları birşey yiyemiyorum. bir sorun yokturdur inşallah. hep doktora gitmek istiyorum bebişimi göreyim diye. yakında kafayı yiyecem sizlerde benim gibi misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?