2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 12.haftamı doldurdum doktorum dün verdi omega 3. Doktorunla konuşmanı öneririm her doktor farklı zamanda farklı ilaç verebiliyor..

ahh bizi burda öyle bir soyuyorlar ki inanamazsın. Aynı hastanenin farklı şubeleri bile farklı ücret alıyor.Sizler çok şanslısınız bize göre..

ben de medicine hospitalda yaptırdım bağcılarda. doktor çok tatlıydı güler yüzlüydü de bana uzak geldi devam etmeyeceğim oraya.
ben fuarda inceledim hoşuma gitti mobilyalar ama benim de eşim acele etme dedi ve aldırtmadı. bakalım marttaki fuara gidebilirsem tekrar bi bakacağım mobilyalara

eylül gelsin istiyorum bebişimi doğurum koynumda uyutmak istiyorum yüzünü merak ediyorum aman zaman geçsin beeeeeeeeee

Oh oh afiyet olsun, löp löp et olsun bebegine, arkadaslar 3 aydan sonra bebeklerde kemiklesme basladigi icin bol sut icmeyi unutmayın. günde en az 2 bardak. yoksa bizim kemiklerden çekiyolarmış kalsiyumu ve dişlerimiz çürümeye kemiklerimiz kuvvetsizleşmeye başloyomuş. aman için gari. benim için süt içmek tam çin işkencesi sizin için öyle degldir insallah.

Bizler de iyiyiz canım, iyi olmana sevindim hep böyle devam eder inşallah.
inşallah canım..3 gündür evde yatıyorum gripten..normalde bu kadar ağır olmazdı bu kez noldu nasıl kaptım anlamadım..
verdiğin linkten baktım 2 gün olmuş tehlikeli zamanı atlatalı..inşallah hep beraber sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza..

eylül gelsin istiyorum bebişimi doğurum koynumda uyutmak istiyorum yüzünü merak ediyorum aman zaman geçsin beeeeeeeeee

Ben de aynı hislerdeyim. Normalde bile çok tezcanlıyımdır daha 6 ay daha nasıl beklicem bilmiyorum. Yaz gelse zaman daha cabuk gececekmis gibi geliyor ama bilemiyorum. Bu kış beni mahvetti ya, üşümekten sıkıldım dışarda. günler de garip garip uzun geçiyor aslında kısa ama bana öyle geliyor.

doğum evi ne ki ilk defa duydum :S ben zaten sağlık ocaklarını bile yeni keşfetmiş biriyim:44:

Çok çok ateşlenirsen doktorunla konuşmayı atlama sakın. gribin bebegine bir sakıncası yok ama ateş tehlikeli olabilir Allah korusun.

offff benimde sütle hiç aram yok..berbat bi tat
kızlar şimdi tev de izliyorum saraçoğlu kalsiyum için brokoliyi haşlayıp hem yiyin hemde suyunu için dedi..brokoli kalsiyum bombasıymış..bide hamileler kesinlikle nar ve maydanoz tüketmesin dedi...

sen nerde yaptırdın?? istanbulda değilsin heralde?

saol canım
dün akşam arkadaşlarla yemeye gittik arkadaşım diş hekimi dişlerime bakmıştı hamıle kalmadan çnce gayet sağlıklı dedı bıkac dişi düzeltti dün akşamda dişlerine bakıcam dedi kızlar dişlerim bikaç ay önce süperken şimdi dişetimde hafif çekilme 2 dişimdede hafif ağrı var içebildiğin kadar süt içmen şart dedi
kızlar iğrensekte burnumuzu ntıkayıp içelim meyve suyu yerine ayran içelim çok önemliymiş bir hekimden tavsiye.....

doğum evi ne ki ilk defa duydum :S ben zaten sağlık ocaklarını bile yeni keşfetmiş biriyim:44:

doğum ewi sadece kadınların jinekolojik muayane ve hamilelik dönemlierinde gitti hastane. devlet hastanesi. sgk lılar o hastanede ücretsiz muayene olup ücretsiz terslerini yapıyor. veee doğumda ücretsiz. ancak çok kalabalık oluor. özel hastanelerde olduğu kadar ilgilenemiyor doktorlar

Düzgün bey e gidiyorum çokkkkkkkk memnunum canım pozitif bir doktor

burdakiler genelde düzgün beye gidiyorlar sanırım. ben de bayan doktor arıyorum. medicanada tavsiye edebileceğiniz bayan doktor varmı???
ben tedaviyle hamile kaldım tedavimi erkek doktor yaptı, uzun bi süreçti ama ben çoğu zaman sıkıldığım utandığım oluyordu. o nedenle artık bayan doktor istiyorummmm

arkadaşlar bende geçen hafta gittim burda da söylemiştim. bana da doktor dişetlerinde çekilme başlamış dedi. eğer kalsiyum yeterli alamıyorsan hemen doktorunla konuş sana takviye d vitamini versin dedi

Nar ve maydanoz antioksidan oldugu icin bebişi de toksin olarak görüp Allah korusun düşüğe senep olabiliyormus.

Al benden de o kadar. Peynir ve yoğurt vazgeçilmezimdir ama süt hiç sevmiyorum Hergün bir küçük kutu içiyorum o da çikolatalı süt. Eşim organik alıyo atıyoruz içmediğim için. Ama çok önemliymiş içmek lazım...

sen nerde yaptırdın?? istanbulda değilsin heralde?

ben doğma büyüme istanbulluyum. okmeydanı ssk da doğurmuş annem beni türkiyede ilk ultrasonu kullananlardanda biri. benim bi küçüğüme bakmışlar ultrasonda. tüm sülale ayaklanmış sakat edecen çocuğu diye. adana dayım şimdi.burda yaşıyoruz. istanbul bizi çok yaladı yuuttu valla göçümüzü aldık kaçtık ordan ordaki fiyatlara korkuyla bakıyorum. bbenim doğum tek kişilik özel oda dalil 375 lira. ve doktorum doç dr olduğu için fiyat bu. hastanedeki diğer doktorlarınki daha ucuz

merhabalar bende bu haftaya kadar miğde bulantım çok olmadı ama 12 haftada başladı nedense. sabahları birşey yiyemiyorum. bir sorun yokturdur inşallah. hep doktora gitmek istiyorum bebişimi göreyim diye. yakında kafayı yiyecem sizlerde benim gibi misiniz

Evet tabi ki gitmek istiyoruz hatta abartıp eve ultrason cihazı almayı düşünüyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…