Al benden de o kadar. Peynir ve yoğurt vazgeçilmezimdir ama süt hiç sevmiyorumHergün bir küçük kutu içiyorum o da çikolatalı süt. Eşim organik alıyo atıyoruz içmediğim için. Ama çok önemliymiş içmek lazım...
Tatlişkom tahliller iyi çıktı çok şükür seninde iyiymiş çok sevindim. Valla ikilide bakan doktor kız gibi demişti dün kendi doktorum erkeğe benzettim dedi önümüzdeki kontrolde netleşir artık dedi bizde bilmiyoruz şimdi kız mı erkek mi
Doktoru değiştiriyorum aslında doktorum iyi bi kadıncağız ama ben Beylikdüzündeyim gittiğim hastane Avcılar medicana ve hastaneyi fazla kapsamlı bulmuyorum orda doğum yapmak istemiyorum Yeni doktorum Beylikdüzü Medicanada orası çok büyük bi hastaneordan bi doktoru çok önerdiler o yüzden artık oraya devam edicem canım. Hemde evime çok yakın acil bi durumda tek başıma da hemen gidebilirim..
anladım canım tabı haklısın daha mantıklı benım bı arkadaşımda oraya gıdıyo cok memnun 5 dr değiştirdi sonunda orada kaldı. evıne yakın olması cok ıyı
Nar ve maydanoz antioksidan oldugu icin bebişi de toksin olarak görüp Allah korusun düşüğe senep olabiliyormus.
ben doğma büyüme istanbulluyum. okmeydanı ssk da doğurmuş annem benitürkiyede ilk ultrasonu kullananlardanda biri. benim bi küçüğüme bakmışlar ultrasonda. tüm sülale ayaklanmış sakat edecen çocuğu diye. adana dayım şimdi.burda yaşıyoruz. istanbul bizi çok yaladı yuuttu valla göçümüzü aldık kaçtık ordan ordaki fiyatlara korkuyla bakıyorum. bbenim doğum tek kişilik özel oda dalil 375 lira. ve doktorum doç dr olduğu için fiyat bu. hastanedeki diğer doktorlarınki daha ucuz
anaaa ben nar yiyom valla. tövbe bu saatten sonra ağzıma vurmam. allahtan bir narı eşimle yiyoruz. sağolun kızlarrrr
anaaa ben nar yiyom valla. tövbe bu saatten sonra ağzıma vurmam. allahtan bir narı eşimle yiyoruz. sağolun kızlarrrr
Ya ben bunları söyledim ama herzaman dedigim gibi doktorunuzla konusun yine de. bana da maydanoz yeme demislerdi ama idrar yolları enfeksiyonu icin doktorum maydanoz cok iyi dedi. hatta kaynatıp suyunu ic dedi, 1-2 kere içtim de. Ezbere bilgi vermiş olmıyım yine de yani.
Kızlar merhaba bende eylül annesi olucam inşallah...uzun zamandır takip ediorum fakat yazmak kısmet olmadı herkese bebişlerinle sağlıklı günler...
benimde eşim suyunu sıkar portakal greyfurt karışık içiyodum..grip olunca dr. greyfurtuda yasakladı kızlar aklınızda olsun greyfurtta yasakmış..
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben salak gibiyim bugün oğlum öğlen uyumuyor akşamda 7de nalları dikip sabahın beşinde kalkıyor benide tabi ayyy ne gıcık istekleri bitmiyo uykunun en tatlı zamanında anne süt getir anne su anne çiş geldi eşimin tam yardım edeceği tuttuğu dönem oğlum yan çiziyor annem yapsın dedim sanaaaaa diye bağıyor sabahın körü konu komşu ayağa kalkacak diye kalkıyorum ne isterse yapıyorum kanepelerde uyuklayıp kalıyorum boynum tutuk halde falan bi görseniz rezillik
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben salak gibiyim bugün oğlum öğlen uyumuyor akşamda 7de nalları dikip sabahın beşinde kalkıyor benide tabi ayyy ne gıcık istekleri bitmiyo uykunun en tatlı zamanında anne süt getir anne su anne çiş geldi eşimin tam yardım edeceği tuttuğu dönem oğlum yan çiziyor annem yapsın dedim sanaaaaa diye bağıyor sabahın körü konu komşu ayağa kalkacak diye kalkıyorum ne isterse yapıyorum kanepelerde uyuklayıp kalıyorum boynum tutuk halde falan bi görseniz rezillik
greyfurt da bildigim kadarıyla ilaçlarla etkileşim yapıyomuş ondan yasak. Benim bir tanıdıgım sabah ilaçlarını şifa olsun diye greyfurtla alıyomus, sonra ayılıp bayılmaya baslamıs. doktorlar zor buldu sebebinin greyfurtla alınan ilac oldugunu .
kızlar ya aklıma gelmişken size tavsiye özellikle bnm gibi canı tatlı olanlara
ben sürekli serum yiyorum malum kilo kaybi ve yiyememek+kusma yüzünden
dün sağ kolum 15 gündür hala iyileşmediği için soldan alalım dediler bnm hiç damar sorunum yoktur ama kolda bulamadılar kol kıvrımının üstünden denediler aman tanrım o ne acıydı ama olmadı dediler el üstünden yada bileklten takalım dediler bileğinde tam yanında bir damardan neyse zarzor ikna oldum ama cidden orasıda acıdı akşam 8 yaşındaki erkek kardeşim her ay serum alır kanla ilgili genetik bir rahatsızlığımız var ikimizin o benden daha kötü melis abla elinin üstünden taktır orası acımıor dedi hemşire elinin üstündende takayım demişti ama onu düşünemedim bile çok korktum ama demekki orası daha iyiymiş
İnşallah bu bilgiye ihtiyacınız olmaz ama olduda koldan olmadı el üstü en acımayanıymış
Ya ben bunları söyledim ama herzaman dedigim gibi doktorunuzla konusun yine de. bana da maydanoz yeme demislerdi ama idrar yolları enfeksiyonu icin doktorum maydanoz cok iyi dedi. hatta kaynatıp suyunu ic dedi, 1-2 kere içtim de. Ezbere bilgi vermiş olmıyım yine de yani.
offff benimde sütle hiç aram yok..berbat bi tat
kızlar şimdi tev de izliyorum saraçoğlu kalsiyum için brokoliyi haşlayıp hem yiyin hemde suyunu için dedi..brokoli kalsiyum bombasıymış..bide hamileler kesinlikle nar ve maydanoz tüketmesin dedi...
Hadi bakalım gözün aydınn,zorlu aşamayı geçtin:)
Sanırım bu sene gerçekten erkek senesi,ikili testten kız diye dönen olmadı sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?