2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya aklıma gelmişken size tavsiye özellikle bnm gibi canı tatlı olanlara

ben sürekli serum yiyorum malum kilo kaybi ve yiyememek+kusma yüzünden

dün sağ kolum 15 gündür hala iyileşmediği için soldan alalım dediler bnm hiç damar sorunum yoktur ama kolda bulamadılar kol kıvrımının üstünden denediler aman tanrım o ne acıydı ama olmadı dediler el üstünden yada bileklten takalım dediler bileğinde tam yanında bir damardan neyse zarzor ikna oldum ama cidden orasıda acıdı akşam 8 yaşındaki erkek kardeşim her ay serum alır kanla ilgili genetik bir rahatsızlığımız var ikimizin o benden daha kötü melis abla elinin üstünden taktır orası acımıor dedi hemşire elinin üstündende takayım demişti ama onu düşünemedim bile çok korktum ama demekki orası daha iyiymiş

İnşallah bu bilgiye ihtiyacınız olmaz ama olduda koldan olmadı el üstü en acımayanıymış

ben de mi adanada doğum yapsam acaba)))

Kızlar merhaba bende eylül annesi olucam inşallah...uzun zamandır takip ediorum fakat yazmak kısmet olmadı herkese bebişlerinle sağlıklı günler...

anaaa ben nar yiyom valla. tövbe bu saatten sonra ağzıma vurmam. allahtan bir narı eşimle yiyoruz. sağolun kızlarrrr

Ya ben bunları söyledim ama herzaman dedigim gibi doktorunuzla konusun yine de. bana da maydanoz yeme demislerdi ama idrar yolları enfeksiyonu icin doktorum maydanoz cok iyi dedi. hatta kaynatıp suyunu ic dedi, 1-2 kere içtim de. Ezbere bilgi vermiş olmıyım yine de yani.

Son düzenleme:
anaaa ben nar yiyom valla. tövbe bu saatten sonra ağzıma vurmam. allahtan bir narı eşimle yiyoruz. sağolun kızlarrrr

benimde eşim suyunu sıkar portakal greyfurt karışık içiyodum..grip olunca dr. greyfurtuda yasakladı kızlar aklınızda olsun greyfurtta yasakmış..

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben salak gibiyim bugün oğlum öğlen uyumuyor akşamda 7de nalları dikip sabahın beşinde kalkıyor benide tabi ayyy ne gıcık istekleri bitmiyo uykunun en tatlı zamanında anne süt getir anne su anne çiş geldi eşimin tam yardım edeceği tuttuğu dönem oğlum yan çiziyor annem yapsın dedim sanaaaaa diye bağıyor sabahın körü konu komşu ayağa kalkacak diye kalkıyorum ne isterse yapıyorum kanepelerde uyuklayıp kalıyorum boynum tutuk halde falan bi görseniz rezillik

narı annemde duymuş maydanozuda oğluma hamileyken duymuştum hurafe deyip yemiştim demet demet hiiiç bişeycikte olmadı allaha şükür

benimde eşim suyunu sıkar portakal greyfurt karışık içiyodum..grip olunca dr. greyfurtuda yasakladı kızlar aklınızda olsun greyfurtta yasakmış..

greyfurt da bildigim kadarıyla ilaçlarla etkileşim yapıyomuş ondan yasak. Benim bir tanıdıgım sabah ilaçlarını şifa olsun diye greyfurtla alıyomus, sonra ayılıp bayılmaya baslamıs. doktorlar zor buldu sebebinin greyfurtla alınan ilac oldugunu .

selam cnm valla zor bız bu halde zorlanıyoruz senın bıde cocuğunda var allah yardımcın olsun cnm

Allah kolaylıklar versin, işin zor gerçekten.

bitkilerin hepsi çok tuhaf aslında..yerken dozuna dikkat etmek gerekiyo ilaç gibi..bide hamileyken herşey serbest ne istersem onu yerim sanırdım ben

kızlar bende geçen seneki eylül annelerindenim.şuanda bebişim 6 aylık oldu:)
allahım sizede bugünleri göstersin.hepinize hayırlı hamilelikler ve su gibi doğumlar diliyorum.
büyük heycan içerisindesiniz.çocuğunuz olunca onun hergün başka şeyler yaptığını gördükçe bu heycanın daha fazlasını yaşayacağına emin olun:)çok harika çok güzelbir duygu gerçekten.allah isteyen herkeze nasibetsin bu güzelliği...
herşey gönlünüze göre olsun...

çok geçmiş olsun..benim damarlarım çok incedir ve görünmez hiç..hep bi sorun yaşarım kan verirken serum yerken..en son kan aldırırken hemşire baktı kollarım mosmor, kolun iç tarafından diilde tamda üstünden girdi kateteri..ne acı hissettim ne bi morluk kaldı çokta kolay oldu..
inşallah daha fazla serum yemene gerek kalmaz...

maydonoz suyu bana göre tehlikeli. çünkü yazın denize yada havuza gidiceksem 3 gün önceden maydonozu kaynatıp içerdim. o da 3 gün geriye alırdı adetimi. acayip söktürürdü.

Ben nar delisiyim niyeki ama ya dur bi araştıryım :44: Sağol canım bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…