slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben salak gibiyim bugün oğlum öğlen uyumuyor akşamda 7de nalları dikip sabahın beşinde kalkıyor benide tabi ayyy ne gıcık istekleri bitmiyo uykunun en tatlı zamanında anne süt getir anne su anne çiş geldi eşimin tam yardım edeceği tuttuğu dönem oğlum yan çiziyor annem yapsın dedim sanaaaaa diye bağıyor sabahın körü konu komşu ayağa kalkacak diye kalkıyorum ne isterse yapıyorum kanepelerde uyuklayıp kalıyorum boynum tutuk halde falan bi görseniz rezillik
kızlar bende geçen seneki eylül annelerindenim.şuanda bebişim 6 aylık oldu:)
allahım sizede bugünleri göstersin.hepinize hayırlı hamilelikler ve su gibi doğumlar diliyorum.
büyük heycan içerisindesiniz.çocuğunuz olunca onun hergün başka şeyler yaptığını gördükçe bu heycanın daha fazlasını yaşayacağına emin olun:)çok harika çok güzelbir duygu gerçekten.allah isteyen herkeze nasibetsin bu güzelliği...
herşey gönlünüze göre olsun...
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben salak gibiyim bugün oğlum öğlen uyumuyor akşamda 7de nalları dikip sabahın beşinde kalkıyor benide tabi ayyy ne gıcık istekleri bitmiyo uykunun en tatlı zamanında anne süt getir anne su anne çiş geldi eşimin tam yardım edeceği tuttuğu dönem oğlum yan çiziyor annem yapsın dedim sanaaaaa diye bağıyor sabahın körü konu komşu ayağa kalkacak diye kalkıyorum ne isterse yapıyorum kanepelerde uyuklayıp kalıyorum boynum tutuk halde falan bi görseniz rezillik
çok geçmiş olsun..benim damarlarım çok incedir ve görünmez hiç..hep bi sorun yaşarım kan verirken serum yerken..en son kan aldırırken hemşire baktı kollarım mosmor, kolun iç tarafından diilde tamda üstünden girdi kateteri..ne acı hissettim ne bi morluk kaldı çokta kolay oldu..
inşallah daha fazla serum yemene gerek kalmaz...
kızlar bende geçen seneki eylül annelerindenim.şuanda bebişim 6 aylık oldu:)
allahım sizede bugünleri göstersin.hepinize hayırlı hamilelikler ve su gibi doğumlar diliyorum.
büyük heycan içerisindesiniz.çocuğunuz olunca onun hergün başka şeyler yaptığını gördükçe bu heycanın daha fazlasını yaşayacağına emin olun:)çok harika çok güzelbir duygu gerçekten.allah isteyen herkeze nasibetsin bu güzelliği...
herşey gönlünüze göre olsun...
Ben nar delisiyim niyeki ama ya dur bi araştıryım :44: Sağol canım bilgiler için.
ben doğma büyüme istanbulluyum. okmeydanı ssk da doğurmuş annem benitürkiyede ilk ultrasonu kullananlardanda biri. benim bi küçüğüme bakmışlar ultrasonda. tüm sülale ayaklanmış sakat edecen çocuğu diye. adana dayım şimdi.burda yaşıyoruz. istanbul bizi çok yaladı yuuttu valla göçümüzü aldık kaçtık ordan ordaki fiyatlara korkuyla bakıyorum. bbenim doğum tek kişilik özel oda dalil 375 lira. ve doktorum doç dr olduğu için fiyat bu. hastanedeki diğer doktorlarınki daha ucuz
kol üstündne girdiler ilk öldüm acıdan sıçradım resmenn ama beceremediler boşa delindiğimle kaldım
hiç zman geçmiyor bize. muayane olacağımız günledeki heycanımız tavan yapıyor. ay napıcaz onca zaman nasıl sabırla bekliyeceğiz bilemiyorum. sizlerde bizlerle aynı kaygıları tasaları yaşarmıydınız. mesela yaz nasıl geçti size çok zor diyorlar yaz hamileliğine
tabiki bizde aynıydık canım:))zaman hiç geçmiyordu gerçekten..çok uzun bir süreçti bizim içinde.hele doğum zamanı yaklaştıkça stres heycan karmakarışık duygular....yazın ağustos ayı çok zor geçti sıcaklardan maffolduk ..allahıma şükürler olsun kavuştu herkez bebişlerine...
şuandada anı heycanları yaşıyoruz aslında.sanki bebiş büyümücek hep minicik kalacak gibi geliyor ama doğan büyüyor nasıl 6 ay geçti inanılır gibi değil....
kızlar hiç anlamadan bebişleriniz kucağınızda olacak ...
aslında yaz hamilesi olmakta bibaşka güzel herçeşit meyve elinizin altında olacak..ama sıcaklardan biraz ödem problemi oluyor ..birçoğumuz yaşadık yani...
şuanda kızım cingöz cingöz bana sırıtıyor ve homurdanıyor oyun saati geldi:)
kendinize dikkat edin kızlar..
offff benimde sütle hiç aram yok..berbat bi tat
kızlar şimdi tev de izliyorum saraçoğlu kalsiyum için brokoliyi haşlayıp hem yiyin hemde suyunu için dedi..brokoli kalsiyum bombasıymış..bide hamileler kesinlikle nar ve maydanoz tüketmesin dedi...
maydonozla hurmayı biliyorum ama nar ı duymamıştım.
maydonoz suyu bana göre tehlikeli. çünkü yazın denize yada havuza gidiceksem 3 gün önceden maydonozu kaynatıp içerdim. o da 3 gün geriye alırdı adetimi. acayip söktürürdü.
off çok şanslısın. Bende doğma büyüme istanbulluyum. 2 sene önce evlendim Manisaya geldim. Hadi dedim en azından hayat İstanbul kadar pahalı değildir. Malesef Manisa çok şımarmış fiyatlar İstanbuldakiler gibi... Bi haltıda yok sanayisinden başka nefret ettim buralardan
canım sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inş
kaçıncı haftanda doğdu normalmı oldun ve cınsıyetını nezaman öğrendın? çok mu sordum
Allah yardımcın olsun diycem ama pek bi sevimli göründü oğlun bana..böyle peşinde koşturan bi minik hayal ettim kendimi koydum yerine..ne kadar şanslısın ki bi oğlun var..hani bi sarılsa öpse geçmez mi tüm yorgunluğun
begüm ben epidural oldum.süperdi herşey...çok korkuyordum ben doğumdan.ama epiduralle 10tane daha doğururum herhalde
çok rahat ayağa kalktım.sütüm hemen geldi.ve bebişin doğum anını gördüm.herşey çok rahattı.kilolarımda gitti...daha rejım yapmadım emzirdiim için.ama 7 kg fazlam var.onuda atarım bugidişle.ve ben 20kg almıştım...
31.hafta içinde doğdu..
cinsiyeti çok geç öğrendim ben..göstermedi..kızım var.herkezde göstermiyosa kızdır diyordu gerçekten öyle oldu...sanırım18.hafta faandı
maydonozla hurmayı biliyorum ama nar ı duymamıştım.
hurma faydalıı demişlerdi ay daha neler duycaz bakalım yemeden araştırcaz heralde başka çare yok
düşününce annelerimiz bunları bılmeden doğmuşuz tabı korunmak ıyıde ne bılıyım abartıyoruz gıbı gelıyo bazen gunde 3 öğün maydonoz nar hurmamı yıyoruz sankı ay bıleme:44:dım
Bak bunu hiiiç bilmiyodum tehlikeli gorundu gercekten gozume simdi. sinsi maydanoooz.
Manisa biraz sıkıcı gelir bana da. Manisalılar yanlış anlamasın, insanlarını çok severim, çok sıcaktırlar. anne tarafından manisalıyım ben de. Ama biraz tutucudur şehir olarak. Arada izmire gelmeye bak canım. Bornova yakın ne de olsa manisaya. manisa seyahat otobüsleri de zırt pırt geliyor izmire.
canım ya öyle tabi öpüyoruz kokluyoruz birbirimizi hemde nasıl hani deli gibi kavga eden sonra deli gibi sevişen sevgililer vardır ya ha onlar gibiyiz aynı ama şimdi hamilede olunca zor oluyor oğlumun nazını çekmek çok ağlak çok nazlıdır benim oğlum hatta şöyle bi hikayemiz var bebekken çok ağlardı gazlı derdi dr.lar gazın süreside 3. aydan sonra etki kaybeder derler oldu oğlum 1yaşında hala ağlak sebepsiz vırta zırta ağlıyor bide sesi vardır operacılar gibi neyse bi akrabam bi hocaya götürmemi önerdi bende hiç inanmam hocaya falan ücret almıyor falan deyince dedim bi deneyim almadığına göre işi ticarete dökmemiş diye düşündüm götürdüm oğlumu hoca baktı baktı oğluma yerinde durmuyo tabiki benimki söz dinlemiyor falan dediki çok sağlıklı bu çocuk dedi senden benden iyi dedi ama çok nazlı onu söyleyim dedi bide çok zeki dedi o zekayı iyi kullan çocuğu güzel yetiştir dedi bugün oldu nerdeyse 3yaşına girecek hala aynı hala ağlak nazlı stresli bi çocuk sinirli inat yani normalde herşeyine katlanıyorsun ama hamile olunca zaten hassasın sessizlik istiyosun huzur istiyorsun yani sizin istediğiniz herşeyi bende istiyorum ama oğlum sağolsun durmuyor tek umudum kreş şu an haziranda kreşe vericem onun için süper olucak dr.uda söyledi kreşlik bi çocuk diye hemen sıkılıyor herşeyden arkadaş olunca akan suları durduruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?