yorgunluk sonu olusuyo olabilr canım ya doktorunu arasana hemen. ihmale gelmez valla.
Ay bu habere çok sevindim benim babam çiğ köfte bayisi.Sürekli yolluyo bana ama içim rahat yiyemiyodum çok sevindim.
kırmızı olmadığı için içimi rahat tutuyorum...sorsammı ki...anlamdım ki
merhabalar kızlar
o kadar yazmışsınız ki akşama okuyacağım sanırım...bugün işlerim yoğun hiç bakamadım...bir şey sorucam kızlar...
akşam 16,30 dan sonra kahverengi lekeler geliyor benden...kanama olmuştuya hani...acaba içerdeki kanamamı geliyor yoksa yine sorunmu var anlayamadım.sabahtan 16,30 a kadar hiçbir şey yok....neden böyle oluyorki anlamadım....
ooooohhh sen hepimizden şanslısın hiç değilse en güvenilir şekilde yiyorsun.
piyasada artık o kadar çok var ki adım başı çiğköfteci oldu.
aslında baban bize isim verebilse ya da onun bayisinin adı ne biz de güvenli yerlerden yesek
kırmızı olmadığı için içimi rahat tutuyorum...sorsammı ki...anlamdım ki
büyük bir ihtimalle kanaman bittiği için içerde kalan pis kanı atıyorsun, kanama başlasa kırmızı olurdu
ama ces'in de dediği gibi ihmal etme, açacağın sadece bir telefon en doğrusunu dr'un söyler, hadi ihmal etme de ara
lütfen hemen ara sor ve bize de yaz ne dediğini. şimdi endişeden meraktan ölürüz
reklam olur burdan yazsam ben sana şimdi özel mesaj atarım tatlım..Merak eden olursa onlara da özelden atarım.
bana da atar mısın. bir de zaten boyle çiğ köfte firmalarının bayilerinnn sattığı köfteler makinede yogruluyo diye duymustum dogru mu? benim esim de nasıl yapıldıgını bilmedigimiz seyi sana yedirmem diyo ve yedirmiyo cig köfteyi de. açıklıga kavusturursan ben de cigköftelere kavuşurum belki.
bugün nedense hiç zaman geçmiyo, canım çok sıkılıyo kızlarrrrrr. eve gidip uyumak istiyorum :-((((
Al benden de o kadar. hatta 6 ay uyusak da hemen dogum zamanımız geliverse :)
hoşbulduk ces bebeğini görmüşsün Maşallah.çok da ayrıntılı hem de. drun dediği gibi bebekler anne ve babalarına benziyor ablamda uzun boyludur Maşallah uzun ve kilolu bi kızı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?