2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bu habere çok sevindim benim babam çiğ köfte bayisi.Sürekli yolluyo bana ama içim rahat yiyemiyodum çok sevindim.

ooooohhh sen hepimizden şanslısın hiç değilse en güvenilir şekilde yiyorsun.
piyasada artık o kadar çok var ki adım başı çiğköfteci oldu.
aslında baban bize isim verebilse ya da onun bayisinin adı ne biz de güvenli yerlerden yesek

büyük bir ihtimalle kanaman bittiği için içerde kalan pis kanı atıyorsun, kanama başlasa kırmızı olurdu
ama ces'in de dediği gibi ihmal etme, açacağın sadece bir telefon en doğrusunu dr'un söyler, hadi ihmal etme de ara

reklam olur burdan yazsam ben sana şimdi özel mesaj atarım tatlım..Merak eden olursa onlara da özelden atarım.

Bilgilerimi veriim bende
yaş 23 sat 13 aralık kilo 59 tahmini doğum tarihi 19 eylül şehir bursa
benide listenize eklerseniz sevinirim

ben de öyle düşünüyorum....akşama doğru oluyor her ne hikmetse...aradım dr.şu anda meşgul birazdan arayacağım...bakalım ne der...

reklam olur burdan yazsam ben sana şimdi özel mesaj atarım tatlım..Merak eden olursa onlara da özelden atarım.

bana da atar mısın. bir de zaten boyle çiğ köfte firmalarının bayilerinnn sattığı köfteler makinede yogruluyo diye duymustum dogru mu? benim esim de nasıl yapıldıgını bilmedigimiz seyi sana yedirmem diyo ve yedirmiyo cig köfteyi de. açıklıga kavusturursan ben de cigköftelere kavuşurum belki.

büyük firmalar yani çok şubeli olanlarda dediğin gibi canım fabrikalarda el değmeden yapılıyor ama artık adım başı çiğköfteci var onlara çok güvenmemek lazım çok şubeli olanları tercih edin. Özel msj atıyorum sana da tatlım

hoşbulduk ces bebeğini görmüşsün Maşallah.çok da ayrıntılı hem de. drun dediği gibi bebekler anne ve babalarına benziyor ablamda uzun boyludur Maşallah uzun ve kilolu bi kızı oldu

hoşbulduk ces bebeğini görmüşsün Maşallah.çok da ayrıntılı hem de. drun dediği gibi bebekler anne ve babalarına benziyor ablamda uzun boyludur Maşallah uzun ve kilolu bi kızı oldu

Evet baya ayrıntılıydı. Darısı başına artıkın. evet bizden minil bir bebek cikmayacagi kesin. kilolu olmayabilir ama uzun olur minnak.

Son düzenleme:
mrb 9+5 haftalık gebeyim.bebeğim 23 eylül tahmini doğum tarihi.çok rahat bi hamilelik geçiriyorum.beni doğumdan sonra bebeğime bakma süreci biraz korkutuyo.inş. normal doğum yaparım.bu aralar düşecek korkusu yüzünden spor yapamıyorum ve şiştim 2 kg aldım bile şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…