2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Olsun canım o iki kilonun da yarımı ya da 1'i şişliktir. kilo alsak nolur takma kafana veririz dogumdan sonra. dogum sonrasından da kormka bebegin seni sen bebegini tanicaksiniz, olcak gitcek. inşallah istedigin gibi normal dogum olur ben de normal istiyorum.

ces bebeğinle ilgili yazıyı okumadım.akşam ancak.her şey yolunda dimi...

ces bebeğinle ilgili yazıyı okumadım.akşam ancak.her şey yolunda dimi...

o kadar yolunda ki canım maşallah. 5er adet ayak ve el parmaklarını, inci kolye gibi omurgalarını bile gördüm. Allah bundan sonra da saglik veriri insallah.

doktora ulaşamıyorum ya....yoğun galiba bugün....sekreteri gelin muayne olun diyor....ne yapsam.şimdi yine geldi...wcye gidince...ama kahverengi...allahım yaa.......:95:

kızlar inşallah sıkıntı olmaz yasaksa şimdiden özür dilerim.Çiğköfte için Oses bayisiyiz.İnternet sitesinden şubelerine bakabilirsiniz. Ces İzmirde sanırım sadece Aliağada varmış şubesi. Bu arada İstanbulda olanlar için babamın şubesi Çemberlitaş.Yakın olan veya yolu düşen uğrasın Tramvay önünden geçiyor zaten. Damlanın arkadaşıyız dersiniz dilediğiniz gibi yer içersiniz tatlılarım

doktora ulaşamıyorum ya....yoğun galiba bugün....sekreteri gelin muayne olun diyor....ne yapsam.şimdi yine geldi...wcye gidince...ama kahverengi...allahım yaa.......:95:

doktor yakınsa git bari hem de bebegini gorursun?

Hiç duymadım, İstanbul'da ne çok bayisi varmış ama. Ank.da yok Ben Apikoğlu'nu seviyorum.
Bebek malzemelerinin markasını veriyoruz ya canım, bence sorun olmaz:)

mymell azcık cazgırlık yapsannn dr a ulaşmak için gerçi ben geçen gün tüm gün yapmadığım kalmadı yinede konuşamadım telde ama sende dene şansını

hay Allah ya, ne desem bilemedim. braz daha dene bakalım telle görüşmeyi. direk cep teli varsa ara olmaz mı, ya da muayenehaneden surekli taciz edicen.

ne bilim ces...inan bu lekeler bunalttı beni....annemi aradım şimdi...kanama olsan diyor kırmızı gelir..kahvernegiyse içindeki geliyordur diyor....korkma diyor ama.

ne bilim ces...inan bu lekeler bunalttı beni....annemi aradım şimdi...kanama olsan diyor kırmızı gelir..kahvernegiyse içindeki geliyordur diyor....korkma diyor ama.

ya bence de korkulcak bişi yok ama konuşabilirsen konuşmanda da fayda var yani.

slm arkadaşlar 2010 eylül annesiyim.. hepinizin sağlıklı bir şekilde bebişlerinize kavuşursunuz inşallah sizin heycanınızı gördükce zaman nasıl geçmiş şaşıyorum daha dün gibi:)

acil durumum var hemen gelemiyorum lütfen görüştürün falan de canım

diyorum canım ama hastası varmış...

mymell azcık cazgırlık yapsannn dr a ulaşmak için gerçi ben geçen gün tüm gün yapmadığım kalmadı yinede konuşamadım telde ama sende dene şansını

ay hiçte cazgır değilim....kıza diyorum kanama değil...leke o hala dr kanama diyor.doktorda yarın gelsin diyor...sanki ben başka dil konuşuyorum yaaaaaaa

o kadar yolunda ki canım maşallah. 5er adet ayak ve el parmaklarını, inci kolye gibi omurgalarını bile gördüm. Allah bundan sonra da saglik veriri insallah.

benden de kocamn bir maşallah.memnunsan niye bu dr ile devam etmeyi düşünmüyorsun? ve samime hn. ilgi tıp merkezinde mi hala?

diyorum canım ama hastası varmış...

ay hiçte cazgır değilim....kıza diyorum kanama değil...leke o hala dr kanama diyor.doktorda yarın gelsin diyor...sanki ben başka dil konuşuyorum yaaaaaaa

sohbetinize girmiş gibi olmak istemiyorum arkadaşım..lekelenme varsa bence hiç beklemeden doktoruna bir görün ...bu sırada da çok fazla iş yapma yat uzan dinlen aynı şeyleri yaşadım için biliyorum 8 haftadan 9 haftaya geçişte bu tür lekelenmler olabiliyor çünkü benim başıma da geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…