2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yarına kadar sabredebilecekmisin ben olsam sabredemem çık işten git yaa atla taxiye noluuurrrrrrrr bnde bişi olmadığını düşününenlerdenim ama içimiz rahat etsin

benden de kocamn bir maşallah.memnunsan niye bu dr ile devam etmeyi düşünmüyorsun? ve samime hn. ilgi tıp merkezinde mi hala?

Ben kendi doktorumla devam edicem bir farkları ok cunku ama kendi doktoruma alıştım çoktan. Saime hanım da iyi tabi, ben özel muayenehanesine gittim ama ilgide devam ediyo mu bilmiyorum.

yok canım...ağrı derken kasıklarda herzaman olan ağrı....çok mu ağrı olması gerekiyor...
yok güzelim zaten farklı bir ağrı olsa onu hissederdin, yok yere panik olma diye sordum.
kötü bir ağrın da olsaydı bunu da söylerdin aradığında.
mümkünse eve git bari yatıp dinlen

mymel canım sakin ol bence kanama olmadığı sürece korkma benimde lk gebeliğimde oldu lekelenme dinlen bol bol canım ağrıması normal kasıklarının dayanamıcak ağrı olursa kork bebeğini düşün canım sen sıkıntı yaparsan onada geçer unutma

mymel bide bana dr. rahimde yerinin iyi olduğunu söylemişti lekelenme olsada düşük gözükmüyor demişti ama yinede nolur nolmaz diyor dr.lar bana iğne ve ilaç vermişti dinlenince geçmişti sen çalışıyorsun sanırım canım yatıp dinlenmeden geçmiyor malesef

kızlar be en iyisi eve gideyim....dinleneyim yarın da randevu alayım sabah.....bi bakalım tekrar

Ben kendi doktorumla devam edicem bir farkları ok cunku ama kendi doktoruma alıştım çoktan. Saime hanım da iyi tabi, ben özel muayenehanesine gittim ama ilgide devam ediyo mu bilmiyorum.
yazılanları toplu okuyunca karışıklık olabiliyor.
sen öslemim ile aynı doktora gitmiyor muydun?
sanırım o dr arayışına girmişti, daha da karıştırmış olabilirim affet :))
inşallah hepimiz alıştığımız dr ve hastane ile sonuca ulaşırız.
dün mesela bir dr koşuyolunda bir hastaneye transfer olmuş, ayyy dedim Allah korusun gülşen hn bir yerlere gitmesin.. elbet takipçisi olurdum ama ya bizi çok zorlayacak bir yere giderse ne yaparsın ki?
istanbul izmir gibi de değil, izmirde yaşıyor olsaydım orda da gidecek dr'larım hazırdı.
hatta eşim diyor ki yazı izmir'de geçir sıcaklarda burda kalma diye ama ben çok kararsızım.

dinlenince olmuyor zaten ama ben zaten sürekli oturuyorum ayaklarımı uzatıyorum fazla yormuyorum kendimi.anlamadım gitti

Oslemim hangi doktora gidiyor bilmiyorum hic sohbetimiz olmadı bu konu ile ilgili. İzmirde geçirseydin hangi doktora gidicektin?

Bu arada su cigköfte markasını bana da gonderir misiniz? merak icerisindeyim.

kızlar eşi kayıp olan tripoli35 arkadaşımızın eşi bulunmuş eve dönmüş işler baya kötü ve karışıkmış burdayken yazmayayım türkiyeye dönünce yazıcam dedi şimdi türkiyeye gelmenin yollarını arıyorlar
İnşallah ordaki vatandaşlarımız kurtulur biran önce

ben eve gidiyorum kızlar dinleneyim biraz....korkulacak bir şey yoktur umarım.görüşmek üzere

Dualarımız seninle canım Allah yardımcınız olsun. Sağlıklıdır bebişin sen canını hiç sıkma

Oslemim hangi doktora gidiyor bilmiyorum hic sohbetimiz olmadı bu konu ile ilgili. İzmirde geçirseydin hangi doktora gidicektin?

kardeşim önce doğumunu ömer sudekan ile yaptı ama şimdi kahraman kolday'dan inanılmaz memnun tavsiye ediyor, adımı da verebilirsiniz diyor gidecekler için :)
yazın doğum sonrası kontrollerimi izmir'de ali baloğlu yapmıştı kendisi dokuz eylül kadın doğum ana bilim dalı başkanı ve o dönem yeşilyurt devlete geçecekti ne yaptı bilmiyorum ama onu da şiddetle tavsiye edebilirim.

Alemmiş senin eşin

Benim de cok yakın arkadaşım ve sözlüsü orda çalışıyolar. şu anda şirketlerinin kampında mahsurlar. dün mail attı bir daha da haber alamadım. Aklım hep onda. sürekli mailimi refreshliyorum merakten belki yine yazar diye. MErmi sesleri geliyor yazmisti dun ama simdi ne haldeler bilmiyorum. tahliye karari olmadan cikamayiz cunku vize gerekir dedi, vize verilen yer de olayların merkezindeymis. Hatta tripolinin esi de vizeyi almaya gittiginde tutuklanmis. Ya ck zor bir durum. Allah herkese sabırlar versin orda yakını olanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…