benden de kocamn bir maşallah.memnunsan niye bu dr ile devam etmeyi düşünmüyorsun? ve samime hn. ilgi tıp merkezinde mi hala?
yok güzelim zaten farklı bir ağrı olsa onu hissederdin, yok yere panik olma diye sordum.yok canım...ağrı derken kasıklarda herzaman olan ağrı....çok mu ağrı olması gerekiyor...
yazılanları toplu okuyunca karışıklık olabiliyor.Ben kendi doktorumla devam edicem bir farkları ok cunku ama kendi doktoruma alıştım çoktan. Saime hanım da iyi tabi, ben özel muayenehanesine gittim ama ilgide devam ediyo mu bilmiyorum.
mymel bide bana dr. rahimde yerinin iyi olduğunu söylemişti lekelenme olsada düşük gözükmüyor demişti ama yinede nolur nolmaz diyor dr.lar bana iğne ve ilaç vermişti dinlenince geçmişti sen çalışıyorsun sanırım canım yatıp dinlenmeden geçmiyor malesef
yazılanları toplu okuyunca karışıklık olabiliyor.
sen öslemim ile aynı doktora gitmiyor muydun?
sanırım o dr arayışına girmişti, daha da karıştırmış olabilirim affet :))
inşallah hepimiz alıştığımız dr ve hastane ile sonuca ulaşırız.
dün mesela bir dr koşuyolunda bir hastaneye transfer olmuş, ayyy dedim Allah korusun gülşen hn bir yerlere gitmesin.. elbet takipçisi olurdum ama ya bizi çok zorlayacak bir yere giderse ne yaparsın ki?
istanbul izmir gibi de değil, izmirde yaşıyor olsaydım orda da gidecek dr'larım hazırdı.
hatta eşim diyor ki yazı izmir'de geçir sıcaklarda burda kalma diye ama ben çok kararsızım.
dinlenince olmuyor zaten ama ben zaten sürekli oturuyorum ayaklarımı uzatıyorum fazla yormuyorum kendimi.anlamadım gitti
biz eşimle beraber talasemi taşıyıcısıyız...bebişte ultrasonda erkenden belli olamayacak bir rahatsızlık bu...
%25 bebeğim hasta olabilir, tabiii ilk kötü deneyimde var turner sendromu...
bunun için cvs kararı aldık ... ege üniversitesinde uzman dr.umuz...fuat akercan. konusunda çok başarılı, o açıdan hiç korkum yok...
perşembe günü kontrolüm var ense kalınlığı o zaman ölçülecek, çok heyecanlıyım, büyük bir umut olacak ense ve burun kemiği oluşumu,
bol bol dua edin anneler bana....o kadar çok ihtiyacımız var ki!!!!
ben eve gidiyorum kızlar dinleneyim biraz....korkulacak bir şey yoktur umarım.görüşmek üzere
Oslemim hangi doktora gidiyor bilmiyorum hic sohbetimiz olmadı bu konu ile ilgili. İzmirde geçirseydin hangi doktora gidicektin?
bnm eşim hayatta büyümez yaa bugün serum alıorum halsizlikten bitik bi şekilde hasta yatağında yatıorum eşim yatakla oynuor gtam dalıcam uykuya hop yatağın başını kaldırıor sonra indirior biranda ayuak taradını dikiorr yarabbim sabır dedim
ben eve gidiyorum kızlar dinleneyim biraz....korkulacak bir şey yoktur umarım.görüşmek üzere
kızlar eşi kayıp olan tripoli35 arkadaşımızın eşi bulunmuş eve dönmüş işler baya kötü ve karışıkmış burdayken yazmayayım türkiyeye dönünce yazıcam dedi şimdi türkiyeye gelmenin yollarını arıyorlar
İnşallah ordaki vatandaşlarımız kurtulur biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?