ben eve gidiyorum kızlar dinleneyim biraz....korkulacak bir şey yoktur umarım.görüşmek üzere
kardeşim önce doğumunu ömer sudekan ile yaptı ama şimdi kahraman kolday'dan inanılmaz memnun tavsiye ediyor, adımı da verebilirsiniz diyor gidecekler için :)
yazın doğum sonrası kontrollerimi izmir'de ali baloğlu yapmıştı kendisi dokuz eylül kadın doğum ana bilim dalı başkanı ve o dönem yeşilyurt devlete geçecekti ne yaptı bilmiyorum ama onu da şiddetle tavsiye edebilirim.
amin canım bence de Allah bozmasın :)Mutlaka iyi doktorlardır Ömer Sudekanı biliyorum zaten birçok arkadaşım gitti ona. Ama ben kadın doktorla rhat edebiliyorum o yuzden kendi doktorumdan cok memnunum Allah bozmasın aramızı :)
Benim de cok yakın arkadaşım ve sözlüsü orda çalışıyolar. şu anda şirketlerinin kampında mahsurlar. dün mail attı bir daha da haber alamadım. Aklım hep onda. sürekli mailimi refreshliyorum merakten belki yine yazar diye. MErmi sesleri geliyor yazmisti dun ama simdi ne haldeler bilmiyorum. tahliye karari olmadan cikamayiz cunku vize gerekir dedi, vize verilen yer de olayların merkezindeymis. Hatta tripolinin esi de vizeyi almaya gittiginde tutuklanmis. Ya ck zor bir durum. Allah herkese sabırlar versin orda yakını olanlara.
Benim de cok yakın arkadaşım ve sözlüsü orda çalışıyolar. şu anda şirketlerinin kampında mahsurlar. dün mail attı bir daha da haber alamadım. Aklım hep onda. sürekli mailimi refreshliyorum merakten belki yine yazar diye. MErmi sesleri geliyor yazmisti dun ama simdi ne haldeler bilmiyorum. tahliye karari olmadan cikamayiz cunku vize gerekir dedi, vize verilen yer de olayların merkezindeymis. Hatta tripolinin esi de vizeyi almaya gittiginde tutuklanmis. Ya ck zor bir durum. Allah herkese sabırlar versin orda yakını olanlara.
Amin
ya bizimde yakınımız orda faceden msjlar yayınlıor ama tuhaf şeyler yazıor tripolide kötü şeyler yazamam dior kimsenin dikkatini çekmiormu bu yaa yazamıorlar bile olanları anladığım kadarı ile bzm yakınımızda gelicez tr yeye ozmn dertleşiriz dior en fazla yazdığı bu telefonlarımız kesik dior vs... ama bir tuhaf yazdıkları offf açıkcası insanın yakınlarında birnin başına gelmeyince vahameti anlamıormuş ben aynen o durumdayım mısır ve tunus olaylarını ölesine izledim amaann ne iyi yapıorlar aferin dedim ama orda yaşayanları yaşananları hiç düşünmemişim ne bencilllik
Onlar becerdiler işte ama Libya başka bir hadise oldu Kaddafiden dolayı. adam şehit olurum ama istifa edip gitmem diyo. Manyak psikopat.
kızlar konuyla alakasız ama size bişey sorucam 2li testini gittiği hastanede değilde devlet hastanesinde yaptıran varmı dr.nuz ne diyor başka yerde yaptırmanıza bana bu fiyatlar çok geliyor malum benim 2. çocuk ve oğlum kreşe başlıcak onunda masrafı eklenicek kemer sıkma dönemindeyiz biz bebeğin ihtiyacı karşılanır o kadar paralarla devlet ücretsiz yapıyor sonuçta ben dr.la konuşmadım ama ne tepki verir bilemedim sonuçta kendi hastanesi kazansın ister bide benim dr. başhekimi çalıştığı yerin
kızlar konuyla alakasız ama size bişey sorucam 2li testini gittiği hastanede değilde devlet hastanesinde yaptıran varmı dr.nuz ne diyor başka yerde yaptırmanıza bana bu fiyatlar çok geliyor malum benim 2. çocuk ve oğlum kreşe başlıcak onunda masrafı eklenicek kemer sıkma dönemindeyiz biz bebeğin ihtiyacı karşılanır o kadar paralarla devlet ücretsiz yapıyor sonuçta ben dr.la konuşmadım ama ne tepki verir bilemedim sonuçta kendi hastanesi kazansın ister bide benim dr. başhekimi çalıştığı yerin
ağustos annelerinden yaptıran bir arkadaşım var çok ilgilenmiorlar ama yaptırdım demişti dr larımız aynı hatta bnm druma dün sordum yaptırma orda diyeceğiniz yer varmı dedim yooo dedi hem usg hem kan testi yapan heryerde yaptırabilirsin dedi ama burdaki devlet hastaneleri malum kalabalık ama blıkesirde daha rahat bnce git direk
benim için sıkıntı yok kalabalıkla ilgili ssk bizim loj. yanı hemen 2adım yani oğlumuda bırakıyorum komşuya dediğin gibi pazartesi harici kalabalıklıkta olmuyor ben bir sorayım dr.a bakalım ne dicek ya hesap devri bizim için bide benim başka masraflarım var bu ara kanepe koltuk falan yıkattırıcam halı falan benim ufaklık yaramaz malum temiz kalmıyor her yersonuçta test aynı test sonuç aynı sonuç niye sıkıntıya sokayımki değilmi
ense kalınlıgına doktorun baksın ultrasonda, sen kan tahliini devlet hastanesine yaptırcagını söyle. ama enseyle aynı gün yaptırman lazım aklında olsun. hiçbişi diyemez doktorun.
benim için sıkıntı yok kalabalıkla ilgili ssk bizim loj. yanı hemen 2adım yani oğlumuda bırakıyorum komşuya dediğin gibi pazartesi harici kalabalıklıkta olmuyor ben bir sorayım dr.a bakalım ne dicek ya hesap devri bizim için bide benim başka masraflarım var bu ara kanepe koltuk falan yıkattırıcam halı falan benim ufaklık yaramaz malum temiz kalmıyor her yersonuçta test aynı test sonuç aynı sonuç niye sıkıntıya sokayımki değilmi
Yani bence de hepimiz hesaplı olmak zorundayız zaten. bisürüüüüüüü masrafımız olcak de mi ama...
kardeşim önce doğumunu ömer sudekan ile yaptı ama şimdi kahraman kolday'dan inanılmaz memnun tavsiye ediyor, adımı da verebilirsiniz diyor gidecekler için :)
yazın doğum sonrası kontrollerimi izmir'de ali baloğlu yapmıştı kendisi dokuz eylül kadın doğum ana bilim dalı başkanı ve o dönem yeşilyurt devlete geçecekti ne yaptı bilmiyorum ama onu da şiddetle tavsiye edebilirim.
biz ne zmn balıkesire gelsek kayınvalidemin tansiyonu çıkar acile kaldırırz ordan biliorum boş ve temiz olduğunu hatta eşim yolim seni oraya orda yaptır 2lini daha ucuza gelir dior e haklı valla 70 tl gidiş dönüş yolversem hastanede bedava hadi giderlerde 50 tl de 120 max. 150ye hallolmuş olur burda 300 vereceğime bak ben bunu bir düşüniimmm
kesinlikle canım sizin benden çok şu an benim çocuk arabam mama sandalyem herşey var oğlumdan kalma park yatak rengini hep unisex aldım hususi kızım olursa onada uysun diye oğlumun kıyafetleri bile mavi azdır turuncu yeşil sarı falandır kızda olsa giysin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?