2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mutlaka iyi doktorlardır Ömer Sudekanı biliyorum zaten birçok arkadaşım gitti ona. Ama ben kadın doktorla rhat edebiliyorum o yuzden kendi doktorumdan cok memnunum Allah bozmasın aramızı :)

Mymelcim görüşürüz bol bo dinlen izin alabilirsen yarın sabatan da gitmeyiver ise.

gerçekten çok zor ya .Dularımız onlarla olsun.inş.en kısa zamanda dönerler...

Amin

ya bizimde yakınımız orda faceden msjlar yayınlıor ama tuhaf şeyler yazıor tripolide kötü şeyler yazamam dior kimsenin dikkatini çekmiormu bu yaa yazamıorlar bile olanları anladığım kadarı ile bzm yakınımızda gelicez tr yeye ozmn dertleşiriz dior en fazla yazdığı bu telefonlarımız kesik dior vs... ama bir tuhaf yazdıkları offf açıkcası insanın yakınlarında birnin başına gelmeyince vahameti anlamıormuş ben aynen o durumdayım mısır ve tunus olaylarını ölesine izledim amaann ne iyi yapıorlar aferin dedim ama orda yaşayanları yaşananları hiç düşünmemişim ne bencilllik

Onlar becerdiler işte ama Libya başka bir hadise oldu Kaddafiden dolayı. adam şehit olurum ama istifa edip gitmem diyo. Manyak psikopat.

Onlar becerdiler işte ama Libya başka bir hadise oldu Kaddafiden dolayı. adam şehit olurum ama istifa edip gitmem diyo. Manyak psikopat.

zaten adam deliydi çadırda kalmalar falan psikopat doğru tanımmm ve bunu hala savunan beyninden şüphe ettiğim insanlar var

kızlar konuyla alakasız ama size bişey sorucam 2li testini gittiği hastanede değilde devlet hastanesinde yaptıran varmı dr.nuz ne diyor başka yerde yaptırmanıza bana bu fiyatlar çok geliyor malum benim 2. çocuk ve oğlum kreşe başlıcak onunda masrafı eklenicek kemer sıkma dönemindeyiz biz bebeğin ihtiyacı karşılanır o kadar paralarla devlet ücretsiz yapıyor sonuçta ben dr.la konuşmadım ama ne tepki verir bilemedim sonuçta kendi hastanesi kazansın ister bide benim dr. başhekimi çalıştığı yerin

ağustos annelerinden yaptıran bir arkadaşım var çok ilgilenmiorlar ama yaptırdım demişti dr larımız aynı hatta bnm druma dün sordum yaptırma orda diyeceğiniz yer varmı dedim yooo dedi hem usg hem kan testi yapan heryerde yaptırabilirsin dedi ama burdaki devlet hastaneleri malum kalabalık ama blıkesirde daha rahat bnce git direk

ense kalınlıgına doktorun baksın ultrasonda, sen kan tahliini devlet hastanesine yaptırcagını söyle. ama enseyle aynı gün yaptırman lazım aklında olsun. hiçbişi diyemez doktorun.

benim için sıkıntı yok kalabalıkla ilgili ssk bizim loj. yanı hemen 2adım yani oğlumuda bırakıyorum komşuya dediğin gibi pazartesi harici kalabalıklıkta olmuyor ben bir sorayım dr.a bakalım ne dicek ya hesap devri bizim için bide benim başka masraflarım var bu ara kanepe koltuk falan yıkattırıcam halı falan benim ufaklık yaramaz malum temiz kalmıyor her yer sonuçta test aynı test sonuç aynı sonuç niye sıkıntıya sokayımki değilmi

Yani bence de hepimiz hesaplı olmak zorundayız zaten. bisürüüüüüüü masrafımız olcak de mi ama...

ense kalınlıgına doktorun baksın ultrasonda, sen kan tahliini devlet hastanesine yaptırcagını söyle. ama enseyle aynı gün yaptırman lazım aklında olsun. hiçbişi diyemez doktorun.

evet öyle yapıcam zaten canım burda bigadiçten lithum arkadaşımda sağolsun öneride bulundu 10 günden önce git bida muayene ücreti ödeme dedi aklımdaydı o zaten dr. 1hafta 10 gün sonra gel dedi o zaman muayeneden sonra test isticem dedi bende 9. gün gidicem pazartesi günü yani söyleyim sskda yaptırayım zamanla sorunum yok nasılsa varsın geç çıksın sonuç

biz ne zmn balıkesire gelsek kayınvalidemin tansiyonu çıkar acile kaldırırz ordan biliorum boş ve temiz olduğunu hatta eşim yolim seni oraya orda yaptır 2lini daha ucuza gelir dior e haklı valla 70 tl gidiş dönüş yolversem hastanede bedava hadi giderlerde 50 tl de 120 max. 150ye hallolmuş olur burda 300 vereceğime bak ben bunu bir düşüniimmm

Yani bence de hepimiz hesaplı olmak zorundayız zaten. bisürüüüüüüü masrafımız olcak de mi ama...

kesinlikle canım sizin benden çok şu an benim çocuk arabam mama sandalyem herşey var oğlumdan kalma park yatak rengini hep unisex aldım hususi kızım olursa onada uysun diye oğlumun kıyafetleri bile mavi azdır turuncu yeşil sarı falandır kızda olsa giysin diye

ben doruk tıp merkezine gidiodum canımm ayşe hanıma ama şimdi değiştiriyoruz..

canım ben özel balıkesirde doğum yapıcam kısmetse ve ücreti 300lira düşün hiç bir şey değil

Ohhhh senin eşin yaşamış valla. ekonomi uzmanı kadın almış. ileri görüşlü, sırtı yere gelmez eşinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…