2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben özel balıkesirde doğum yapıcam kısmetse ve ücreti 300lira düşün hiç bir şey değil

ben sezeryanda 1100 ü buldum diye göbek atıorum sizzdeki fiyatlara bak yaaa ölürmüsün öldürürmüsün ondan zaten kayınvalidem sizin kenarda şukdr paranız olmalıı diyip duruor yahu diorum nasıl olsun o para ama anlamıor anlamaz tabi ben 3 4 liraya 1 kg domates alırken yazın o 50 krşa alıordu hatta 1 lira olmuş diyede kışa domates hazırlamadı bu sene

Ohhhh senin eşin yaşamış valla. ekonomi uzmanı kadın almış. ileri görüşlü, sırtı yere gelmez eşinin

evet canım işletme mezunuyum bende ama malesef eşimin ailesinden yana bi fayda yok zarar olabilir her an belkide oluyodur haberim olmadan diyebilirim uçan kuşa borcu olan bi kayınpederim var kısacası ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor destek yok benim ailem sağolsun biraz yardımcı oluyolar ama nereye kadar bende çalışmadığım için geleceğini hazırlamak çocukların bu devirde çok zor büyüdükçe artar derler masrafları hakikaten öyle bi kreş en az 500den başlıyor düşünün kızlar 2kişi çalışsa dahi ne zor ödemek ben özel sektörde işe girsem sadece kreş parasına çalışmış olucam nerdeyse varmı böyle bişey

Balıkesir'de hem herşey ucuz hemde çok iyi doktorlar vardı. Ne oldular bilemem tabii..
Eşime dedim gidiyim bi Balıkesir'e eylüle kadar denizede giderim dedim ama dinletemedim tabii:)
Balıkesir'de olanlar şikayet etmeyin nolur :)
Emin olun ordan daha güzel bi yer bulamazdınız yaşamak için..

Geçinmek gerçekten çok zor Allah koaylık versin hepimize. Ama sen elinden geleni yapıyosun zaten. Bazıları da eşi çalışır karısı yer sonra da geçinemiyoruz derler, oyle olmadığınıza gore Allah sukredip aynen devam napalım. Biz de hem çalışır hem para biriktirmeye çalışırız eşimle. Masrafları da iyice konusmadan yapmayız hic. Oyle ben bir magazaya girip de nasılsa kendi maasım diye ona sormadan bisi alıp çıkmam, illa once ona sorarım al derse alırım.

kızlar biz dr dan geldik raporum bitiyo pazartesi iş başı kızım ii ce alıştı evde olmama gitme diyo ama çalışmam lazım sözleşmem var temmuza kadar :9 nasıl resim ekliye bilirim benim elma kurdunun fotolarını taradım

erdeymiş o 1100 sezaryan canım

allahtan ev almak için yatırımlarımız var şu an tek sıkıntı çocukların eğitimi geleceği allah sağlık versin herşeyin üstesinden geliriz çok şükür halimize allah hepimize kolaylık versin

canım hızlı resim comdan hemen yükleyebilirsin yalnız boyutu 650 idi sanırım öyle ayarlı yoksa devasal çıkıyor

cevaplama panelini aç, orda kağıdın üztünde ataç olan bir resim var ona tıkla.açılan pencereden dosya ekleye tıkla. istedigin dosyayı sec, sectigin dosyayı yukledikten sonra, o pencereden yine dosyayı sec ve asagidan icerige ekleye tıkla. olduuuu

pek suratsız dı bugün hiç pas vermedi oynmadı ile kahvaltı yapmadan gittim tabi aldığım çikolatayıda bulamadım ee saat olmuş 11:30 çok kızgındı yüzünü dönmedi sonra dr beni yan yatırdı son reimde aynca yandan gördük yüzünü şimdi bekle 3 hafta off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…