ben doruk tıp merkezine gidiodum canımm ayşe hanıma ama şimdi değiştiriyoruz..
canım ben özel balıkesirde doğum yapıcam kısmetse ve ücreti 300lira düşün hiç bir şey değil
Ohhhh senin eşin yaşamış valla. ekonomi uzmanı kadın almış. ileri görüşlü, sırtı yere gelmez eşinin
evet canım işletme mezunuyum bende ama malesef eşimin ailesinden yana bi fayda yok zarar olabilir her an belkide oluyodur haberim olmadan diyebilirim uçan kuşa borcu olan bi kayınpederim var kısacası ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor destek yok benim ailem sağolsun biraz yardımcı oluyolar ama nereye kadar bende çalışmadığım için geleceğini hazırlamak çocukların bu devirde çok zor büyüdükçe artar derler masrafları hakikaten öyle bi kreş en az 500den başlıyor düşünün kızlar 2kişi çalışsa dahi ne zor ödemek ben özel sektörde işe girsem sadece kreş parasına çalışmış olucam nerdeyse varmı böyle bişey
erdeymiş o 1100 sezaryan canımben sezeryanda 1100 ü buldum diye göbek atıorum sizzdeki fiyatlara bak yaaa ölürmüsün öldürürmüsün ondan zaten kayınvalidem sizin kenarda şukdr paranız olmalıı diyip duruor yahu diorum nasıl olsun o para ama anlamıor anlamaz tabi ben 3 4 liraya 1 kg domates alırken yazın o 50 krşa alıordu hatta 1 lira olmuş diyede kışa domates hazırlamadı bu sene
Geçinmek gerçekten çok zor Allah koaylık versin hepimize. Ama sen elinden geleni yapıyosun zaten. Bazıları da eşi çalışır karısı yer sonra da geçinemiyoruz derler, oyle olmadığınıza gore Allah sukredip aynen devam napalım. Biz de hem çalışır hem para biriktirmeye çalışırız eşimle. Masrafları da iyice konusmadan yapmayız hic. Oyle ben bir magazaya girip de nasılsa kendi maasım diye ona sormadan bisi alıp çıkmam, illa once ona sorarım al derse alırım.
kızlar biz dr dan geldik raporum bitiyo pazartesi iş başı kızım ii ce alıştı evde olmama gitme diyo ama çalışmam lazım sözleşmem var temmuza kadar :9 nasıl resim ekliye bilirim benim elma kurdunun fotolarını taradım
kızlar biz dr dan geldik raporum bitiyo pazartesi iş başı kızım ii ce alıştı evde olmama gitme diyo ama çalışmam lazım sözleşmem var temmuza kadar :9 nasıl resim ekliye bilirim benim elma kurdunun fotolarını taradım
Kİvicilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 3. günde becerdim sizin gibi yemeyi yetenek abidesiyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?