Çok tatlııı ikisi de arkadan görünüşü diye anladım ama dogru de mi. Allah kucaginda gormeyi nasip etsin insallaaaaaah.
AY ikisi de aynı foto galiba zaten
arkadan canım çok trip attı bugün bize bildiğin gibi değil kahvaltı yapmadım diye :)
bebeğim düzenli değil ama aralıklarla pıt pıtlarını hissediyorum dedim dr da olabilir normal dedi ,k,nci bebek olduğu için duyarsın ama bekleme oynamasını yani oynamazsa endişelenme her oynamasını hissedemezsin genelde hıçkırığını hissedersin dedi doğruymuş yani :)
aynen öle böle göz seyirmesi gibi sırt üstü yatınca pıt pıt yapıyo doğru bebek gaz farklı gazı anlıyosun zaten o daha sert oluyoliberty ben dün doktora sorucaktım unuttum bak sen sormuşsun.Ben hissediyorum çok nadiren bebişi.Özellikle gece yattıktan 10 dk sonra pırpır bişi oluyo içimde. Annem bebeği hissediyosun bana da öyle oluyodu dedi ben gaz sanıyodum. Sonra biçok kişi bebek dedi bana.Sen nasıl hissediyosun? Hem tecrübelisin daha güzel anlatırsın bize.. Ben zayıfım zayıflar çabuk hissediyomuş diye duydum ama doğru mu hurafe mi bilemiyorum tabi..
aynen öle böle göz seyirmesi gibi sırt üstü yatınca pıt pıt yapıyo doğru bebek gaz farklı gazı anlıyosun zaten o daha sert oluyo
aynen öle böle göz seyirmesi gibi sırt üstü yatınca pıt pıt yapıyo doğru bebek gaz farklı gazı anlıyosun zaten o daha sert oluyo
bende sanki kramp gibi oluyo arada bir gelip gidiyo göbeğimde acaba o da bebek mi????
liberty çok tatlı bebeğin canım sanırım sırtını dönük yatıyo çok şirin ya benimkide yüzü yerde yatıyordu usgde ben kahvaltıda yapmıştım ama yetmiyor bunlara çok keyifciler erken hissetmeye erkekde derler bide zayıflarda erken hisseder 2.bebeksede kolay anlaşılırmış ben hissetmiyorum henüz liberty seninde karnın ilk çocuğa göre fazla şiştimi benim oğlumda bu kadar çabuk büyümemişti göbeğim kiloda almamışım fazla gazımda yok ama göbüşüm baya büyük oğlumda 4. ayda çıkmıştı
heralde ilk cocukta gec, ikinci cocukta erken cikiyor göbekler.
heralde ilk cocukta gec, ikinci cocukta erken cikiyor göbekler.
2.ler geniş salona kuruluyor tabi 1.ler yer açıyor ya
ces geçmişi okuyamadım daha dünki doktoru merak ettim memnun kaldınmı
yarasın kekler bebişe maşallah onaKendi doktorumdan farklı degildi canım. ama bebegimi gorum bol bol. artık herseyi belirgin. el ve ayak parmaklarını bile saydık. midesi idrar kesesi herşeyi göründü. kıpır kıpırdı kek yemiştim giderken hareketli olsun diye. doktor abarttı ama dedi pek hareketli bu dedi. BEn kendi doktorumla devam edicem alıştım ona sonucta.
yarasın kekler bebişe maşallah onaen azından dr u denemiş oldun
evet aklımda kalmadı en azından. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?