2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

midem çok kötü ne yesem çıkarıyorum.cumartesi dr a gidicem o zaman bir ilaç isticem ama yinede bu günümüze bin şükür

ınsallah gecer biran önce bulantın. dert valla. zormus hamilelik benim de aksamları acayip belim agrimaya basladi ama doktor cok yorgun olunca magnezyum ic demisti, düz kasları gevsetiyomus. gercekten aksam ictim de cok cok iyi geldi.

iyi gelmesine sevindim canım. gerçekten zormuş hamilelik

Yukaridaki mesajda H-A-M-I-S-L-E- R YAZIYORUM, HAMİLELER DİYE ÇIKIYOR. ÇOK GARİP YA. SİZDE NASIL GÖRÜNÜYOR?

hamileler diye çıkıyor canım..birde ben deneyim hamişler

şaşırtıcı niye böyle yaptılar acaba, neyse arkadaşlar ben de çıkıyorum mesaim bitti çok şükür. sizlere iyi akşamlar. bugun benim balık günüm siz de yiyebilrseniz yiyin, bebişlerimize yarasııın.

Yukaridaki mesajda H-A-M-I-S-L-E- R YAZIYORUM, HAMİLELER DİYE ÇIKIYOR. ÇOK GARİP YA. SİZDE NASIL GÖRÜNÜYOR?

bende bikaç defa h-a-m-i-ş yazdım hamile olarak çıkıyo anlamadım. Ya şu ıspanağı çok seviyorum çok faydalı falan ama yıkaması beni öldürüyor pişincede kuş kadar kalıyo 2 saattir onu yıkıyorum belim koptu valla

yaprak yaprak mı yıkıyosun öyleyse daha kolay bir yöntemi var anlatayım sana.

evet canım yaprak yaprak yıkıyorum nasıl kolayı bu işin?

2 tane buyuk mutfak legeni lazım. ıspanakları hic yıkamadan dogra ve legenlerden birinin icine koy. ıspanak dolu legeni su ile doldur. sonra elinde suyun icinde ıspanakları çalkala. ellerini dua eder gibi ama parmak araların acık olarak legene daldır ıspanakları diger legene cikar. aynısını 3-4 kere tekrarlarsan ıspanaklar tertemiz olmus oluyoooo. en son sudan önce biraz sirkeyle bekletirsen toksoplazmayı da engellemis olursuuuun.

Son düzenleme:
güle güle ces, sana da iyi akşamlar

bir ara anlat bakalım kolay yıkamak nasılmış merak ettim ben de

ayy sağol tatlım bi dahakine böyle denerim önceden çok önemli değildi ama hamileyken çok zorladı ayakta 2 saat. Sağol canım benim. Size afiyet olsun yarasın bebişe balıklar...

ayy sağol tatlım bi dahakine böyle denerim önceden çok önemli değildi ama hamileyken çok zorladı ayakta 2 saat. Sağol canım benim. Size afiyet olsun yarasın bebişe balıklar...

Tamam canım inşallah senin icin de kolay olur.
Şimdi ben çıkıyorum artık iyi akşamlarrr.

yazmışsın şimdi gördüm canım..

ben önce bütün iken suyun altını tutup güzelce çamurunu akıtmaya çalışıyorum sonra tepesini alıp yaprak yaprak suyun altında yıkayıp yan tarafta sirkeli suya atıp bekletiyorum, sonra da birkaç kez daha durulama faslı, ne el kalıyor ne bel :)

aynen bende öyle yapıyorum. bi de zorluk olmasın diye dün akşam bi posta yıkadım kuruttum dolaba kaldırdım bugün devam ettim ama yok ellerim dondu belim koptu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…