2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende öyle yapıyorum. bi de zorluk olmasın diye dün akşam bi posta yıkadım kuruttum dolaba kaldırdım bugün devam ettim ama yok ellerim dondu belim koptu valla.

canım benim uyuşmuştur ellerin inanırım, yemeğini ocağa koy uzan biraz sıcacık :)
iki hafta önce canım nasıl ıspanak istiyor aldım. o kadar yıkadım uğraştım ıspanaklar da o kadar güzeldi ki eşim nerdeyse çiğ yiyesim geliyor diyordu, neyse pişirdim nasıl güzel görünüyor diri diri yemyeşil duruyor ıspanaklar ama tam kıvamında da pişmiş. iş yeme faslına geldi ilk eşim tattı tuzsuz olmuş dedi, hayır koydum biliyorum dedim o zaman şaşırmış şeker atmışsın dedi, imkanı yok ikisi çok farklı yerlerde duruyor. abartıyor sandım ama ilk çatalı almamla abartmadığını anladım sanki şekerle pişirmişim hem de bal..
ben eşimi inandıramadım şeker koymadığıma ama kayınvalideme anlattım bazı ıspanaklar tatlı çıkıyor, ben çok yaşadım dedi..benim için ilkti çok kötüydü emeğime acıdım, doyasıya yiyemedim diye üzüldüm.

ah canım benim yaa o kadar emek verip sonuç istediğin gibi olmayınca insan deli oluyor. Ayakta çok kalınca tansiyonum düşüyor benim hemen gözüm kararıyor az önce de öyle oldu hemen gelip uzandım. Eşim ıspanaklı börek istemişti börek yapıcam ıspanaktan daha işim uzun yani :)

Kİvicilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 3. günde becerdim sizin gibi yemeyi yetenek abidesiyimmmmmm

Melis çok şekersin ya 2 gündür gurur meselesi oldu sende resmen. Sıkıntılarını yaşıyorsun ama hayatın komik anlarınıda çok eylenceli anlatıyorsun takdire şayan

Son düzenleme:

yap tabi afiyetle yesin kocan, özleyecektir o yüzden sen istiyordur.
sen de tansiyonunu düşürecek kadar ayakta kalma dinlenerek yap, geç olsun güç olmasın.

son bombam geliorr geçen gn kıl muhabbeti yaptıkya canım acıor alamıorum jilete döneyim dedim dün dr a giderken girdim banyoya mecbur jilete başvurdum o sıradada aklıma libetrynin yazdığı takıldı oda acıor korkuorum maviboncuğumu almadım dedi

düşün taşın mavi boncuk ne belkide bir uğur diorum yada ağda yaparken yanına alıorsun daha az acı çekiorsun demekki diye düşünüorum yazmadımda cahil durumuna düşmeyeyim diye kimsede bişi demedi ne zamanki banyoya girdim oanda mavi boncukla gözgöze geldim algılarımla gurur duyuyorum inşallah çocuğumm babasına çeker

kızlar be iyiyim

benim bebeğim nazlı galiba......eve gelince bütün lekeler kayboluyor....gayet iyi hissediyorum kendimi

bence içimdeki kan geliyor ne dersiniz.

tatlım belkide oturmak yaramıor sana rapor alsan yatsan olmazmı acaba

rapor benim elimde bi telefona bakıyor canım...inan evde daha çok stres yapıyorum.sürekli arıyorlar çünkü...o yüzden sabahları gidiyorum.öğleye kadar işlerimi hallediyorum.ben yarın hiç gitmesem akşama kadar ararlar beni...böyle az stres yapıyorum....

alemsin melis her yazını bir tebessümle okuyorum çok yaşa sen emi

canım dr ne diyor bu duruma

pazartesi gittiğimde her şey yolunda dedi düşün 12 mart randevu verdi...o kadar kötü olsam der mi bunu...hatta tekrra sordum bu arada gelmeyecekmiyim diye.gerek yok dedi.kendini yorma yeter dedi.ben de yormuyorum.kaverengi leke böyle pıhtı döküyor gibi geliyor sonra geçiyor bence içimdeki kan.bakalım yarın doktora gidecem

kızlar be iyiyim

benim bebeğim nazlı galiba......eve gelince bütün lekeler kayboluyor....gayet iyi hissediyorum kendimi

bence içimdeki kan geliyor ne dersiniz.

kesin nazlı senin bebiş annesi hep yatsın istiyor bencede kanaman olsa kırmızı olur gibi geliyor.

kesin nazlı senin bebiş annesi hep yatsın istiyor bencede kanaman olsa kırmızı olur gibi geliyor.

bence de canım yeni kanamam olsa kırmızı gelir....rahatım o yüzden

benim bebeğim galiba kız.....nazlıcık nazlıcık geliyor....

bence de canım yeni kanamam olsa kırmızı gelir....rahatım o yüzden

benim bebeğim galiba kız.....nazlıcık nazlıcık geliyor....

bencede ilginin hep üzerinde olmasını isteyen nazlı bi kızımız olucak galiba Sen içini ferah tut yarın görün doktora için rahatlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…