2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım içinin rahat etmesi için birde başka bir dr a görün istersen.ama sen korkma kötü bişey olsaydı dr daha sık çağırırdı

bencede ilginin hep üzerinde olmasını isteyen nazlı bi kızımız olucak galiba Sen içini ferah tut yarın görün doktora için rahatlasın canım

evet adını nazlı mı koysam ne yapsam.....

şimdiden böyleyse doğduğunda bizi çok güldürür.sürekli peşinde dolaşırım artık...

kızlar ilaçlar ve serum sayesinde kendimi iyi hissediorum ve bişiler yiyorum ya şöle bir durum var yiyorum ama 2 dk sonra ağzımda hiçbir tat yok sanki dişimi fırçalamışımda üstüne su içmişim gibi bi uyuşukluk var neden olabilir

ilaçlar ve serumlar tadını kaçırmıştır ondan... boşver yiyebiliyorsun ya ona bak dilinde tat olmayıversin, nasılsa yerine gelir

bence sen iş hayatını unut yollamaz seni işe küçük cadı

bence de canım.benim de tek isteğim o....işi bırakmak...geçerli bir sebebim olmalı.allahım tatlı bir cadı yollarsa bana neden olmasın.küçük cadımdan değerli mi?

mymel,
iyi olmana çok sevindim.
işyerinde ayaklarımı uzatıp oturuyorum diyorsun ama is stresi kasıyorsun belki kendini ve o evdeki yatıp dinlenmeler eş değer değil unutma.

kıslaarr ordamısınızzz ?? ya ben çok şiştiim daha çok erken ama gaz değil bu kaç haftadır böyle hiç inmedi çekim koyyiim mi bi bakın ya.??

nere cess sordum geçenlerde ama maaşallah balık hafızası var bende?de bakem bi nere gidion sen

ces kime gidiyor bilmiyorum ama senin gittiğin yeri biliyorum ve internette ayşe hn ile ilgili şikayetleri okumuştum, sana söylemek istedim ama biri daha vardı aynı dr'a giden hatırlayamadım şimdi, ikiniz de çok memnun ifadeler kullanınca ortamı bulandırmak istemedim.
senin şimdi değiştirme nedenin ne?

koysana fotonu öslemim ama bnde günlerden sonra ilkdefa bişiler yiyorum ya şimdi göbeğimin fotosunu koysam şok geçirirsiniz anında şiştim bekide şişkinliktir sana göbek gibi geliordur

en başta suratt 10 karışşşş!!!
gülümseme espri anlayışı sıfıırr!!saat 10,30a randevu al 11,30 dan önce giremion!
hadi güç bela girdin 2 sn ultrasonla gösteriyor iyi diyor ilişki yasak diyor olay bitiyor!bak bebeğinin busu oluşmuş bak şu şu falan yok.. yada şimdi şunları ye şöyle yap bu hafta böyle olur bilgi fln yok yani..

Ben de imreniyorum yaaaa,bugün yine işten izin aldım,gidemedim.
Ben hamileliğim başında beri ne ıspanak ne yumurta yiyebildim ,bugün de tek yiyebildiğim şey patates oldu.Çok üzülüyorum artık

damlayada kız demişlerdi ama sonradan erkekte olabilir dediler bnde canım arkadaşımı bnm kızım olur onu seversin diye teselli ediorum

Ben de imreniyorum yaaaa,bugün yine işten izin aldım,gidemedim.
Ben hamileliğim başında beri ne ıspanak ne yumurta yiyebildim ,bugün de tek yiyebildiğim şey patates oldu.Çok üzülüyorum artık

inşallah evde rahat etmişsindir, zor sizin durumunuz dtekin'i ve melisi okudukça da şaşırıp duruyorum. Allah yardımcınız olsun, seninle günlerimiz yakındı sanırım, altta ticker yok karıştırıyor da olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…