pazartesi gittiğimde her şey yolunda dedi düşün 12 mart randevu verdi...o kadar kötü olsam der mi bunu...hatta tekrra sordum bu arada gelmeyecekmiyim diye.gerek yok dedi.kendini yorma yeter dedi.ben de yormuyorum.kaverengi leke böyle pıhtı döküyor gibi geliyor sonra geçiyor bence içimdeki kan.bakalım yarın doktora gidecem
bencede ilginin hep üzerinde olmasını isteyen nazlı bi kızımız olucak galibaSen içini ferah tut yarın görün doktora için rahatlasın canım
evet adını nazlı mı koysam ne yapsam.....
şimdiden böyleyse doğduğunda bizi çok güldürür.sürekli peşinde dolaşırım artık...
kızlar ilaçlar ve serum sayesinde kendimi iyi hissediorum ve bişiler yiyorum ya şöle bir durum var yiyorum ama 2 dk sonra ağzımda hiçbir tat yok sanki dişimi fırçalamışımda üstüne su içmişim gibi bi uyuşukluk var neden olabilir
bence sen iş hayatını unut yollamaz seni işe küçük cadı
Nedeeeeeen? benimkine gel sen de degistirceksen :)
nere cess sordum geçenlerde ama maaşallah balık hafızası var bende?de bakem bi nere gidion sen
ces kime gidiyor bilmiyorum ama senin gittiğin yeri biliyorum ve internette ayşe hn ile ilgili şikayetleri okumuştum, sana söylemek istedim ama biri daha vardı aynı dr'a giden hatırlayamadım şimdi, ikiniz de çok memnun ifadeler kullanınca ortamı bulandırmak istemedim.
senin şimdi değiştirme nedenin ne?
koysana fotonu öslemim ama bnde günlerden sonra ilkdefa bişiler yiyorum ya şimdi göbeğimin fotosunu koysam şok geçirirsiniz anında şiştim bekide şişkinliktir sana göbek gibi geliordur
BEN VARIMMMMMMMMMMMMMMMM
benim aşkıma büyük ihtimal kız dediler :)
aman arkadaşım ne kadar şanslısınız yemin ederim gıptayla bakıyorum sizlere,
biz hala yeminli gibi hiçbişeye el süremiyoz, sabah bebik azcık vitamin alsın diye ıspanaklı yumurta yaptım bol limonlayıp yedim güya. 10 dk olmadan hoooooooop hepsi geri çıktı, ne yesem çıkıyo, bulantı hiç geçmiyo, yoğurt bile azcık yesem şişkinlik ve bulantıdan fenalık geçiriyorum.13. hafta bitiyo ama tık gerileme yok, o kadar imreniyorum ki iştahı açılan arkadaşlara.....
Bilgilerimi veriim bende
yaş 23 sat 13 aralık kilo 59 tahmini doğum tarihi 19 eylül şehir bursa
benide listenize eklerseniz sevinirim
Ben de imreniyorum yaaaa,bugün yine işten izin aldım,gidemedim.
Ben hamileliğim başında beri ne ıspanak ne yumurta yiyebildim,bugün de tek yiyebildiğim şey patates oldu.Çok üzülüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?