2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok sakıncası da tahliller falan nasıl yapılıyor.Mesela benim sırada bekleyen toxoplazma testim var,ihmal ediyorum öyle.Tiroidim var bide.2 li test,3 lü test..vs bunları yapmak için anlaşmalı olduğu bi kurum var mı? bide 200 den fazlamı vizitesi?

Yok canım ben 98 tl veriyorum ama normalde de 120 galiba. benim yapı kredi sigortam var, bize 20 tl indirim yapıyolar. istersen telini vereyim istedigin bilgileri al. Testlere gelince biolab'a yonlendiriyor ama sen istedigin yerde yaptırabilirsin. istersen devlet hastanesinde bile yaptırır goturup gosterirsin testini. toksoplazmayı ihmal etme aman. Senin ne kadarlık hamileligin?

8. haftadayım canım..Sen memnunsun doktorundan,takiplerde güzel diyorsun..ben alayım numarasını,biraz daha arastırayım da dğeiştirmeyi düşünmüyorum daha sonra cünkü, tek hekimin takibi daha iyi ve saglıklı çünkü.Ama senin herhangi bir kadın doğum bölümü olan hastanede girişin var değil mi.doğum esnasında gerekebilir,mümkünse prof.u olan bi hastane olsun diye önerdi bana arkadaşlarım,aklında olsun senin de yoksa

Benim dogum yapacagim hastane belli. o yuzden devlet hastanesinde falan kaydim yok. Özel Ege Saglikta yapicam dogumumu meltem hanım da oraya gelecek. Hangi hastaneyi istersen oraya geliyor zaten.
Meltem Serter Yünten Tel No: 0 232 464 00 74, istersen git bir konus denemis olursun. Burdaki diger İzmirlilerin de mutlaka önerileri olur degerlendirisin.

http://drmeltem.com/hakkimda.htm Bu da web sitesi.

Son düzenleme:
Tamam Ces not aldım.Demek istediğin hastaneye geliyor,diger hastaneler bunu kabul ediyormuşmu,iyiymiş :)
Üniversite hastanelerindne birine giden var mı peki burdaki İzmirlilierden? 9 Eylül- ya da Ege?

Tamam Ces not aldım.Demek istediğin hastaneye geliyor,diger hastaneler bunu kabul ediyormuşmu,iyiymiş :)
Üniversite hastanelerindne birine giden var mı peki burdaki İzmirlilierden? 9 Eylül- ya da Ege?

Özel hastanelere gidiyor tabi ki, devlet hastanelerinin kabul edecegini zannetmem.

# ulkuozlem
# behic
# BelizBerkin
# kivim
# feyruka

Siz neden konusmuyosunuz hanımlar? sabah mahmurlugu mu?

burda ki herkes çalışıyor mu şu an? evde olupta bu saatte uyanabilen varmı ki :)
ben zor kazınıyorum sabah yataktan.akşam da tavuk gibi uyuyorum erkenden,burda da dosyaların üstünde kestiriyorum

burda ki herkes çalışıyor mu şu an? evde olupta bu saatte uyanabilen varmı ki :)
ben zor kazınıyorum sabah yataktan.akşam da tavuk gibi uyuyorum erkenden,burda da dosyaların üstünde kestiriyorum

ben çalışıyorum ben de sabahları çok zor uyanıyorum malesef. aksamları da 9'dan itibaren uyuklamaya başlıyorum 10:30da sürünerek yataga gidiyorum. uyku problemi gececek diyolar ama benim 13. haftam bitti hala gecmedi.

büyük çoğunluk çalışıyor. yoksa ewde olsam ooooo uyurum bu saatte sanırım

yarınn unutma amaa miniğimiizi görmek istiorumm

günaydın kızlar

saat 16,00 da doktora gidecem..sabah yine geldi lekeler...ama kan değil....başım çok ağrıyor bugün .belimde ağrıyor sizde de var mı bu tür ağrılar

bel ağrısı bugün bndede başladı bende maşallah hamileliğin suyunu çıkartıorum her belirtiyi yaşıorum baş ağrısı kan basıncındanmış cnm çoğu yaşıor burdakilerin biran önce saat 16:00 olsun da iyi haberler alalım ama yarına kadar bekletme tatlım bizi bi şekil yap haber ver

büyük çoğunluk çalışıyor. yoksa ewde olsam ooooo uyurum bu saatte sanırım
evet uyanmak işkence.saat degil dakika sayıyorum akşama kadar
öğlenleri yemek yerken cok zorlanıyorum
altta kasılmalarım oluyor.
birde idrar kaçırıyor gibiyim,en cokda bundan korkuyorum,cünkü bir yerde amniyon sıvısı akıyor olabilir,gebelik zarı delinmiştir yazıyordu var mı başka böyle olan

hastaneden eve geçerim...evden yazarım ben canım...çok mutlu dönersem göbeğimi atacam akşam....

Akıntı da idrar kaçırma da normal, şu anda sende çok da amniyon sıvısı yok zaten bildigim kadarıyla, hatta yok gibi birşey nerdeyse. O idrar kaçrma dedigin akntı olabilir o da cok normal. bol bol su ic ve bol bol idrara cık ki idrar yolları enfeksiyonu olmasın. bir de imkanın varsa ayaklarını uzatarak otur bazen.

Bu arada ne iş yapıyorsun yorucu degildir insallah masa basidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…