yok sakıncası da tahliller falan nasıl yapılıyor.Mesela benim sırada bekleyen toxoplazma testim var,ihmal ediyorum öyle.Tiroidim var bide.2 li test,3 lü test..vs bunları yapmak için anlaşmalı olduğu bi kurum var mı? bide 200 den fazlamı vizitesi?Ben varım oslemim var bir de. Oslemim de doktor arayışında ama ben Alsancak'ta Meltem Sertar Yünten'e gidiyorum, cok memnunum. tavsiye ederim ama sadece özel muayenehanesi var hastanede çalışmıyor sakıncası var mı?
Gördüm Cess cim sağolasın.Esrant'a bilgilerini gondermediysen listeye eklememiştir seni. o listedeki bilgileri esranta gonder ekler hemen. ben izmirliyim doktorumu yazdım gördün mü_?
yok sakıncası da tahliller falan nasıl yapılıyor.Mesela benim sırada bekleyen toxoplazma testim var,ihmal ediyorum öyle.Tiroidim var bide.2 li test,3 lü test..vs bunları yapmak için anlaşmalı olduğu bi kurum var mı? bide 200 den fazlamı vizitesi?
8. haftadayım canım..Sen memnunsun doktorundan,takiplerde güzel diyorsun..ben alayım numarasını,biraz daha arastırayım da dğeiştirmeyi düşünmüyorum daha sonra cünkü, tek hekimin takibi daha iyi ve saglıklı çünkü.Ama senin herhangi bir kadın doğum bölümü olan hastanede girişin var değil mi.doğum esnasında gerekebilir,mümkünse prof.u olan bi hastane olsun diye önerdi bana arkadaşlarım,aklında olsun senin de yoksaYok canım ben 98 tl veriyorum ama normalde de 120 galiba. benim yapı kredi sigortam var, bize 20 tl indirim yapıyolar. istersen telini vereyim istedigin bilgileri al. Testlere gelince biolab'a yonlendiriyor ama sen istedigin yerde yaptırabilirsin. istersen devlet hastanesinde bile yaptırır goturup gosterirsin testini. toksoplazmayı ihmal etme aman. Senin ne kadarlık hamileligin?
8. haftadayım canım..Sen memnunsun doktorundan,takiplerde güzel diyorsun..ben alayım numarasını,biraz daha arastırayım da dğeiştirmeyi düşünmüyorum daha sonra cünkü, tek hekimin takibi daha iyi ve saglıklı çünkü.Ama senin herhangi bir kadın doğum bölümü olan hastanede girişin var değil mi.doğum esnasında gerekebilir,mümkünse prof.u olan bi hastane olsun diye önerdi bana arkadaşlarım,aklında olsun senin de yoksa
Tamam Ces not aldım.Demek istediğin hastaneye geliyor,diger hastaneler bunu kabul ediyormuşmu,iyiymiş :)
Üniversite hastanelerindne birine giden var mı peki burdaki İzmirlilierden? 9 Eylül- ya da Ege?
Bi İzmir muhabbeti actım,konuştugunuz konuyu böldüm..kusura bakmayın artık lütfen
burda ki herkes çalışıyor mu şu an? evde olupta bu saatte uyanabilen varmı ki :)
ben zor kazınıyorum sabah yataktan.akşam da tavuk gibi uyuyorum erkenden,burda da dosyaların üstünde kestiriyorum
burda ki herkes çalışıyor mu şu an? evde olupta bu saatte uyanabilen varmı ki :)
ben zor kazınıyorum sabah yataktan.akşam da tavuk gibi uyuyorum erkenden,burda da dosyaların üstünde kestiriyorum
Ay MEliscim aksam yemekli misafir vardı cantama koymayı unuttum, sabahta 6.30da kalktım eşime bana bişler ütüledim kahvaltı hazırladım çıktık derken sabah da unuttum. bugun de yattı usg goruntuleri anlıcagın. Kusura bakma ben boyle unutuyorum cogu zaman isten gucten.
günaydın kızlar
saat 16,00 da doktora gidecem..sabah yine geldi lekeler...ama kan değil....başım çok ağrıyor bugün .belimde ağrıyor sizde de var mı bu tür ağrılar
yarınn unutma amaa miniğimiizi görmek istiorumm
evet uyanmak işkence.saat degil dakika sayıyorum akşama kadarbüyük çoğunluk çalışıyor. yoksa ewde olsam ooooo uyurum bu saatte sanırım
bel ağrısı bugün bndede başladı bende maşallah hamileliğin suyunu çıkartıorum her belirtiyi yaşıorum baş ağrısı kan basıncındanmış cnm çoğu yaşıor burdakilerin biran önce saat 16:00 olsun da iyi haberler alalım ama yarına kadar bekletme tatlım bizi bi şekil yap haber ver
evet uyanmak işkence.saat degil dakika sayıyorum akşama kadar
öğlenleri yemek yerken cok zorlanıyorum
altta kasılmalarım oluyor.
birde idrar kaçırıyor gibiyim,en cokda bundan korkuyorum,cünkü bir yerde amniyon sıvısı akıyor olabilir,gebelik zarı delinmiştir yazıyorduvar mı başka böyle olan
# ulkuozlem
# behic
# BelizBerkin
# kivim
# feyruka
Siz neden konusmuyosunuz hanımlar? sabah mahmurlugu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?