2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oslemim bu doruk tıptaki değilmiydi senin gittiğin?
bide aysel hanımı denesene bi gün orda?ben çok memnunum ve bırakamıyorum kendisini.. aysel hanım çok yardımcı oluyor ne yapıp yapmayacağınla ilgili bilgilendiriyor..başı ayakları diye tek tek gösteriyo..ve bana her defasında haftada bir ilişki diye hatırlatır saolsun
ayşe hanımı bilmiyorum hiç ama aysel hanım çok şeker bi bayan..kesinlikle denemelisin...

valla aysel hanımın adını çok duydumm canım ama inan ama ayşe hanım soğuttu beni oradan!
birşey soracağım randevuna saatinde girebiliyor musunn??

genelde saatinde giriyorum ama randevusuz girmen mümkün diil çok yoğun oluyo..ben genelde cumartesi ilk randevuyu alıyorum hiç problem olmuyo o zaman..bi kere haftaiçi gittim bekledim ama erken gelmiştim gene randevu saatini buldu girmem..ama inan aysel hanım öyle bi motive ediyoki anında unutuyosun herşeyi..hatta ben sorcaklarımı bile eve gelince hatırlıyorum...biraz tatlı sert bi hatun..endişelerine hemen cevap veriyo sen sormadan sölüyo herşeyi seni konuşturmuyo bile

benim doktorum ilişki yasak filan demedi en başından beri demedi

iyi akşamlar kızlar aranızda özel göztepe hastaneisnde gülşen hnma giden hanginizdi?? geçmiş sayfaları okudum ama ismi şimdi tam hatırlayamadım da ??

günaydın arkadaşlar oh oh akşam ne güzel sohpetler edilmiş. bizim ewde net olmadığı için giremiyorum. eşim istemiyo ewde net. tüm gün çalışıyoruz birbirimize vakit ayıramıyoruz, ewde net olursa ya sen giricen ya ben giricem akşamda iletişim kalmayacak diyo. bende bişey demiyorum ona

nere cess sordum geçenlerde ama maaşallah balık hafızası var bende?de bakem bi nere gidion sen

Ben Meltem Serter Yünten'e gidiyorum alsancak'ta. Ama hastanelerle ya da polikliniklerle çalışmıyor sakıncası var mı? özel muayenehanesi var.

Ya doktorların mimikleri gerçekten çok öenmli moral verici olmalı güler yüzlü olmalı. 2 snde de olmaz yani öyle en az yarım saat göstermeli ultrasonda bence de. Tavsiye ederim benimkini detayları özelden sorarsan anlatırım canım.

Sana da ve herkeslere de günaydıııııın. Eşin bir bakıma haklı ama bazen de ihtiyaç oluyor evde internet. Ben girmiyorum mesela akşamları evde net olmasına ragmen esim de yarım saat 1 saat takılıp kapatıyo. Ama sizinki de güzel aksamları hep birbirinizi ayırıyorsunuz demek ki. eskiden internet mi varmış canım zaten de mi ama

bişey olunca telefondan giriyoruz nete zatende. tv karşısında bişey istedğimde kalkıp yapıyor ama pc başında olsa şimdi işim var birazdan deyip yapmıyor pc başında uzun zman harcanabiliyor ama tv karşısında zaman geçirilmiyor. veee en geç saat 22:30 da uyuyoruz. sabahta daha zinde uyanıyoruz. ay birden kocama aşkım depreşti arayıp onu çok sewdiğimi söyleyim hemen

Son düzenleme:
dün internette okudum serum yiyenlerin oğlu oluyomuş

fırlamalık yapma lennnn ben bişimi dedim dr un demiş bu erkek olabilir diye ahahah gerçi ben bu serumlardan sonra içerde bitane daha çocuk oluşturabilirim gibi gelior okdr şişirdiki bu sefer sağlam beslendim sanırım

buarada günaydın kızlarrr

ceesssss unuttunmu usg görüntülerini ykleyecektin evde kalmıştı aparatlar demiştinn

buarada günaydın kızlarrr
ceesssss unuttunmu usg görüntülerini ykleyecektin evde kalmıştı aparatlar demiştinn

Ay MEliscim aksam yemekli misafir vardı cantama koymayı unuttum, sabahta 6.30da kalktım eşime bana bişler ütüledim kahvaltı hazırladım çıktık derken sabah da unuttum. bugun de yattı usg goruntuleri anlıcagın. Kusura bakma ben boyle unutuyorum cogu zaman isten gucten.

hamileliğe ve hamilelğin getirdiği şeylere alışana kadar pek çok şeyi unutup pek çok şeye vakit ayıramayağız. 10 gündür ellerime oje sürücem unutuyorum bende :18:

hamileliğe ve hamilelğin getirdiği şeylere alışana kadar pek çok şeyi unutup pek çok şeye vakit ayıramayağız. 10 gündür ellerime oje sürücem unutuyorum bende :18:

Benim genel bir unutkanlık vallaha. hamilelikle gelmedi default bir ayar :)

günaydın kızlar

saat 16,00 da doktora gidecem..sabah yine geldi lekeler...ama kan değil....başım çok ağrıyor bugün .belimde ağrıyor sizde de var mı bu tür ağrılar

Benim genel bir unutkanlık vallaha. hamilelikle gelmedi default bir ayar :)

yapmak isteyipte yapamadığım yapacak gücü bulamadığım o kadar çok şey varki:2: ewimi temizlemem lazım hiç gözüm kesmiyor. yardımcı bir hanım çağırıcam artık napim 15 güne bir. sonra kuaföre gitmem lazım bıyıklarım kaytan oldu market alışverişi var. ama dün rekor kırıp hadi deniz kalk deyip dolma yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…