en başta suratt 10 karışşşş!!!
gülümseme espri anlayışı sıfıırr!!saat 10,30a randevu al 11,30 dan önce giremion!
hadi güç bela girdin 2 sn ultrasonla gösteriyor iyi diyor ilişki yasak diyor olay bitiyor!bak bebeğinin busu oluşmuş bak şu şu falan yok.. yada şimdi şunları ye şöyle yap bu hafta böyle olur bilgi fln yok yani..
oslemim bu doruk tıptaki değilmiydi senin gittiğin?
bide aysel hanımı denesene bi gün orda?ben çok memnunum ve bırakamıyorum kendisini.. aysel hanım çok yardımcı oluyor ne yapıp yapmayacağınla ilgili bilgilendiriyor..başı ayakları diye tek tek gösteriyo..ve bana her defasında haftada bir ilişki diye hatırlatır saolsun
ayşe hanımı bilmiyorum hiç ama aysel hanım çok şeker bi bayan..kesinlikle denemelisin...
gülümseme espri anlayışı sıfıırr!!saat 10,30a randevu al 11,30 dan önce giremion!
hadi güç bela girdin 2 sn ultrasonla gösteriyor iyi diyor ilişki yasak diyor olay bitiyor!bak bebeğinin busu oluşmuş bak şu şu falan yok.. yada şimdi şunları ye şöyle yap bu hafta böyle olur bilgi fln yok yani..
damlayada kız demişlerdi ama sonradan erkekte olabilir dediler bnde canım arkadaşımı bnm kızım olur onu seversin diye teselli ediorum
iyi akşamlar kızlar aranızda özel göztepe hastaneisnde gülşen hnma giden hanginizdi?? geçmiş sayfaları okudum ama ismi şimdi tam hatırlayamadım da ??
iyi akşamlar melek, ben gidiyorum gülşen hanıma
nere cess sordum geçenlerde ama maaşallah balık hafızası var bende?de bakem bi nere gidion sen
ces kime gidiyor bilmiyorum ama senin gittiğin yeri biliyorum ve internette ayşe hn ile ilgili şikayetleri okumuştum, sana söylemek istedim ama biri daha vardı aynı dr'a giden hatırlayamadım şimdi, ikiniz de çok memnun ifadeler kullanınca ortamı bulandırmak istemedim.
senin şimdi değiştirme nedenin ne?
günaydın arkadaşlar oh oh akşam ne güzel sohpetler edilmiş. bizim ewde net olmadığı için giremiyorum. eşim istemiyo ewde net. tüm gün çalışıyoruz birbirimize vakit ayıramıyoruz, ewde net olursa ya sen giricen ya ben giricem akşamda iletişim kalmayacak diyo. bende bişey demiyorum ona
Sana da ve herkeslere de günaydıııııın. Eşin bir bakıma haklı ama bazen de ihtiyaç oluyor evde internet. Ben girmiyorum mesela akşamları evde net olmasına ragmen esim de yarım saat 1 saat takılıp kapatıyo. Ama sizinki de güzel aksamları hep birbirinizi ayırıyorsunuz demek ki. eskiden internet mi varmış canım zaten de mi ama
dün internette okudum serum yiyenlerin oğlu oluyomuş
buarada günaydın kızlarrr
ceesssss unuttunmu usg görüntülerini ykleyecektin evde kalmıştı aparatlar demiştinn
Ay MEliscim aksam yemekli misafir vardı cantama koymayı unuttum, sabahta 6.30da kalktım eşime bana bişler ütüledim kahvaltı hazırladım çıktık derken sabah da unuttum. bugun de yattı usg goruntuleri anlıcagın. Kusura bakma ben boyle unutuyorum cogu zaman isten gucten.
hamileliğe ve hamilelğin getirdiği şeylere alışana kadar pek çok şeyi unutup pek çok şeye vakit ayıramayağız. 10 gündür ellerime oje sürücem unutuyorum bende :18:
Benim genel bir unutkanlık vallaha. hamilelikle gelmedi default bir ayar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?