günaydın kızlarrrrrr nasılsınız????
kızlar 2 gündür bende acaip bi gerginlik var. sizce normal mi? gereksiz yere eşime bağırıyorum, azarlıyorum. dövmek istiyorum. vurmamak için kendimi çok zor tutuyorum. ortada bişi de yok. tartışma yok, gereksiz. ben de anlam veremiyorum ama sinirimi boşaltamıyorum
evet uyanmak işkence.saat degil dakika sayıyorum akşama kadar
öğlenleri yemek yerken cok zorlanıyorum
altta kasılmalarım oluyor.
birde idrar kaçırıyor gibiyim,en cokda bundan korkuyorum,cünkü bir yerde amniyon sıvısı akıyor olabilir,gebelik zarı delinmiştir yazıyorduvar mı başka böyle olan
evet uyanmak işkence.saat degil dakika sayıyorum akşama kadar
öğlenleri yemek yerken cok zorlanıyorum
altta kasılmalarım oluyor.
birde idrar kaçırıyor gibiyim,en cokda bundan korkuyorum,cünkü bir yerde amniyon sıvısı akıyor olabilir,gebelik zarı delinmiştir yazıyorduvar mı başka böyle olan
burda ki herkes çalışıyor mu şu an? evde olupta bu saatte uyanabilen varmı ki :)
ben zor kazınıyorum sabah yataktan.akşam da tavuk gibi uyuyorum erkenden,burda da dosyaların üstünde kestiriyorum
normal cnm şimdi doktorumda esra erol var sabiha keskin paktunaya sinirinden bahsedior çok normal dedi hormonlar böle dedi erkekler toplamda 18 ay idare etmeliler eşlerini hormonlar hamilelik başlangıcından sonra 18 boyunca normal çalışmaz dedi
dün doktora gittim doğuma 30 ağustos dedi. cinsiyet sordum daha çok erken bişe diyemem dedi sinir oldum :-((( en azından bi tahmin yapabilir neden yapmıyorkiiiiiii :-(((((((((((
aman allahım ben 3 aya dayanamıyorum, 18 ay ne demekkkkkkkkkk :-((((
benim eşimde akşam balık yapıyor ben pişene kadar 40 defa bağırdım ona...neden pişmedi...öldüm açlıktan...adam gıgını çıkarmıyor derin sabır var benim eşimde ...
benim eşimde akşam balık yapıyor ben pişene kadar 40 defa bağırdım ona...neden pişmedi...öldüm açlıktan...adam gıgını çıkarmıyor derin sabır var benim eşimde ...
Akşam da bizde tam tersi oldu. balıkları ben pişiriyorum, eşim daha olmadı mı diye soruyo.
Akşam da bizde tam tersi oldu. balıkları ben pişiriyorum, eşim daha olmadı mı diye soruyo.
ben mutfağıma girmeyeli bayağı oldu...annem ve eşim yapıyor...adamı parmağımda oynatıyorum...ilk defa canım tatlı çekti akşam...saat 10,00 gidip aldı valla...sabahları o giyindiriyor eğilmeyeyim diye çorabıma kadar...hakkını nasıl öderim bilemem...
dün akşam balık günüydü sanırım. bizde her pazartesi balık var. pazar kuruluyor ewin oraya. pazar arabamızı alıp alışverişimizi yapıyorz. yemekleri hala ben yapıyorum bu arada. gerçi saat 3 de bitiyor işim 3 buçukta ewdeyim. ewi derle topla yemek yap 6 oluyor. eşim geldiğinde yemek hazır oluyor.
ben mutfağıma girmeyeli bayağı oldu...annem ve eşim yapıyor...adamı parmağımda oynatıyorum...ilk defa canım tatlı çekti akşam...saat 10,00 gidip aldı valla...sabahları o giyindiriyor eğilmeyeyim diye çorabıma kadar...hakkını nasıl öderim bilemem...
kızlar yardıma ihtiyacım var başka bir konudan 11 haftalık hamile arkadaşımın bademcikleri şişmiş öksürüormuş ateşim çıktı .ıkacak mahvoldum dior burdada girp olanlar üşütenler vardı ne yapmıştınız??
Cinsiyeti boşver nasılsa 1-2 haftaya belli olcak. Başka neler neler dedi? cinsiyet konusunda yorum yapmak istemiyorlar pek yanılma ihtimaline karşın.
Valla bende de tiksinme falan olmadı çok şükür kendim yapıyorum bütün yemeklerimi. akşam misafir olan arkadaşım şaşırdı hatta senin balik pişirmekten tiksiniyor olman gerekirdi diye, olmadı çok şükür. Allah dagina gore kar veriyor derler ya, iyi ki olmadı çünkü eşim mutfak işini hiç sevmez. yapamazdı ben de zorlayamazdım, dışarda yerdik artık. dıaşarda yemek yemekten de ben tiksindim artık, çalşıyor olunca zaten öğlenleri cogu zaman disardan yiyoz bıkkınlık geldi.
kızlar yardıma ihtiyacım var başka bir konudan 11 haftalık hamile arkadaşımın bademcikleri şişmiş öksürüormuş ateşim çıktı .ıkacak mahvoldum dior burdada girp olanlar üşütenler vardı ne yapmıştınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?