2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

normal cnm şimdi doktorumda esra erol var sabiha keskin paktunaya sinirinden bahsedior çok normal dedi hormonlar böle dedi erkekler toplamda 18 ay idare etmeliler eşlerini hormonlar hamilelik başlangıcından sonra 18 boyunca normal çalışmaz dedi

soğuk aldın o zaman sen bebek idrar torban üzerinde olduğu için kaçırabilirsin. hamile olmayan kadınlar bile soğuk alınca kaçırır çişini. korkma. sen en kötüyü şeyi getirmişsin aklına. daha serin ol. yoksa bu ewhamla 9 geçmez

allah korusun öyle düşünme. doktoruna sordunmu?

burda ki herkes çalışıyor mu şu an? evde olupta bu saatte uyanabilen varmı ki :)
ben zor kazınıyorum sabah yataktan.akşam da tavuk gibi uyuyorum erkenden,burda da dosyaların üstünde kestiriyorum

ben çalışmıorum ama sabah 07:30 08:00 arası uyanırım çalıştığım zaamandan alışkanlık uykuyla çok aram yok uyumakta isitorum ama olmuor mesela bazen çookk yorgun oluorum kalkmıyım diorum yataktan ama sıkılıorum birde yan binamız yapılıor inşaat bitmedi bir türlü geçen ağustostan beri dan dun zıırrr seslerinden çıldırıorum akşamda hamileiğimin başından beri toplamda 3 gece erken uyudum uyuyamıorum aldığım ilaçlar uyku yapıor sözde ama bende sadece mallaşma yapıor okdr

aman allahım ben 3 aya dayanamıyorum, 18 ay ne demekkkkkkkkkk :-((((

dün doktora gittim doğuma 30 ağustos dedi. cinsiyet sordum daha çok erken bişe diyemem dedi sinir oldum :-((( en azından bi tahmin yapabilir neden yapmıyorkiiiiiii :-(((((((((((

dün doktora gittim doğuma 30 ağustos dedi. cinsiyet sordum daha çok erken bişe diyemem dedi sinir oldum :-((( en azından bi tahmin yapabilir neden yapmıyorkiiiiiii :-(((((((((((

Cinsiyeti boşver nasılsa 1-2 haftaya belli olcak. Başka neler neler dedi? cinsiyet konusunda yorum yapmak istemiyorlar pek yanılma ihtimaline karşın.

aman allahım ben 3 aya dayanamıyorum, 18 ay ne demekkkkkkkkkk :-((((

benim eşimde akşam balık yapıyor ben pişene kadar 40 defa bağırdım ona...neden pişmedi...öldüm açlıktan...adam gıgını çıkarmıyor derin sabır var benim eşimde ...

benim eşimde akşam balık yapıyor ben pişene kadar 40 defa bağırdım ona...neden pişmedi...öldüm açlıktan...adam gıgını çıkarmıyor derin sabır var benim eşimde ...

Akşam da bizde tam tersi oldu. balıkları ben pişiriyorum, eşim daha olmadı mı diye soruyo.

hamilelik döneminde eşine anlayışlı olup ilgisini eksik etmeyn erkek eşleri ayakta alkışlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar yardıma ihtiyacım var başka bir konudan 11 haftalık hamile arkadaşımın bademcikleri şişmiş öksürüormuş ateşim çıktı .ıkacak mahvoldum dior burdada girp olanlar üşütenler vardı ne yapmıştınız??

Akşam da bizde tam tersi oldu. balıkları ben pişiriyorum, eşim daha olmadı mı diye soruyo.

ben mutfağıma girmeyeli bayağı oldu...annem ve eşim yapıyor...adamı parmağımda oynatıyorum...ilk defa canım tatlı çekti akşam...saat 10,00 gidip aldı valla...sabahları o giyindiriyor eğilmeyeyim diye çorabıma kadar...hakkını nasıl öderim bilemem...

dün akşam balık günüydü sanırım. bizde her pazartesi balık var. pazar kuruluyor ewin oraya. pazar arabamızı alıp alışverişimizi yapıyorz. yemekleri hala ben yapıyorum bu arada. gerçi saat 3 de bitiyor işim 3 buçukta ewdeyim. ewi derle topla yemek yap 6 oluyor. eşim geldiğinde yemek hazır oluyor.

Valla bende de tiksinme falan olmadı çok şükür kendim yapıyorum bütün yemeklerimi. akşam misafir olan arkadaşım şaşırdı hatta senin balik pişirmekten tiksiniyor olman gerekirdi diye, olmadı çok şükür. Allah dagina gore kar veriyor derler ya, iyi ki olmadı çünkü eşim mutfak işini hiç sevmez. yapamazdı ben de zorlayamazdım, dışarda yerdik artık. dıaşarda yemek yemekten de ben tiksindim artık, çalşıyor olunca zaten öğlenleri cogu zaman disardan yiyoz bıkkınlık geldi.

eşine çok slm söyle. tadir ettim onu. nasıl güzel bir ruhtur eşindeki.

canım öksüreğe birebir hemde hamilelik içinde yararlı bişey söyleyim oğlumdada işe yarıyor bademcikleri çok şişer kara turpu alsın içini oysun bal koysun bekletsin o kendiliğinden sulanıyor ballı su oluyor onu içsin iyi gelecektir geçmiş olsun

Cinsiyeti boşver nasılsa 1-2 haftaya belli olcak. Başka neler neler dedi? cinsiyet konusunda yorum yapmak istemiyorlar pek yanılma ihtimaline karşın.

çok şükür herşey iyiymiş. 6,5 cm. olmuş bebeğim kocaman olmuş. kalçamda ağrı vardı rahim genişlediği için oluyormuş. bol bol süt ve ayran iç dedi

ahhh ahhh nerde bizdekinde o sabır :-(((( o benden isteyip duruyo hani çay nerde yemek nerde neden hazır değil, bi gün de geldiğimde hazır olsun felan filan. bi de düşünün kızlar ben çalışıyorum çalışmasam nolcak allah bilir

ben de tiksinme yok...tehlike var diye bir şey yaptırmıyorlar canım....dışardan ben de yemek yiyemiyorum...

ateş çıkma durumu varsa ewde dinlenmesi şart. bir kaşık bala limon damlatıp yutarsa ara ara hem enerji veriri hem boğazını yumuşatır. ballı sıcak sütte olabilir. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…