Günaydın annecikler....
günaydın kızlar
saat 16,00 da doktora gidecem..sabah yine geldi lekeler...ama kan değil....başım çok ağrıyor bugün .belimde ağrıyor sizde de var mı bu tür ağrılar
günaydın kızlar
saat 16,00 da doktora gidecem..sabah yine geldi lekeler...ama kan değil....başım çok ağrıyor bugün .belimde ağrıyor sizde de var mı bu tür ağrılar
günaydın kızlar unutkanlık hamileliğin getirilerinden malesef geçen komşuya gittik ben oğlumun ayakkabılarını çıkarmamışım oğlum ayakkabıyla girmiş bi güzel oturmuş koltuğa çocuk bi baktım ayakkabılar ayakta kusura bakmayın dedim çok unutkanım bu aralar olabiliyor ilk hamileliğimde rüyalarımde bebeğimi orda burda unuttuğumu görürdüm sizdede oluyormu bide emzirmeyi unutuyormuşum falan bilinç altı kaygısı sanırım bebeğe bakabilecekmiyim diye şimdi yok öyle rüyam yada kaygım kendimi çok tecrübeli hissediyorum yaşadığım için
günaydın kızlar
kıslaarr ordamısınızzz ?? ya ben çok şiştiim daha çok erken ama gaz değil bu kaç haftadır böyle hiç inmedi çekim koyyiim mi bi bakın ya.??
Günaydınlar sana daaaa.
Baş ağrısı zaten bende hep var. migren hastası oldugum icin hamilelikte mahvoldum diyebilirim. Bel agrisina gelince. aksamları yorgun olunca agriyor, bu gibi durumlarda icmem icin magnezyum vermisti doktorum. gercekten 2 aksamdır iciyorum magnezyumu agri falan kalmiyor. Sen de sor bakalım doktoruna bu magnezyum meselesini.
bel ağrım ve baş ağrım oluyorr. ama lekelenme yok bende. inşallah bi çözüm bulunur bu kezki kontrolünde. çok üzülüyorum senin lekenlenmen olunca. rabbim tüm arkadaşlara sağlık versin. hayırlısıyla alalım bebişlerimzii kucağımıza
soracam bütün kaygıları bugün....korkmuyorum ne hikmetse...her şey yolunda gelecem inşallah.
inşallah canım ya....çok teşekkür ederim...nazlı işte benim bebeğim
teşekkür ederim canım....kabus gibi çöktü üzerime bu lekeler....nezaman temiz görecem bilmem.Günaydınlar.Geçmiş olsum Mymel.bende yok lekeler,ama önemli bişey değildir umarım,kan olmadığı sürece korkmayın demişti doktorum,ama sen git yinede doktora için rahatlasın.
Baş ağrısı bende de var bugün. Ama sinüzittenGripten kaçtım kaçtım ama sonunda yakalandım galiba, boğazım da ağrıyor. Rapor mu alsam naapsam, işyerinde zor olacak...
Tabi ki alnının akıla dönüceksin. Korkacak bişi yok ama doktorla konuşmakta da fayda var bence. tedbir tedbirdiiir.
soracam bütün kaygıları bugün....korkmuyorum ne hikmetse...her şey yolunda gelecem inşallah.
inşallah canım ya....çok teşekkür ederim...nazlı işte benim bebeğim
kızlar içinizde İzmir li olan var mı? hangi doktora ya da hangi hastaneye gidiyor diye soracağım da
özlem bu senin ilk gebeliğinmi canım karnın çok şiş geldi banada benimde şişyor ama ben 2. gebelik diye normaldir diye düşünüyom
bende sabah gördüm özlemin resmini. ikiz gibi sanki göbüşü. deseki 2,5 -3 aylık kimse inanmaz.
hatırlıyorum aşkın nur yengi nin düşük tehlikesi vardı. kadının kanaması oluyordu lekelenme de değil. doktorları çoook dikkat et demişlerdi. hamileliğini hep yatarak geçirdi. aha bişeycikler olmadı doğurdu kızını büyüttü.. lekenlenme ciddi bişey değildir mymell ama endişelniyorz işte dimi
tamam kızlar ilk sayfada liste varmış gördüm şimdi. ordan bakar denk gelince sorarım.
Ama benim adım yok ordaen son geldim diye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?