2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar unutkanlık hamileliğin getirilerinden malesef geçen komşuya gittik ben oğlumun ayakkabılarını çıkarmamışım oğlum ayakkabıyla girmiş bi güzel oturmuş koltuğa çocuk bi baktım ayakkabılar ayakta kusura bakmayın dedim çok unutkanım bu aralar olabiliyor ilk hamileliğimde rüyalarımde bebeğimi orda burda unuttuğumu görürdüm sizdede oluyormu bide emzirmeyi unutuyormuşum falan bilinç altı kaygısı sanırım bebeğe bakabilecekmiyim diye şimdi yok öyle rüyam yada kaygım kendimi çok tecrübeli hissediyorum yaşadığım için

Günaydın annecikler....

Günaydınlar sana daaaa.

günaydın kızlar
saat 16,00 da doktora gidecem..sabah yine geldi lekeler...ama kan değil....başım çok ağrıyor bugün .belimde ağrıyor sizde de var mı bu tür ağrılar

Baş ağrısı zaten bende hep var. migren hastası oldugum icin hamilelikte mahvoldum diyebilirim. Bel agrisina gelince. aksamları yorgun olunca agriyor, bu gibi durumlarda icmem icin magnezyum vermisti doktorum. gercekten 2 aksamdır iciyorum magnezyumu agri falan kalmiyor. Sen de sor bakalım doktoruna bu magnezyum meselesini.

günaydın kızlar

saat 16,00 da doktora gidecem..sabah yine geldi lekeler...ama kan değil....başım çok ağrıyor bugün .belimde ağrıyor sizde de var mı bu tür ağrılar

bel ağrım ve baş ağrım oluyorr. ama lekelenme yok bende. inşallah bi çözüm bulunur bu kezki kontrolünde. çok üzülüyorum senin lekenlenmen olunca. rabbim tüm arkadaşlara sağlık versin. hayırlısıyla alalım bebişlerimzii kucağımıza

Günaydın canım. ben de duymuştum hamilelikte unutkanlıı ama dedigim gibi benim eskiden beri boyle acele durumlarda almam gereken seyleri evde ya daofiste unutma durumum vardır. devam da ediyor sagolsun.

Günaydınlar.Geçmiş olsum Mymel.bende yok lekeler,ama önemli bişey değildir umarım,kan olmadığı sürece korkmayın demişti doktorum,ama sen git yinede doktora için rahatlasın.

günaydın kızlar

Baş ağrısı bende de var bugün. Ama sinüzitten Gripten kaçtım kaçtım ama sonunda yakalandım galiba, boğazım da ağrıyor. Rapor mu alsam naapsam, işyerinde zor olacak...

kıslaarr ordamısınızzz ?? ya ben çok şiştiim daha çok erken ama gaz değil bu kaç haftadır böyle hiç inmedi çekim koyyiim mi bi bakın ya.??

özlem bu senin ilk gebeliğinmi canım karnın çok şiş geldi banada benimde şişyor ama ben 2. gebelik diye normaldir diye düşünüyom

soracam bütün kaygıları bugün....korkmuyorum ne hikmetse...her şey yolunda gelecem inşallah.

inşallah canım ya....çok teşekkür ederim...nazlı işte benim bebeğim

soracam bütün kaygıları bugün....korkmuyorum ne hikmetse...her şey yolunda gelecem inşallah.

Tabi ki alnının akıla dönüceksin. Korkacak bişi yok ama doktorla konuşmakta da fayda var bence. tedbir tedbirdiiir.

Günaydınlar.Geçmiş olsum Mymel.bende yok lekeler,ama önemli bişey değildir umarım,kan olmadığı sürece korkmayın demişti doktorum,ama sen git yinede doktora için rahatlasın.
teşekkür ederim canım....kabus gibi çöktü üzerime bu lekeler....nezaman temiz görecem bilmem.
Baş ağrısı bende de var bugün. Ama sinüzitten Gripten kaçtım kaçtım ama sonunda yakalandım galiba, boğazım da ağrıyor. Rapor mu alsam naapsam, işyerinde zor olacak...

geçmiş olsun canım...git dinlen...

hatırlıyorum aşkın nur yengi nin düşük tehlikesi vardı. kadının kanaması oluyordu lekelenme de değil. doktorları çoook dikkat et demişlerdi. hamileliğini hep yatarak geçirdi. aha bişeycikler olmadı doğurdu kızını büyüttü.. lekenlenme ciddi bişey değildir mymell ama endişelniyorz işte dimi

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız????
kızlar 2 gündür bende acaip bi gerginlik var. sizce normal mi? gereksiz yere eşime bağırıyorum, azarlıyorum. dövmek istiyorum. vurmamak için kendimi çok zor tutuyorum. ortada bişi de yok. tartışma yok, gereksiz. ben de anlam veremiyorum ama sinirimi boşaltamıyorum

kızlar içinizde İzmir li olan var mı? hangi doktora ya da hangi hastaneye gidiyor diye soracağım da

Ben varım oslemim var bir de. Oslemim de doktor arayışında ama ben Alsancak'ta Meltem Sertar Yünten'e gidiyorum, cok memnunum. tavsiye ederim ama sadece özel muayenehanesi var hastanede çalışmıyor sakıncası var mı?

bende sabah gördüm özlemin resmini. ikiz gibi sanki göbüşü. deseki 2,5 -3 aylık kimse inanmaz.

Evet yaaaa, ben de inanamadım, hatta benim niye böyle tahta gibi hala diye düşünmedim de degil yani. Aman maşşallahımı da koyayım da.

inşallah canım.allahım kimseyi ağlatmasın...

tamam kızlar ilk sayfada liste varmış gördüm şimdi. ordan bakar denk gelince sorarım.
Ama benim adım yok orda en son geldim diye mi

tamam kızlar ilk sayfada liste varmış gördüm şimdi. ordan bakar denk gelince sorarım.
Ama benim adım yok orda en son geldim diye mi

Esrant'a bilgilerini gondermediysen listeye eklememiştir seni. o listedeki bilgileri esranta gonder ekler hemen. ben izmirliyim doktorumu yazdım gördün mü_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…