2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür herşey iyiymiş. 6,5 cm. olmuş bebeğim kocaman olmuş. kalçamda ağrı vardı rahim genişlediği için oluyormuş. bol bol süt ve ayran iç dedi

MAşallah maşallah, Allah 45-50 cm'lieri göstersin. evet süt ve ayran öenmli. sende gördün de mi kolları bacakları parmakları?

büyük çoğunluk çalışıyor. yoksa ewde olsam ooooo uyurum bu saatte sanırım

canım malesef öyle olmuyor ben çalışmadığım halde sabahın 7sinde uyanıyorum yatakta tekrar uyumaya çalışıyorum zar zor 9-10 ediyorum.gece 12 de de uyusam bu böyle.sizin elinizde olmadığından dolayı böyle düşünüyorsunuz.en azından zamanınıız nasıl geçiyor anlamıyorsunuz.bu bebiş uyku düzenimi şimdiden değiştirdi

eşini tebrik ediyorum gerçekten benim eşim o kadar üşengeçtirki ailesinde genetik zaten çerkez kendisi melezde olsa baba tarafından çekmiş çerkez erkeklerinin tembelliği meşhurdur kadınlarıda tam tersi arı gibidir mesele ne zaman oldu söyledim kanepeyi çek oğlan altına oyuncak attı tarağım falan var al onları dedim yok belim ağrıyor yok bilmem ne en sonunda oğlum baba çek şunu artık dedi ağladı yalvardıda oyuncağı var çocuğun tabi kalktı zorla çekti kanepeyi lütfetti yani bide öyle olduğunu düşün bide ben ne zaman eşimle sohbet etmek istesem eşim ya pcde yada tvde odaklıdır hep susturur dur şunu izliyorum dur buna bakıyorum der susturur kendide konuşmaz fazla sevmez hem konuşmayı hem dinlemeyi

ben çok kötü grip olmuştum baş ağrısı boğaz ağrısı ateş, ölüyordum. evde dinlendim sadece sürekli yattım ve günde 6-7 tane portakal yedim 1 hafta çektim ama bitti

eşine çok slm söyle. tadir ettim onu. nasıl güzel bir ruhtur eşindeki.

evet çok nazik ve kibardır...ben cadozlukluk yaparım düşün...yüksek sesle konuştuğunu asla bilmem....hep takdir etmişimdir...o karşıma çıkana kadar böyle erkeklerin var olduğunu hiç bilmezdim...su bile istemez çok zor durumdaysa rica eder...nasıl bir kişilikse..o da bana piyango işte..

neden böyle davranıyor ki...

saol ayşegülcüm ya kızcağız halsizlikten yazamıor bile bişi

normaldir umarım ya.. 2 saate bi iniyorum vc ye zaten,su da içmeye calışıyorum bol bol..
ayaklarımı uzatıp oturamam heralde disiplin sıkı burda biraz..
ama masa başı calışıyorum Allah'tan Ces cim

ama 1 aydır var bu bend.e.
soğuk algınlıgından degildir heralde...
evhamlı değilimdir normalde, rahat ve serindimdir de, işte bebek söz konusu olunca
allah korusun öyle düşünme. doktoruna sordunmu?
gecen hafta gittiğimde pıt pıtları duyunca unuttum..
haftaya gidince sorarım inş.

:)) İLAHİ,MALLAŞMA MI, ESTAGFURULLAH
ayy büyük harf yazmışım .özür...
ben 10 gün raporluydum. rahat 12 saat uydum bi de gündüzleri uyudum 1-2 saat düşün artık
benim eşimde akşam balık yapıyor ben pişene kadar 40 defa bağırdım ona...neden pişmedi...öldüm açlıktan...adam gıgını çıkarmıyor derin sabır var benim eşimde ...
benimki hala sabırsız Mymel
ayyy hormonlarım zıpladı diyorum sesimi yükseltince, ne hormonmuş bu da ya diyo :)

balık mı ..
haftada en az 1 yemek gerekiyormuş 2 olursa daha da iyimiş ..ama ben daha hiç yapmadım,
söliimde balkonda yapsın eşim en iyisi tost makinesinde.

böyle olsa nasıl olurdum bilmem...allah sana kolaylık versin...zor bir durum..

mymel çok şanslısın. ne kadar güzelllllllll. eşime kızıp duruyorum sen mi hamilesin ben mi diye. nedense adamda bi naz bi naz anlamadım gitti. hiç ben naz edemiyorum bile :-((( geçenlerde sigara böreği çekti canım bizim alt katta da fırın var in de yufka al börek yapcam dedim. saat de 8 gibi bişi. ya üstümü değiştirdim şimdi kim gidecek yarın alırız dedi :-((((

Masa başı olması iyiymiş en azından.
Balık haftada 2-3 dedi doktor. benim de canım istemiyor da sadece hamsi istiyor Allah'tan. onu yiyorum.

benimki hala sabırsız Mymel
ayyy hormonlarım zıpladı diyorum sesimi yükseltince, ne hormonmuş bu da ya diyo :)

alışacaklar canım...

herkeze günaydın kızlar sizdede varmı bilmiyorum ama ben bikaç gündür çok sinirliyim ne olucak böyle bilmem bide işten çıkıyorum evime gidip dinlenicem diye eve gidince durunamıyorum birtürlü bişeyler basıyo sanki bana akşam hele abarttım galiba evde duramadım çıktım dışarı saat 8 fala sağa baktım sola baktım gidicek biyer yok otobüs durağında oturdum yarım saat falan allahtan kimseler yoktu hıçkıra hıçkıra ağladım sinirlerim boşaldı sanırım
ne zaman düzelir acaba eski beni özledim herşeye ağlıyorum

ben çok kötü grip olmuştum baş ağrısı boğaz ağrısı ateş, ölüyordum. evde dinlendim sadece sürekli yattım ve günde 6-7 tane portakal yedim 1 hafta çektim ama bitti

denizcim feyruka ve ayşegülcüm tekrardan tşkler inşallah sağlıkla atlatırız şu hamileliği
feyrukacım inşallah son olur geçirdiğin hastalıkta

ah bi anlayabilsem. yetiştirilme tarzı işte. çok kötü hasta olmuştum 1 hafta yaatım su istedim getirdi sonra da bana diyoki bak kıymetini bil bu yaşıma kadar ilk defa sana su getiriyorum daha anneme su getirmedim diyor. inşlh ben çocuğumu böyle yetişritmeyeceğim oğlum olursa annesine de eşine de hep yardımcı olsun

evet kendimi bu konuda çok şanslı hissediyorum...evlendiğinizden beri mi böyle...belki böyle alıştırdığın için yapıyor olmasın...

sigara konusunu hallettik artık çok şükür ben görmüyorum hiç içtiğini lütfetti sonunda dediğim gibi benim eşim biraz üstüne gidip hırpalanınca yola gelen bi tiptir ondan idare ediyorum yani yanlışı oluyor mesela sohbet etmiyor dinlemiyor ya ben bi başlarım sen niye böylesin sen napıyosun falana çeki düzen verir kendine bi müddet hassas davranır sonra bi bakmışsın eski haline dönmüş sonra ben yine bi cırlarım yine yola gelir işte ben zoraki adam yapıyorum yoruluyorum yola sokacam diye ama hep daha beteri var yapmayabilirdide diyorum hiç çaba göstermeyenide var diyorum oturuyorum tabi zoraki olunca insan bişey anlamıyor gönül istiyorki akıl etsinde yapsın olmayınca olmuyor işte evlendik evleneli hediye sorunumuz vardır hediye alma alışkanlığı yoktur eşimin ben zorla aldırırdım falan neyse baktım zorluyorum ama gelen hediyeler hem pahalı hem bana göre değil nine hırkaları falan almış mesela dedim yok alma sen tamam vazgeçtim parayı ver ben hallederim yada canın isterse hediye git bi buket çiçek al düşünmen yetsin dedim bu bebek müjdesinden haftalar sonra sıklamen almış gelmiş işte zamanla azcıkta olsa yola geliyor eskiden bu kadar değildi zaman işte biraz sabırlı olmam gerekiyor benim mutlu olmak için

progesteron diye bir hormon varmış bende 2 hafta önceki dr muayenemde bir başladım ağlamaya kimse beni sevmior çok yalnızım kimse bana yardım etmior diye kadın şoka girdi yanında yardımcısı vardı o ztn toparlayamadı kendini ozmn söledi dr bu hormon yüzünden böle dha sonraları çok güleceksin bu haline dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…