çok şükür herşey iyiymiş. 6,5 cm. olmuş bebeğim kocaman olmuş. kalçamda ağrı vardı rahim genişlediği için oluyormuş. bol bol süt ve ayran iç dedi
büyük çoğunluk çalışıyor. yoksa ewde olsam ooooo uyurum bu saatte sanırım
ben mutfağıma girmeyeli bayağı oldu...annem ve eşim yapıyor...adamı parmağımda oynatıyorum...ilk defa canım tatlı çekti akşam...saat 10,00 gidip aldı valla...sabahları o giyindiriyor eğilmeyeyim diye çorabıma kadar...hakkını nasıl öderim bilemem...
kızlar yardıma ihtiyacım var başka bir konudan 11 haftalık hamile arkadaşımın bademcikleri şişmiş öksürüormuş ateşim çıktı .ıkacak mahvoldum dior burdada girp olanlar üşütenler vardı ne yapmıştınız??
eşine çok slm söyle. tadir ettim onu. nasıl güzel bir ruhtur eşindeki.
ahhh ahhh nerde bizdekinde o sabır :-(((( o benden isteyip duruyo hani çay nerde yemek nerde neden hazır değil, bi gün de geldiğimde hazır olsun felan filan. bi de düşünün kızlar ben çalışıyorum çalışmasam nolcak allah bilir
canım öksüreğe birebir hemde hamilelik içinde yararlı bişey söyleyim oğlumdada işe yarıyor bademcikleri çok şişer kara turpu alsın içini oysun bal koysun bekletsin o kendiliğinden sulanıyor ballı su oluyor onu içsin iyi gelecektir geçmiş olsun
normaldir umarım ya.. 2 saate bi iniyorum vc ye zaten,su da içmeye calışıyorum bol bol..Akıntı da idrar kaçırma da normal, şu anda sende çok da amniyon sıvısı yok zaten bildigim kadarıyla, hatta yok gibi birşey nerdeyse. O idrar kaçrma dedigin akntı olabilir o da cok normal. bol bol su ic ve bol bol idrara cık ki idrar yolları enfeksiyonu olmasın. bir de imkanın varsa ayaklarını uzatarak otur bazen.
Bu arada ne iş yapıyorsun yorucu degildir insallah masa basidir.
soğuk aldın o zaman sen bebek idrar torban üzerinde olduğu için kaçırabilirsin. hamile olmayan kadınlar bile soğuk alınca kaçırır çişini. korkma. sen en kötüyü şeyi getirmişsin aklına. daha serin ol. yoksa bu ewhamla 9 geçmez
gecen hafta gittiğimde pıt pıtları duyunca unuttum..allah korusun öyle düşünme. doktoruna sordunmu?
:)) İLAHİ,MALLAŞMA MI, ESTAGFURULLAHben çalışmıorum ama sabah 07:30 08:00 arası uyanırım çalıştığım zaamandan alışkanlık uykuyla çok aram yok uyumakta isitorum ama olmuor mesela bazen çookk yorgun oluorum kalkmıyım diorum yataktan ama sıkılıorum birde yan binamız yapılıor inşaat bitmedi bir türlü geçen ağustostan beri dan dun zıırrr seslerinden çıldırıorum akşamda hamileiğimin başından beri toplamda 3 gece erken uyudum uyuyamıorum aldığım ilaçlar uyku yapıor sözde ama bende sadece mallaşma yapıor okdr
benimki hala sabırsız Mymelbenim eşimde akşam balık yapıyor ben pişene kadar 40 defa bağırdım ona...neden pişmedi...öldüm açlıktan...adam gıgını çıkarmıyor derin sabır var benim eşimde ...
Valla bende de tiksinme falan olmadı çok şükür kendim yapıyorum bütün yemeklerimi. akşam misafir olan arkadaşım şaşırdı hatta senin balik pişirmekten tiksiniyor olman gerekirdi diye, olmadı çok şükür. Allah dagina gore kar veriyor derler ya, iyi ki olmadı çünkü eşim mutfak işini hiç sevmez. yapamazdı ben de zorlayamazdım, dışarda yerdik artık. dıaşarda yemek yemekten de ben tiksindim artık, çalşıyor olunca zaten öğlenleri cogu zaman disardan yiyoz bıkkınlık geldi.
eşini tebrik ediyorum gerçekten benim eşim o kadar üşengeçtirki ailesinde genetik zaten çerkez kendisi melezde olsa baba tarafından çekmiş çerkez erkeklerinin tembelliği meşhurdur kadınlarıda tam tersi arı gibidir mesele ne zaman oldu söyledim kanepeyi çek oğlan altına oyuncak attı tarağım falan var al onları dedim yok belim ağrıyor yok bilmem ne en sonunda oğlum baba çek şunu artık dedi ağladı yalvardıda oyuncağı var çocuğun tabi kalktı zorla çekti kanepeyi lütfetti yani bide öyle olduğunu düşün bide ben ne zaman eşimle sohbet etmek istesem eşim ya pcde yada tvde odaklıdır hep susturur dur şunu izliyorum dur buna bakıyorum der susturur kendide konuşmaz fazla sevmez hem konuşmayı hem dinlemeyi
ben mutfağıma girmeyeli bayağı oldu...annem ve eşim yapıyor...adamı parmağımda oynatıyorum...ilk defa canım tatlı çekti akşam...saat 10,00 gidip aldı valla...sabahları o giyindiriyor eğilmeyeyim diye çorabıma kadar...hakkını nasıl öderim bilemem...
normaldir umarım ya.. 2 saate bi iniyorum vc ye zaten,su da içmeye calışıyorum bol bol..
ayaklarımı uzatıp oturamam heraldedisiplin sıkı burda biraz..
ama masa başı calışıyorum Allah'tan Ces cim
balık mı ..
haftada en az 1 yemek gerekiyormuş 2 olursa daha da iyimiş ..ama ben daha hiç yapmadım,
söliimde balkonda yapsın eşim en iyisi tost makinesinde.
evet çok nazik ve kibardır...ben cadozlukluk yaparım düşün...yüksek sesle konuştuğunu asla bilmem....hep takdir etmişimdir...o karşıma çıkana kadar böyle erkeklerin var olduğunu hiç bilmezdim...su bile istemez çok zor durumdaysa rica eder...nasıl bir kişilikse..o da bana piyango işte..
QUOTE]
benimki de böyle sayılır... sadece bagırıp cagırdıgımda karşılık verir,onun dışında akşam işe giderken bile yiyecegim her seyi,suyumu,sütümü bile msehbaya hazırlayıp gider,evdeyse yemekte yapar iyi-kötü karın doyurcak kadar... bi sinirime katlanamıyor..e öyle d eolsa peygamber olur di mi :))
ama sneinki maşallah peygamber sabrından mış
MAşallah maşallah, Allah 45-50 cm'lieri göstersin. evet süt ve ayran öenmli. sende gördün de mi kolları bacakları parmakları?
doktor gösterdi ama nedense ben çok ayırt edemedim. gözüm bozuk ondan mı bilmiyorum ama :-((
ben çok kötü grip olmuştum baş ağrısı boğaz ağrısı ateş, ölüyordum. evde dinlendim sadece sürekli yattım ve günde 6-7 tane portakal yedim 1 hafta çektim ama bitti
canım öksüreğe birebir hemde hamilelik içinde yararlı bişey söyleyim oğlumdada işe yarıyor bademcikleri çok şişer kara turpu alsın içini oysun bal koysun bekletsin o kendiliğinden sulanıyor ballı su oluyor onu içsin iyi gelecektir geçmiş olsun
evet çok nazik ve kibardır...ben cadozlukluk yaparım düşün...yüksek sesle konuştuğunu asla bilmem....hep takdir etmişimdir...o karşıma çıkana kadar böyle erkeklerin var olduğunu hiç bilmezdim...su bile istemez çok zor durumdaysa rica eder...nasıl bir kişilikse..o da bana piyango işte..
neden böyle davranıyor ki...
mymel çok şanslısın. ne kadar güzelllllllll. eşime kızıp duruyorum sen mi hamilesin ben mi diye. nedense adamda bi naz bi naz anlamadım gitti. hiç ben naz edemiyorum bile :-((( geçenlerde sigara böreği çekti canım bizim alt katta da fırın var in de yufka al börek yapcam dedim. saat de 8 gibi bişi. ya üstümü değiştirdim şimdi kim gidecek yarın alırız dedi :-((((
QUOTE]
benimki de böyle sayılır... sadece bagırıp cagırdıgımda karşılık verir,onun dışında akşam işe giderken bile yiyecegim her seyi,suyumu,sütümü bile msehbaya hazırlayıp gider,evdeyse yemekte yapar iyi-kötü karın doyurcak kadar... bi sinirime katlanamıyor..e öyle d eolsa peygamber olur di mi :))
ama sneinki maşallah peygamber sabrından mış
evet gerçekten peygamber sabrı...çocukluk arkadaşlarına sordum....benden önce de böylemiydi diye evet dediler...sevdiği insan değer verir dediler...annesi diyaliz hastasıydı...10 yıl annesini yatakta baktı...bir of demedi...
herkeze günaydın kızlar sizdede varmı bilmiyorum ama ben bikaç gündür çok sinirliyim ne olucak böyle bilmem bide işten çıkıyorum evime gidip dinlenicem diye eve gidince durunamıyorum birtürlü bişeyler basıyo sanki bana akşam hele abarttım galiba evde duramadım çıktım dışarı saat 8 fala sağa baktım sola baktım gidicek biyer yok otobüs durağında oturdum yarım saat falan allahtan kimseler yoktu hıçkıra hıçkıra ağladım sinirlerim boşaldı sanırım
ne zaman düzelir acaba eski beni özledim herşeye ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?