2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok içiyorumda zararlımı yoksa diye birden kafam karıştı

Meyveli olanlar değilde (onlar soda değil zaten) normal maden suyuna izin veriyor doktorlar ben sordum günde 2 şişe içebilirsin dedi.
Bu arada belki merak eden olur ton balığını sordum yemesen daha iyi dedi konserve olduğu için ben çok severdim salatada yada makarnada puff

kızlar ben geldim doktora gidip test sonucumu aldım şükürler olsun bişe çıkmadı.inşallah kimse de problem yaşamaz.yaaa ben doktora sinir oldum 2 dkka da olsa bebişimi göstermedi bana.neymiş bekleyenler varmış neymiş doğuma gircekmiş offff ya.zaten her muayene de en fazla 10 dkka kalıyoruz tam sinir oldum ayy

aynı endişeleri bnde yaşıorum bnmde normalde 13.haftanın içinde olmam lazım ama bebek 10+5 bugün ama son usgye görede bugün 11+2 olması gerekirken yine geride ama drum takma bunları dior ama ben sinir oluorum herkesin bebeği büyürken bnmki nedne büyümüor diorum vardır Allah'ın bir bildiği diyip geçiorum

hiiiiç yok yere sıkma kendini, normalde benim sat 16 kasım ve buna göre 15.haftamda olmam gerek ama geç yumurtlamışım 13 gün ileri sardık sat 29 kasım kabul edildi ve bebeğimizin gelişimi gayet güzel.
hatta şimdi 8 gün öne geçmiş bile ama biz 29 kasımdan şaşmıyoruz.
geç döllenme olan birçok arkadaş var benim, hiç üzülme sıkma canını.

Sen cinsiyetini öğrendinmi?
Ben atladım sanırım

Yok bebişim öğrenemedik daha.İkili testte bakan doktor kıza benziyor dedi geçen gün kendi doktorum erkek olma ihtimali var dedi. Kafamız karıştı bizimde Kesin sonuç alamadık daha. Kim ne derse öyle hitap ediyoruz ilk doktor kız dediğinde hep kızım diye sevdik ( gerçi öncesinde de hep kızım diyoduk kız daha çok istiyoruz diye) şimdi kendi doktorum erkek olabilir deyince oğlum demeye başladık bakalım hayrlısı olsun..

süper fikir buuu

kalp atışları normalse problem yoktur canını sıkmaa. beslenmene dikkat et. günde 1 tane kaynamış yumurta ve 1 bardak sütü içmeyi ihmal etme

Selam kızlar
Uvvv 1 gün girmedim,geçmiş çok birikmiş okuyamadımm:26:
Herkes iyidir umarım..

mrb esracımmm
evet yaa çok birikmiş bende okuyamadımm..
biraz evvel milupadan hamileyim seti geldi milupanın sitesine üye olunca takip edip bebiş doğduğunda bile gönderiyorlarmış bana da gönderdiler burdan üye olmayan varsa haber verim dedimm kıslaarrr

ohhh hadi gözün aydın canımm çok sevindim

tmm sakinn sinirlenmek yok şimdi şükretme zamanı ne güzelde sonuçlar almışsınnnnnn maşallaahh

yok ben şimdi ayrıca araştırdım kesin zararlı değil maden suyu. için diye de öneriliyor hamilelere. bende her akşam 1 tane içiyorum

maden suyunda zarar yok ama doktorların fazl tüketmemizi istememe nedenleri tansiyonla ilgili.
farkında olmadan tuz depoluyoruz maden suyu içerek ve ileri aylarda tansiyon çok önem kazanacak

Bende su içemiyorum ve akşamları vişne+soda yapıyorum kendime iyi geliyor.
Geçi doktor su içemiyorsan bolca ıhlamur+limon iç dedi ama ben soda+vişneyi daha çok sevdim

Bence içine hangisi doğuyorsa öyle hitap et bakalım bana erkek dedi
cumartesi kendi doktorumda tasdiklerse kesin erkek diyeceğim

şekerim benimki 28 bu durumda kız mı erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…