benimki 58.3 hahahayyyyyyy
sağolasın puikocum valla testlere güvenmemek gerekiyo demekki mutlaka tekrar etmek gerekiyo emin olmak için.. ama iyiki de yanlış çıkmış içim rahatladı valla..senin adına çok sevindim, gözün aydın canım. onca zaman sıkıntı yaşadın toksoplazma taşıyorsun diye... hiçbir şeye güven kalmadı, her yaptırdığımızı tekrar ettirmek zorunda mıyız sanki.
2'li test sonuçlarının için de tebrik ederim, darısı başımıza inşallah :)
ayy ne sinir.. hatta uyuz 2 dk gösterse ne olacak..kızlar ben geldim doktora gidip test sonucumu aldım şükürler olsun bişe çıkmadı.inşallah kimse de problem yaşamaz.yaaa ben doktora sinir oldum 2 dkka da olsa bebişimi göstermedi bana.neymiş bekleyenler varmış neymiş doğuma gircekmiş offff ya.zaten her muayene de en fazla 10 dkka kalıyoruz tam sinir oldum ayy
amiiin canım benim çok sağol güzel haberini bekliyorum bugün.
ne güzel babalık o öyle,naz cekmiycek ne güsel,Sultanlara layık baba olacak Damlanın eşi desene
Nazımı kaprisimi ilk 3 ay 24 saat olarak çekti zaten canım kocamkendini kanuni sanmaya başladı zaten Facebookuna yazmış sefere gidiyorum dönüşte sultanımla şehzademe kavuşucam diye
canlarım ara ara girip bakıyorum size malum hazırlığımız çok bugün valiz yapıcazHepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum beliz ve pembedana bide mymelim bugün doktora gidiyorlar sanırım bol şans güzel haberler alın inşallah..
Melisimmmm öperim seni kocaman sen üzülme ihmal etmiyorum kocişio internetteyken giriyorum bende aynı anda bırakıyoruz zaten
canım Allah kavuştursun.hem zorlu bir dönem hem tatlı bir dönemi aynı anda yaşıcaksın.
kızlar ben geldim doktora gidip test sonucumu aldım şükürler olsun bişe çıkmadı.inşallah kimse de problem yaşamaz.yaaa ben doktora sinir oldum 2 dkka da olsa bebişimi göstermedi bana.neymiş bekleyenler varmış neymiş doğuma gircekmiş offff ya.zaten her muayene de en fazla 10 dkka kalıyoruz tam sinir oldum ayy
sende mi kız istiyosun????
selam kızlar size güzel haberlerim var.. bende toxoplazma vardıya son yaptırdığım 2 testtede mikrop yok çıktı yani ilk test sonucu yanlışmış :) 2li testin sonuçlarıda iyi çıkmış :) darısı diğer arkadaşlarımın başına
mrb esracımmm
evet yaa çok birikmiş bende okuyamadımm..
biraz evvel milupadan hamileyim seti geldi milupanın sitesine üye olunca takip edip bebiş doğduğunda bile gönderiyorlarmış bana da gönderdiler burdan üye olmayan varsa haber verim dedimm kıslaarrr
maden suyunda zarar yok ama doktorların fazl tüketmemizi istememe nedenleri tansiyonla ilgili.
farkında olmadan tuz depoluyoruz maden suyu içerek ve ileri aylarda tansiyon çok önem kazanacak
tmm sakinn sinirlenmek yok şimdi şükretme zamanı ne güzelde sonuçlar almışsınnnnnn maşallaahh
mrb esracımmm
evet yaa çok birikmiş bende okuyamadımm..
biraz evvel milupadan hamileyim seti geldi milupanın sitesine üye olunca takip edip bebiş doğduğunda bile gönderiyorlarmış bana da gönderdiler burdan üye olmayan varsa haber verim dedimm kıslaarrr
hoşgeldinnnnnn nieee yoktunnn hesapp ver bakiimmmm
http://www.e-bebek.com/kampanyali_urunler/Recaro_BabyZen_Bebek_Arabasi_ve_Recarto_Koltugunu_birlikte_279_TL_Indirimli_alin/7123?utm_medium=mailing&utm_campaign=20110222[/URL] kızlar bi bakın indirime girmiş nasıl sizce??
sağolasın puikocum valla testlere güvenmemek gerekiyo demekki mutlaka tekrar etmek gerekiyo emin olmak için.. ama iyiki de yanlış çıkmış içim rahatladı valla..
ayy ne sinir.. hatta uyuz 2 dk gösterse ne olacak..
ama benim minik bebişim ne durumda merak ediyorum hemde çok özledimmmmm hepiniz gibi bebişimi
Aaa neler geldi canım,ben de üye oldum oraya
bebiş için ıslak mendil + cd + hamileyim diye bi kitapçık + 1 adet
emziren anneler için bitki çayı indirim kuponları ( tansaş ve migrosta bebişler için olan nivea ürünlerinden tek tek %25 indirim kuponları) öyle işte güsel yani ücretsiz bi gönderim sonuçta fazla birşey beklenemezz.. bu arada annelik akedemisinden bana hala gelmedi esrant yaa:2:
arabanın tipi güzel ama alt sepeti çok küçük ve o sepet senin cok isine yarayacak bisi. bence buyuk sepetli olmalı ama sen bilirsin.
kızlar ikili teste beta hcg mi bakılıyo kızmı erkek mi söleyin bakım şimdi tane tane
bende yazılanbenim raporda 2 tane bhcg yazıyo hangisini baz alıyoruz bilmiyorum ama ben ikisinine yazayım..
Free beta hCG 8.29
Free beta hCG, MoM 0.31
doktorum ayrıntılı ultrason sırasında %95 erkek demişti
benim raporda 2 tane bhcg yazıyo hangisini baz alıyoruz bilmiyorum ama ben ikisinine yazayım..
Free beta hCG 8.29
Free beta hCG, MoM 0.31
doktorum ayrıntılı ultrason sırasında %95 erkek demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?