2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın puikocum valla testlere güvenmemek gerekiyo demekki mutlaka tekrar etmek gerekiyo emin olmak için.. ama iyiki de yanlış çıkmış içim rahatladı valla..
ayy ne sinir.. hatta uyuz 2 dk gösterse ne olacak..

kızlar kalp atışlarını duyduktan sonra allah nasip ederse düzenlı kalp atışı lup olmadığnı anlamak için tekrar mı kontrole gıdecez kusura bakmayın acemıyım

aaaaaa olmazki. ben doktora bebişimi izlemeye gidiyorum doktorun yüzüne bakmaya değilki. eee iyi bebebk. sağlıklı. tmm kalk . olmazzz valla. haklısın kızmakta

Çok sevindim gözün aydın.

Ben de üye oldum hemen :)

maden suyunda zarar yok ama doktorların fazl tüketmemizi istememe nedenleri tansiyonla ilgili.
farkında olmadan tuz depoluyoruz maden suyu içerek ve ileri aylarda tansiyon çok önem kazanacak

Benimbir ara halsizlgim vardı o zaman doktor soda önericem ama sade soda icersen tansiyonun cok hızlı yükselir zararlı, o yuzden soda ayran karıştırıp içmen gerek dedi.

http://www.e-bebek.com/kampanyali_urunler/Recaro_BabyZen_Bebek_Arabasi_ve_Recarto_Koltugunu_birlikte_279_TL_Indirimli_alin/7123?utm_medium=mailing&utm_campaign=20110222[/URL] kızlar bi bakın indirime girmiş nasıl sizce??

Aaa neler geldi canım,ben de üye oldum oraya

hoşgeldinnnnnn nieee yoktunnn hesapp ver bakiimmmm

Hımm şeeyyyy

Son düzenleme:
http://www.e-bebek.com/kampanyali_urunler/Recaro_BabyZen_Bebek_Arabasi_ve_Recarto_Koltugunu_birlikte_279_TL_Indirimli_alin/7123?utm_medium=mailing&utm_campaign=20110222[/URL] kızlar bi bakın indirime girmiş nasıl sizce??

arabanın tipi güzel ama alt sepeti çok küçük ve o sepet senin cok isine yarayacak bisi. bence buyuk sepetli olmalı ama sen bilirsin.

kesin doktor değiştiriyorum gelecek ay başkasına gitcem.elimi kolumu bağlayan şey yaşadığım şehre yeni gelmem buraları bilmemek mecbur bırakıyor beni.:2:

ama benim minik bebişim ne durumda merak ediyorum hemde çok özledimmmmm hepiniz gibi bebişimi

sevalcim gözün aydın iyi çıkmış sonuçların
dr'un için ters bir gündü herhalde, iki dak göstermekle birşey kaybetmezdi ama ne diyeceksin işgüzarlık yapmış. üzülme bir dahaki kontrolde sen de 10 dk ile yetinmezsin uzatabildin kadar uzatır hasret giderirsin bebişinle :)

arabanın tipi güzel ama alt sepeti çok küçük ve o sepet senin cok isine yarayacak bisi. bence buyuk sepetli olmalı ama sen bilirsin.

zaten 1000 küsrmuş da 279 tl inrim yapiolarmışşşş...
bende 279 tl ye sandım ondan sordum diğer türlü etmez zatenn..

kızlar ikili teste beta hcg mi bakılıyo kızmı erkek mi söleyin bakım şimdi tane tane

benim raporda 2 tane bhcg yazıyo hangisini baz alıyoruz bilmiyorum ama ben ikisinine yazayım..
Free beta hCG 8.29
Free beta hCG, MoM 0.31
doktorum ayrıntılı ultrason sırasında %95 erkek demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…