2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende yav yenile yenile f5 tuşu eskidi yani benim değere bakıp hemen cvp yazın yoksa furucam sizi :84:

Bilmiyorum ki canım,gelir umarımm:44:

sende erkek anası tipi var kardeşim uzaklaş hem dr una güvenmiiormusun yoksa hııgüvenmediğin biriylee doğumamı gircen(psikopata bağlatma çalışmaları):82:

bak şimdi doktorumu zaten değiştiriyorum bak gör 15 gün sonra yeni doktorumun ağzından bal damlayacak ayrıcaaaaaa denizcilerin kızları olurmuş iyotla alakalı. Benim kocam denizci çocuğun temelini okyanusun ortasında attık. Çin takvimi kız diyor bi sen tutturdun erkek diye beta hcg desen 58.3 çıkmış hahayyyttt senin oğlana ksk forması alıcam ben

kızlar ikili teste beta hcg mi bakılıyo kızmı erkek mi söleyin bakım şimdi tane tane

banada annelik akademisi hemen geldi milupadan ses yok [/QUOTE]

ben milupayaaa... taaa ilk öğrendiğimde yani sat 15 aralıksa beniimm milupaya başvurmam 7 aralık falandır canım o zaman başvurmuştumm ee anca demekkii..

ben uyumadım ama uyumayı tercih edebilirim.
sabah eşimi harem'e bıraktım, dönüşte erenköy pazarına gittim yağmur da vardı ama hava çok güzeldi ne zamandır pazara gitmiyordum sebzeler, yeşillikler harikaydı ve aldım durdum.
zorluk eve gelince başladı onca şeyi dolaba sığdırmıycam , üstelik hiçbir şey yıkayacak ve pişirecek gücüm de yok. gezerken, alırken iyiydi de yerleştirme ve yıkama faslı olmasa keşke

liverty seninde 50 den düşük sendde kız olması lazım yani ama ben

damla erkek
sezen erkek
esra80 erkek
esrant erkek
birde seni erkek olarak düşünüorum
puiko da bana erkek gibi gelior

ces bence kesin erkek mesela

tabii bisim 2li testler olmadı dahaa bise bişi diemioonnn::2:

:)) ben niye erkek gibi geldim sana de bakayım

Son gittigimde doktor cok muallak konustu ama ya. bir cikinti var ama pipi de olabilir klitoral cikinti da olabilir dedi. o yuzden biz de havada kaldım böyleeee.

sağolasın cesçim

Kızlar bebişine alışveriş yapan varmı?
Ben yanlızca GS Storeden bir body aldım onuda beyaz renk aldımki
kız/erkek hangisi olursa uysun.
Ama şimdi alışveriş yapasım geliyor nede olsa erkek diye
birde son dakika golü yersem elimdeki maviş elbiselerle
kalırım ortada

şimdi öslemime yazmaya bakmıştım yazmışsın senin göbeğini gördükten sonra erkek diye tahmin ediorum

puiko bilmem sanırım çok şikayeti olmayanlara erkek diorum bnm tersime hamilelik geçirenlere genelde erkek dedim

mesela ayşegülede kızın olsun diye takılıorum ama nedense ondanda erkek elektriği alıorum

hislerim hiç güçlü deildir sadece ayşegülde çok hissiim var diğerleri hamilelik geçirişlerine göre söledim

ces dede niye bilmiorum cesle kız çocuk ismini bağdaştıramıorum onun boylu poslu kocamaannnn bir oğlu olcak diorum oyüzden

serbest bchg ölçümü 50 nin üstü ise kız bebek, 50 nin altı ise erkek bebek olma ihtimali çok fazlaymış. 20 ve altı ise kesin erkekmiş filan.ama burda tersi yazıyo kızlar ya

ve bendee sana sende mi bürütüüss demek istiyorumm bir kişide bana kıs desiin yaawama kıs olursa da kimse bişi bilmiyormuş diyip bütün tabuları yıkacağımmm

damla bana cvp yazmışsın ama ne yazdın ebn çözmedim

valla bende çözemedim nasıl alıntı yapmışsam ama senin değere göre erkek demek istedim
:)) ben niye erkek gibi geldim sana de bakayım

melisin kızı olsun diye hepimize erkek yapıştırıyor olasılık hesabı yapıyor bu kadarının erkek olursa benimki kız olur diye cin Melis hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…