2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım beta hcg kaçtı hatırlıyomusun

inşallah dedigin gibi bir oglum olur canım. temiz kalplerin icine doganlar cikarmis zaten. kızım olursa da havalara uçarım gerçi o ayrı konu. Bakalım görücez hepimiz tek tek.

kızlar melis biliyor benim durumumu hamileliğimin başından beri kuyruk sokumu ağrılarım var yatakta sağdan sola soldan sağa dönemiyorum bazen o derece ağrıyor eğilip kalkarken falan çok zorlanıyorum üstelik öyle aşırı kilolu biri deilim minyon tipliyim boyum 1.53 şuan kilom 56 benim gibi olan varmı aranızda :26:

Bebek yukarı çıktıkça agrin azalir belki, inşallah azalır ya.

kafayı tırlatcam ben bu gidişle ya ahahahahahh

melisin kızı olsun diye hepimize erkek yapıştırıyor olasılık hesabı yapıyor bu kadarının erkek olursa benimki kız olur diye cin Melis hahahha

bana da öyle gelmeye başladı , sana sarmıştı baştan şimdi hepimizi karşısına alıyor kız anası olucam diye :)))

canım beta hcg kaçtı hatırlıyomusun

Ben kendi doktoruma cumartesi gideceğim.
Erkek olduğunu ise salı günü çok hastaydım yakınımda bir hastaneye gittim
oradaki doktor söyledi erkeğe benziyor 1.hafya %100 belli olur dedi
Bakalım cumartesi günü kendi doktorum ne diyecek hem 2.li testimde yapılacak

benide kovun hadi çok işim var çook kociş işe gitti nerdeyse gelcek ben hala yatağı kapamadım bugğn ayran içtim kafam kalkmıo ya

benimde kafam çok karışık ya. burayı okuyunca bakıyorum herkes ikili tarama testini yapmış güzel sonuçar almış maşallah. bende yaptırayım yaptırmayayım mı diye çok düşündüm ama sizleride görünce cumartesiye randevu aldım. umarım benimde iyi çıkar sonuçlarım. daha doktora bile karar veremedim. doktorlar hiç vakit ayırmıyo bizlere ya hepsi yoğun.5 dakika durup çıkıyoruz. bu durum canımı sıkıyo. evimizde ultrason olsa keşke:))

allahım ces sen beni öldürürsün ahahha

Ben bu programı izliyorum sonra bir cıkıyorum bir acıkıyorum, karnım guruldarken canım acıyo resmen. hadi kalk yicek bişiler bul sonra işiç gücün yok :) dün aksamustu dışardan bişiler (adını sölemiyim hamişiz canımız çeker) söyledim yedim napiyim...

inş. cnm çok kötü bişey ya haftasonu azcık evi temizleyim diyorum akşam olduğunda ağrıdan duramıyorum hiç iş yapamıyorum ya evim battı (

Bir yardımcı ile çalışsan, 2 fhaftada bir geliyor bana yarım günde bütün evi temizleyip gidiyo. diger gunlerde ben de azcık yapıyorum tabi ama hemen belim agriyo. bana bu bel agrisinda magnezyım cok iyi geldi. doktorunuza danisin derim. düz kaslari gevsetiyomus. yorgun olunca ic dediydi bana kramplara falan iyi geliyomus.

sen hangi şehirdeydin fatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…