canım beta hcg kaçtı hatırlıyomusunKızlar bebişine alışveriş yapan varmı?
Ben yanlızca GS Storeden bir body aldım onuda beyaz renk aldımki
kız/erkek hangisi olursa uysun.
Ama şimdi alışveriş yapasım geliyor nede olsa erkek diye
birde son dakika golü yersem elimdeki maviş elbiselerle
kalırım ortada
şimdi öslemime yazmaya bakmıştım yazmışsın senin göbeğini gördükten sonra erkek diye tahmin ediorum
puiko bilmem sanırım çok şikayeti olmayanlara erkek diorum bnm tersime hamilelik geçirenlere genelde erkek dedim
mesela ayşegülede kızın olsun diye takılıorum ama nedense ondanda erkek elektriği alıorum
hislerim hiç güçlü deildir sadece ayşegülde çok hissiim var diğerleri hamilelik geçirişlerine göre söledim
ces dede niye bilmiorum cesle kız çocuk ismini bağdaştıramıorum onun boylu poslu kocamaannnn bir oğlu olcak diorum oyüzden
kızlar melis biliyor benim durumumu hamileliğimin başından beri kuyruk sokumu ağrılarım var yatakta sağdan sola soldan sağa dönemiyorum bazen o derece ağrıyor eğilip kalkarken falan çok zorlanıyorum üstelik öyle aşırı kilolu biri deilim minyon tipliyim boyum 1.53 şuan kilom 56 benim gibi olan varmı aranızda :26:
üzülmeee feyrukaa damlayla ikiniz gelirsiniz oğullarınızı alıp bnm kızı seversiniz
valla bende çözemedim nasıl alıntı yapmışsam ama senin değere göre erkek demek istedim
melisin kızı olsun diye hepimize erkek yapıştırıyor olasılık hesabı yapıyor bu kadarının erkek olursa benimki kız olur diye cin Melis hahahha
melisin kızı olsun diye hepimize erkek yapıştırıyor olasılık hesabı yapıyor bu kadarının erkek olursa benimki kız olur diye cin Melis hahahha
Heyo yemekteyiz başladııı.
canım beta hcg kaçtı hatırlıyomusun
ulen oğlum olsun adını Melis koyucamtamam ya ben pes ediyorum iki akrep valla kızlara yazık Oğlum olucak senin kızını alıcam
bana da öyle gelmeye başladı , sana sarmıştı baştan şimdi hepimizi karşısına alıyor kız anası olucam diye :)))
allahım ces sen beni öldürürsün ahahha
Bebek yukarı çıktıkça agrin azalir belki, inşallah azalır ya.
inş. cnm çok kötü bişey ya haftasonu azcık evi temizleyim diyorum akşam olduğunda ağrıdan duramıyorum hiç iş yapamıyorum ya evim battı(
temem bak bi kişiyi daha saf sışı bıraktım kız yolunda herşey mübah
benimde kafam çok karışık ya. burayı okuyunca bakıyorum herkes ikili tarama testini yapmış güzel sonuçar almış maşallah. bende yaptırayım yaptırmayayım mı diye çok düşündüm ama sizleride görünce cumartesiye randevu aldım. umarım benimde iyi çıkar sonuçlarım. daha doktora bile karar veremedim. doktorlar hiç vakit ayırmıyo bizlere ya hepsi yoğun.5 dakika durup çıkıyoruz. bu durum canımı sıkıyo. evimizde ultrason olsa keşke:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?