2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hade ben kaçtım çok iş var akşama da misafir gelicek yaydım burda totomu lak lak yapıyorum. Akşam girer bakarım kızların sonuçları için. Öptüm hepinizi :80:

Haddi bakalım kolay gelsin. Kendini cok da yorma ama misafir umdugunu degil buldugunu yer.

doktoruma söylemiştim en son gittiğimde senin belirtiler erken başlamış dedi ilaç falan vermedi ortopediste çık istersen dedi salladı yanii neyse çekicem ben bu ağrıyı yapack bişey yok öyle görünüyor magnezyum hapmı nasıl bişey? aslında bi yardımcı olsa hiç fena olmaz geçmezse ağrım mecburen bakıcam

Magnezyum suda eriyen bişi ama senin işine yaramaz heralde cünkü seninki kemik agrisi anladıgım kadarıyla. magnezyum kaslarda iyi geliyor.

Magnezyum suda eriyen bişi ama senin işine yaramaz heralde cünkü seninki kemik agrisi anladıgım kadarıyla. magnezyum kaslarda iyi geliyor.

benim ağrı kalçamda belimin alt kısmı kalça bölgemde yani bel ağrısı farklı sanırım benimki kuyruk sokumu oluyo. yinede 1 martta ikili teste gidince sorarım doktoruma teşekkürler söylediğin için

Esracım, benim de çok ağrıyor, otururken, kalkarken, eğilirken, yürürken, yatarken hatta. Yoğunluk kuyruk sokumunda, bazen bacaklarıma doğru uzanıyo sanki. Ben bugün doktora gidicem sorucam, yarın hatırlat da sana da söyleyim.

Heyo yemekteyiz başladııı.

Walla mı? Benim işyerinde bu ara işim çok değil, çok sıkılıyorum, öğledensonra TV izliyorum netten ben de. Ama dediğin gibi acıktırıyo aynı zamanda

eşimin yiğeni annesi güne gitti kadın kapıdan bu bacadan bana geldi grip diye raporlu evde uzak dur d,iorum dibime gelior birde tepemde öksürdü ve hapşurdu bir bağırdım oğlum sen manyakmısın git şurdan beni hasta etcen diye hala diorki vantilatörü açayımmımikroplar dağılsın dior dedim o mikroplar senden zeki hadi dedim sen evine gitt ay tepeme geldi sinirlerim

kocaelinden kimse var mı acıbadem hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı kızlar?

aaaa doğruuuu senin kayınvalide faktörün vardı ama bnce oğlun olsunda çenelerini kapatsınlar
gelinler kayınvalidelerine çekerler ben erkek doğurdum sen de doğuracaksın demişti bunun geçersizliğini görsün istiyorum. erkek olursa ben sana demiştim bak bana çektin sen de diycek :-((((((((

gelinler kayınvalidelerine çekerler ben erkek doğurdum sen de doğuracaksın demişti bunun geçersizliğini görsün istiyorum. erkek olursa ben sana demiştim bak bana çektin sen de diycek :-((((((((

kayınvalidenin bir kızı bir erkegi varsa noluyomus ki gelininki acabaaa?

kocaelinden kimse var mı acıbadem hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı kızlar?

seval,
ben kocaelideyim, özelden konuşmuştuk.
Acıbadem hastanesi hakkında bilgim yok, Anadolu sağlık merkezine gidiyorum ben.

benimkide kız doğurayım diye neler yapıor daha hamile deildim demişti oğlun olursa ince trabzon takarım ama kızın olsun kalın trabzon takcam demişti daha bir gaza geldim bnm kayınvalide sülalesindeki son kız eşimin babatarafında ise en son kız 40 yaşında 2 sülalede kız ne bilmior herkes kızın olsun diye dua edior çünkü kıza nasıl davranacaklarınıda bilmiorlar bir kız ne düşünür ne yapar ben çok zorlanmıştım bende bu yüzden kızım olsunda biraz naiflik görsünler istioru m

seval,
ben kocaelideyim, özelden konuşmuştuk.
Acıbadem hastanesi hakkında bilgim yok, Anadolu sağlık merkezine gidiyorum ben.

canım ya burda yeniyiz bize önerilen doktoru beğenmedim doğrusu.ama doktorundan memnunsan ismini verebilir misin?yarım saatlik bir mesafe kocaeli sonuçta.zaman çok geçmeden daha fazla kafama yatan bir doktor bulmam lazım.

bende kocaelideyim akademiye gidiyorum nuri hüseyinoğluna mart 15 te randevum var.acıbadem ile ilgili bi fikrim yok int.arştırdım genelde konak ve akademi tercih ediliyo sanırsam

canım ya burda yeniyiz bize önerilen doktoru beğenmedim doğrusu.ama doktorundan memnunsan ismini verebilir misin?yarım saatlik bir mesafe kocaeli sonuçta.zaman çok geçmeden daha fazla kafama yatan bir doktor bulmam lazım.

Elbette veririm,
Anadolu Sağlık Merkezi (Johns Hopkins Medicine)
Doktorum Ebru Fisun Işık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…