hade ben kaçtım çok iş var akşama da misafir gelicek yaydım burda totomu lak lak yapıyorum. Akşam girer bakarım kızların sonuçları için. Öptüm hepinizi :80:
Bir yardımcı ile çalışsan, 2 fhaftada bir geliyor bana yarım günde bütün evi temizleyip gidiyo. diger gunlerde ben de azcık yapıyorum tabi ama hemen belim agriyo. bana bu bel agrisinda magnezyım cok iyi geldi. doktorunuza danisin derim. düz kaslari gevsetiyomus. yorgun olunca ic dediydi bana kramplara falan iyi geliyomus.
doktoruma söylemiştim en son gittiğimde senin belirtiler erken başlamış dedi ilaç falan vermedi ortopediste çık istersen dedi salladı yanii neyse çekicem ben bu ağrıyı yapack bişey yok öyle görünüyormagnezyum hapmı nasıl bişey? aslında bi yardımcı olsa hiç fena olmaz geçmezse ağrım mecburen bakıcam
yaaa olmazki ama benim kızım olmalı, kayınvalidemin inadınaüzülmeee feyrukaa damlayla ikiniz gelirsiniz oğullarınızı alıp bnm kızı seversiniz
sen hangi şehirdeydin fatma
Magnezyum suda eriyen bişi ama senin işine yaramaz heralde cünkü seninki kemik agrisi anladıgım kadarıyla. magnezyum kaslarda iyi geliyor.
yaaa olmazki ama benim kızım olmalı, kayınvalidemin inadına)))
bir de eşim çok erkek istiyo o nedenle kızım olsun da kız sevgisini görsün istiyorum
malatyada yaşıyorum.
kızlar melis biliyor benim durumumu hamileliğimin başından beri kuyruk sokumu ağrılarım var yatakta sağdan sola soldan sağa dönemiyorum bazen o derece ağrıyor eğilip kalkarken falan çok zorlanıyorum üstelik öyle aşırı kilolu biri deilim minyon tipliyim boyum 1.53 şuan kilom 56 benim gibi olan varmı aranızda :26:
Heyo yemekteyiz başladııı.
gelinler kayınvalidelerine çekerler ben erkek doğurdum sen de doğuracaksın demişti bunun geçersizliğini görsün istiyorum. erkek olursa ben sana demiştim bak bana çektin sen de diycek :-((((((((aaaa doğruuuu senin kayınvalide faktörün vardı ama bnce oğlun olsunda çenelerini kapatsınlar
gelinler kayınvalidelerine çekerler ben erkek doğurdum sen de doğuracaksın demişti bunun geçersizliğini görsün istiyorum. erkek olursa ben sana demiştim bak bana çektin sen de diycek :-((((((((
kocaelinden kimse var mı acıbadem hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı kızlar?
gelinler kayınvalidelerine çekerler ben erkek doğurdum sen de doğuracaksın demişti bunun geçersizliğini görsün istiyorum. erkek olursa ben sana demiştim bak bana çektin sen de diycek :-((((((((
Esracım, benim de çok ağrıyor, otururken, kalkarken, eğilirken, yürürken, yatarken hatta. Yoğunluk kuyruk sokumunda, bazen bacaklarıma doğru uzanıyo sanki. Ben bugün doktora gidicem sorucam, yarın hatırlat da sana da söyleyim.
geçmiş olsun cnm şikayetimiz aynı inş. tez zamanda kurtuluruz bu ağrıdan hayırlı heberlerle gelirsin inş.
seval,
ben kocaelideyim, özelden konuşmuştuk.
Acıbadem hastanesi hakkında bilgim yok, Anadolu sağlık merkezine gidiyorum ben.
kocaelinden kimse var mı acıbadem hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı kızlar?
Esracım, benim de çok ağrıyor, otururken, kalkarken, eğilirken, yürürken, yatarken hatta. Yoğunluk kuyruk sokumunda, bazen bacaklarıma doğru uzanıyo sanki. Ben bugün doktora gidicem sorucam, yarın hatırlat da sana da söyleyim.
geçmiş olsun cnm şikayetimiz aynı inş. tez zamanda kurtuluruz bu ağrıdan hayırlı heberlerle gelirsin inş.
dr a gittiğinde sonucu haber verirmisin canım , geçmiş olsun. 2 haftadır bende öyleyim, oturma simidi aldım.. dr bir yakınımız var , ona sordum, rahim büyümesinden dolayı olur dedi.. ama çekilmez oluyor ağrılarım.. çok geçmiş olsun
canım ya burda yeniyiz bize önerilen doktoru beğenmedim doğrusu.ama doktorundan memnunsan ismini verebilir misin?yarım saatlik bir mesafe kocaeli sonuçta.zaman çok geçmeden daha fazla kafama yatan bir doktor bulmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?