2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorda takma diyor herşey yolunda gözüküyor diyor ama insan azda olsa endişe ediyor işte aynısını bende diyorum herkesin bebeği büyürken bnmki nedne büyümüor diorum ama sonra bundada bir hayır vardır diye düşünüyorum

biraz olsun rahatladım ya.....demek böyle şeyler normal cünkü doktorlarda fazla cevap vermiyor herşeye ister istemez korkuyor insan o zaman

kalp atışları normalse problem yoktur canını sıkmaa. beslenmene dikkat et. günde 1 tane kaynamış yumurta ve 1 bardak sütü içmeyi ihmal etme

kalp atışları 3hafta önce gayet normaldı allahıma şükür

bizimkilerde de hiç kız yok ama kız da istemiyolar öle garip bi aileler. ben de kız olsun da nasıl davranacaklarını öğrensinler istiyorum. kayınvalidem bile erkekleşmiş ya. aynı erkek gibi konuşuyo davranıyo. :-((((

canım hiç kendni üzme geriden veya ileriden gelmesi kötü bişiy değil benim bebek 10 gün ileriden geliyor çünkü adetim biter bitmez hamile kalmışım. herkesin yumurtlama günü aynı değil sende demekki adet olmaya yakın zamanda kalmıssın hemen bu durum bebeğin sağlıksız analamına gelmiyor sakın kötü düşünme benimki ileriden geldiği için doktorlara danıştım hepside erken döllenme dedi sakın farklı şeyler getirme aklına

benim kayınvaldem 3 erkek doğurmuş çok ama çok kız istiyor bende erkek hissediyor ve istiyorum nedense.bir inat falan da değil.kayınvalde ne doğurduysa bizde mi ondan doğuracaz yani ne alakaa ya

Cns23 ve Sezii,
Sizler 2011 Ağustos annelerinde değil miydiniz kızlar? Buraya gelmenize hiç itirazım yok tabii de, merak ettim sadece. Ben de ağustosu takip ediyorum, sizi burda görünce bir an ağustos annelerinde sandım kendimi:)))

benim kayınvaldem 3 erkek doğurmuş çok ama çok kız istiyor bende erkek hissediyor ve istiyorum nedense.bir inat falan da değil.kayınvalde ne doğurduysa bizde mi ondan doğuracaz yani ne alakaa ya

benimkide seninki gibi tanısanız benden daha psikopatça kız istior yani hamilelik döneminde kanım kaynadı kadına

kızlar kız isteyen kız erkek isteyen erkek diye söylemesin çok istemeyin isterseniz tersi oluyor babamdan kendimden eşimden biliyorum fanatik cinsiyet tutturduk ve tersi çıktı şimdi relaxım allah ne verirse kabulum hepsi çok tatlııı diyorum ya uslu olsun da kız erkek farketmez bana yaramazlık istemiyorum sadece çok yorucu çünkü yaramazlık

İnşallah başka bir bel sorunu değildir. Hamilelikten önce belden şikayetin yoksa hamnilelik nedeniyledir.

Ne düşüncesiz insanlar var ya senin sorunlu olduğunu bilmiyolar mı hamileliğinin ..

sanada ve beni azda olsa o bir kızlarada cok tşk ederim icimi ferahlatınız iyiki varsınız yahuuu

gelinler kayınvalidelerine çekerler ben erkek doğurdum sen de doğuracaksın demişti bunun geçersizliğini görsün istiyorum. erkek olursa ben sana demiştim bak bana çektin sen de diycek :-((((((((

Bu eski insanların cehaleti beni öldürecek bigün ya innnşallah canı gönülden bende kız olsun diye dua edicem sana canımm :90:

ben eylülde doğurcam ama ağustosu takip ettim 2 hafta kadar sorunlar dikkatimi çekti.ben regl tarihimi tam hatırlamıyorum martta kesinleşecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…