dr a gittiğinde sonucu haber verirmisin canım , geçmiş olsun. 2 haftadır bende öyleyim, oturma simidi aldım.. dr bir yakınımız var , ona sordum, rahim büyümesinden dolayı olur dedi.. ama çekilmez oluyor ağrılarım.. çok geçmiş olsun
Benim de 2 hafta önce başladı. Olur diyorlar ama niye herkeste olmuyo:) Belki bi ilacı falan vardır, ya da egzersiz falan. Burdan yazarım en geç yarın...
aynı endişeleri bnde yaşıorum bnmde normalde 13.haftanın içinde olmam lazım ama bebek 10+5 bugün ama son usgye görede bugün 11+2 olması gerekirken yine geride ama drum takma bunları dior ama ben sinir oluorum herkesin bebeği büyürken bnmki nedne büyümüor diorum vardır Allah'ın bir bildiği diyip geçiorum
hiiiiç yok yere sıkma kendini, normalde benim sat 16 kasım ve buna göre 15.haftamda olmam gerek ama geç yumurtlamışım 13 gün ileri sardık sat 29 kasım kabul edildi ve bebeğimizin gelişimi gayet güzel.
hatta şimdi 8 gün öne geçmiş bile ama biz 29 kasımdan şaşmıyoruz.
geç döllenme olan birçok arkadaş var benim, hiç üzülme sıkma canını.
kalp atışları normalse problem yoktur canını sıkmaa. beslenmene dikkat et. günde 1 tane kaynamış yumurta ve 1 bardak sütü içmeyi ihmal etme
benimkide kız doğurayım diye neler yapıor daha hamile deildim demişti oğlun olursa ince trabzon takarım ama kızın olsun kalın trabzon takcam demişti daha bir gaza geldimbnm kayınvalide sülalesindeki son kız eşimin babatarafında ise en son kız 40 yaşında 2 sülalede kız ne bilmior herkes kızın olsun diye dua edior çünkü kıza nasıl davranacaklarınıda bilmiorlar bir kız ne düşünür ne yapar ben çok zorlanmıştım bende bu yüzden kızım olsunda biraz naiflik görsünler istioru m
bende kocaelideyim akademiye gidiyorum nuri hüseyinoğluna mart 15 te randevum var.acıbadem ile ilgili bi fikrim yok int.arştırdım genelde konak ve akademi tercih ediliyo sanırsam
Elbette veririm,
Anadolu Sağlık Merkezi (Johns Hopkins Medicine)
Doktorum Ebru Fisun Işık
slm kızlar .........
sizleri arada takip ediyorum ama fazla yokum sizlerle fazla paylaşamıyorum ama okuyorum elimden geldigi kadar............
hafta sonu benimde doktorda randevum var en son 3hafta önce gitmiştim,ne olur dua edin herşey yolunda olsun :18:
benim bebegim geriden geliyor,normal 13.haftaya girmiştik ama 2hafta geriden geliyor yavrum benim.
ama 3hafta önce gittigimde ilk gitmiştim o doktora o zaman 8.haftanın icindeydik ama doktor yok 8 degilde 7haftalık dedi bende anlattım benim bebek 2hafta geriden geliyor sizin söylediginize göre o zaman dahadamı geriden geliyor diye sordum,doktorda dediki muhtemelen öyle 3hafta geriden geliyor o zaman.kafam karıştı benimde ....hayırlısı olsun ama endişe ediyorum biraz
benimkide kız doğurayım diye neler yapıor daha hamile deildim demişti oğlun olursa ince trabzon takarım ama kızın olsun kalın trabzon takcam demişti daha bir gaza geldimbnm kayınvalide sülalesindeki son kız eşimin babatarafında ise en son kız 40 yaşında 2 sülalede kız ne bilmior herkes kızın olsun diye dua edior çünkü kıza nasıl davranacaklarınıda bilmiorlar bir kız ne düşünür ne yapar ben çok zorlanmıştım bende bu yüzden kızım olsunda biraz naiflik görsünler istioru m
benim kayınvaldem 3 erkek doğurmuş çok ama çok kız istiyor bende erkek hissediyor ve istiyorum nedense.bir inat falan da değil.kayınvalde ne doğurduysa bizde mi ondan doğuracaz yani ne alakaa ya
biri bana binde bir kızın olcak dese 999 tane erkek anası çıakrtırım karşıma
teşekkür ederim kivim
benim ağrı kalçamda belimin alt kısmı kalça bölgemde yani bel ağrısı farklı sanırım benimki kuyruk sokumu oluyo. yinede 1 martta ikili teste gidince sorarım doktoruma teşekkürler söylediğin için
eşimin yiğeni annesi güne gitti kadın kapıdan bu bacadan bana geldi grip diye raporlu evde uzak dur d,iorum dibime gelior birde tepemde öksürdü ve hapşurdu bir bağırdım oğlum sen manyakmısın git şurdan beni hasta etcen diye hala diorki vantilatörü açayımmımikroplar dağılsın dior dedim o mikroplar senden zeki hadi dedim sen evine gitt ay tepeme geldi sinirlerim
canım hiç kendni üzme geriden veya ileriden gelmesi kötü bişiy değil benim bebek 10 gün ileriden geliyor çünkü adetim biter bitmez hamile kalmışım. herkesin yumurtlama günü aynı değil sende demekki adet olmaya yakın zamanda kalmıssın hemen bu durum bebeğin sağlıksız analamına gelmiyor sakın kötü düşünme benimki ileriden geldiği için doktorlara danıştım hepside erken döllenme dedisakın farklı şeyler getirme aklına
gelinler kayınvalidelerine çekerler ben erkek doğurdum sen de doğuracaksın demişti bunun geçersizliğini görsün istiyorum. erkek olursa ben sana demiştim bak bana çektin sen de diycek :-((((((((
Cns23 ve Sezii,
Sizler 2011 Ağustos annelerinde değil miydiniz kızlar? Buraya gelmenize hiç itirazım yok tabii de, merak ettim sadece. Ben de ağustosu takip ediyorum, sizi burda görünce bir an ağustos annelerinde sandım kendimi:)))
ben eylülde doğurcam ama ağustosu takip ettim 2 hafta kadar sorunlar dikkatimi çekti.ben regl tarihimi tam hatırlamıyorum martta kesinleşecek :)
Olsunnnnn, hoşgeldin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?