kızlar kız isteyen kız erkek isteyen erkek diye söylemesin çok istemeyin isterseniz tersi oluyor babamdan kendimden eşimden biliyorum fanatik cinsiyet tutturduk ve tersi çıktı şimdi relaxım allah ne verirse kabulum hepsi çok tatlııı diyorum ya uslu olsun da kız erkek farketmez bana yaramazlık istemiyorum sadece çok yorucu çünkü yaramazlık
sanada ve beni azda olsa o bir kızlarada cok tşk ederim icimi ferahlatınız iyiki varsınız yahuuu
Ben bu programı izliyorum sonra bir cıkıyorum bir acıkıyorum, karnım guruldarken canım acıyo resmen. hadi kalk yicek bişiler bul sonra işiç gücün yok :) dün aksamustu dışardan bişiler (adını sölemiyim hamişiz canımız çeker) söyledim yedim napiyim...
Ne düşüncesiz insanlar var ya senin sorunlu olduğunu bilmiyolar mı hamileliğinin ..
Bu adamın yaptığı yemekleri istiyorummmmmmmmm! (Yemekteyiz)
Bu adamın yaptığı yemekleri istiyorummmmmmmmm! (Yemekteyiz)
hoşbulduk canım bi sen misafir perver çıktın
özellikle kuru patlıcan dolmalarına ben talibim.
Bu eski insanların cehaleti beni öldürecek bigün ya innnşallah canı gönülden bende kız olsun diye dua edicem sana canımm :90:
özellikle kuru patlıcan dolmalarına ben talibim.
Olur mu canımmm, hepimiz öyleyiz:) Kalabalığız biraz, yeni bir isim olduğunu fark etmemişlerdir, sen de yeni geldim falan demedin ya. Ben de seni ağustosta görmesem yeni olduğunu fark etmeyebilirdim
ben artı hiiç yemek programı izlemiyoruum canımın ne zaman ne isteyeceği hiiç belli olmadığından izlemiyorumm
keşke benimde canım bişeyler istese.iştah tamamen kapandı düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor hiç
ya ben eylülün bukadar kalabalık olduğunu görmedim bikere girdim çevrimdışıydı herkes şimdi ağustosta foto eklemişler diyince bi baktım oooo galiba ben 2010 eylül annelerine mi girdim diye düşünüyorum şuan :26:
İnşallah başka bir bel sorunu değildir. Hamilelikten önce belden şikayetin yoksa hamnilelik nedeniyledir.
keşke benimde canım bişeyler istese.iştah tamamen kapandı düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor hiç
Benim de 2 hafta önce başladı. Olur diyorlar ama niye herkeste olmuyo:) Belki bi ilacı falan vardır, ya da egzersiz falan. Burdan yazarım en geç yarın...
saol cnm yarın muhakkak bekliyorum yazmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?