2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim okdr çok çocukları kınadıki biz bizim çocuktan çok çekicez hep uyardım deme böle diye zaten .ocuk sevmez eşim biz baya bir uğraşcaz

bende senin gibi canım belki yemek çeker diye izliyorum ama iyice midem bulanıyor benim bu halim ne olacak

hoşbulduk canım bi sen misafir perver çıktın

Olur mu canımmm, hepimiz öyleyiz:) Kalabalığız biraz, yeni bir isim olduğunu fark etmemişlerdir, sen de yeni geldim falan demedin ya. Ben de seni ağustosta görmesem yeni olduğunu fark etmeyebilirdim

Olur mu canımmm, hepimiz öyleyiz:) Kalabalığız biraz, yeni bir isim olduğunu fark etmemişlerdir, sen de yeni geldim falan demedin ya. Ben de seni ağustosta görmesem yeni olduğunu fark etmeyebilirdim

ya ben eylülün bukadar kalabalık olduğunu görmedim bikere girdim çevrimdışıydı herkes şimdi ağustosta foto eklemişler diyince bi baktım oooo galiba ben 2010 eylül annelerine mi girdim diye düşünüyorum şuan :26:

ben artı hiiç yemek programı izlemiyoruum canımın ne zaman ne isteyeceği hiiç belli olmadığından izlemiyorumm

Bende izleyemiyorum ama benim iştahım kapanıyor midem altüst oluyor. Sanki dibimde pişiyor o yemek.
Et, balık, tavuk, yumurta, domates bile yiyemiyorum alt üst oluyorum çorbaların gözünü seveyim oda çok yağlı olmayacak ve hazır olmayacak off ya

keşke benimde canım bişeyler istese.iştah tamamen kapandı düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor hiç

benim 2 haftadır falan açıldı, öncesinde bulantım yoktu ama yemek düşüncesi içimi kaldırıyodu. idrar testinde aseton(+++) cikti. ne bu dedim doktora. beslenmiyosun dedi. bebegin senden beslenmeye baslamis ve sen de yetersiz beslendigin icin vusudun kekndi kaynaklarını yakıyor idrarda aseton çıkıyor dedi. 2 saatte bir peynir ekmek de olsa bişiler yemek zorundasın dedi. o zamandan beri görev icabı yiyodum ama dedigim gibi 2 haftadır falan agzımın tadı, yemek keyfim yerine geldi. Insallah senin ve burdaki butun arkadalsarın da mide bulantısı gecer ve istahlarınız geri gelir.

:))) Azıcık da dedikodumuzu yapmışlar:))))) Okudum:)

İnşallah başka bir bel sorunu değildir. Hamilelikten önce belden şikayetin yoksa hamnilelik nedeniyledir.

hamilelikten önce yoktu cnm hamileliğimin 3. yada 4. haftası başladı o zamandan beri hep var ama bel deil kuyruk sokumum ağrıyor

herkese iyi akşamlar :18: yarın görüşmek üzere kendinize bebişinize iyi bakın

keşke benimde canım bişeyler istese.iştah tamamen kapandı düşünüyorum aklıma bişey gelmiyor hiç

hoşgeldin,
bende senin gibiydim, canım birşey istemezdi, ama imdadıma zeytin ekmek ve çay yetişti. evet 2 hafta bunu yedim,

12. haftanın sihir gibi olacağını şikayetlerin azalıp yemek yemeye başlayacağımı söylemişti, gerçektende öyle oldu başladım bile yemeye....

kızlar ağustos annelerinin göbek toğine baktım 2 foto var bizde maşallah hızlıyız hem daha kalabalığız sanırım o topiği açan arkadaşımla oğullarımız yaşıt 2.de yaşıt olcak kısmetse önceden 2008 haziran annelerindeydik hamile kalma planlarını birlikte yaptık hatta önce ben oldum düşük oldu sonra o oldu sonra yine ben hamile kaldım süper değilmi 2. heyecanıda birlikte yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…