2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hamilelikten önce yoktu cnm hamileliğimin 3. yada 4. haftası başladı o zamandan beri hep var ama bel deil kuyruk sokumum ağrıyor

canım benimde oluyor..özellikle gece uyurken ne tarafıma yatıyorsam o taraftaki kuuyruk sokumum ağrıyor diğer tarafa dönüyorumm.. sabaha kadar kaç posta dönüyorum bende..

yaa bana hiç böyle testler yapılmadı çokmu vurdumduymaz bi dr.var anlamadımki sadece kan sayımı yaptı kan değerin düşük ama ilaç yazmıcam dedi folikasit bile vermedi bulantı yapıyo dedi o ilaç

Onu görmedim de, kavga ettiğimizi söylemişler, herhalde ilk sayfalardaki muhabbetlerden söz ediyolar, başka bi sayfa kapanmış ya. Bi de göbek topiğimizin 30 sayfa olduğunu söylemişler:) Onların çoğu Facebook'ta sanırım, o yüzden az ilerliyo sayfaları. Bunu da ordan biri söylemişti bana...

yaa bana hiç böyle testler yapılmadı çokmu vurdumduymaz bi dr.var anlamadımki sadece kan sayımı yaptı kan değerin düşük ama ilaç yazmıcam dedi folikasit bile vermedi bulantı yapıyo dedi o ilaç

Canım öncelikle topikimize hosgeldin,

sonra da belki idrar testi icin erken oldugunu dusunup vermemistir. Kansızlık 2. ayımda benim de vardı bana da ilaç vermedi. dedi ki ilaca 3 aydan önce baslayamam bulantılarını arttırabilir. bulantın yoksa bile baslamasına sebep olabilir. o yuzden yeni baslattı daha kan ilacına. vurdumduymaz degildir doktorun. sadece bazı şeylerin sırasının gelmedigini dusunmustur belki de. nnormalde bebekler annelerinden beslenmeye 3 ayda baslar, benimki 2. ayda basladı.

Başlarda ben buraya cok girmiyodum, bana da cok yavas ilerliyomus gibi geliyodu bu topik, oyle dusunuyodum yani, ama sonradan buraya da girip yazmaya baslayınca baya hız kazandı bu topik de.

canım çay çok içme ben sabah bi kupa içiyorum sadece :) kansızlık yapıyomuş ama açılamıyorum iş yerinde içmezsem

ewet benim baktığım sayfada vardı kavga ve sonra sayfa kapanmıştır yazdı bende ağustosa takıldım burası kapandı sanırım diye .dediğim gibi 2010 olabilir çünkü yazışma yoktu hiç

Başlarda ben buraya cok girmiyodum, bana da cok yavas ilerliyomus gibi geliyodu bu topik, oyle dusunuyodum yani, ama sonradan buraya da girip yazmaya baslayınca baya hız kazandı bu topik de.

bu topik dediğiniz ne ya ben bakamıyorum nasıl gircem fotoğraflara

bu topik dediğiniz ne ya ben bakamıyorum nasıl gircem fotoğraflara

o topiki ben de bilmiyorum. bana burası yavaş ilerliyo gibi geliyodu başta sadece, ama sonradan hızlandı hoşuma gidiyo o yuzden onu belirtmek istemistim.

bizde face geçsek ya böyle takip etmek zor oluyor :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…