:))) Azıcık da dedikodumuzu yapmışlar:))))) Okudum:)
hamilelikten önce yoktu cnm hamileliğimin 3. yada 4. haftası başladı o zamandan beri hep var ama bel deil kuyruk sokumum ağrıyor
benim 2 haftadır falan açıldı, öncesinde bulantım yoktu ama yemek düşüncesi içimi kaldırıyodu. idrar testinde aseton(+++) cikti. ne bu dedim doktora. beslenmiyosun dedi. bebegin senden beslenmeye baslamis ve sen de yetersiz beslendigin icin vusudun kekndi kaynaklarını yakıyor idrarda aseton çıkıyor dedi. 2 saatte bir peynir ekmek de olsa bişiler yemek zorundasın dedi. o zamandan beri görev icabı yiyodum ama dedigim gibi 2 haftadır falan agzımın tadı, yemek keyfim yerine geldi. Insallah senin ve burdaki butun arkadalsarın da mide bulantısı gecer ve istahlarınız geri gelir.
efeettt bizim göbüşlere ufak demişler gerçi hiç üstüme alınmayayımm bennn
yaa bana hiç böyle testler yapılmadı çokmu vurdumduymaz bi dr.var anlamadımki sadece kan sayımı yaptı kan değerin düşük ama ilaç yazmıcam dedi folikasit bile vermedi bulantı yapıyo dedi o ilaç
canım benim inanaki içini rahatlatmak için söylemedim doğru olan buboşuna takma kafana diycem ama hepimiz nelere takılmıyoruzki:))))
Onu görmedim de, kavga ettiğimizi söylemişler, herhalde ilk sayfalardaki muhabbetlerden söz ediyolar, başka bi sayfa kapanmış ya. Bi de göbek topiğimizin 30 sayfa olduğunu söylemişler:) Onların çoğu Facebook'ta sanırım, o yüzden az ilerliyo sayfaları. Bunu da ordan biri söylemişti bana...
hoşgeldin,
bende senin gibiydim, canım birşey istemezdi, ama imdadıma zeytin ekmek ve çay yetişti. evet 2 hafta bunu yedim,
12. haftanın sihir gibi olacağını şikayetlerin azalıp yemek yemeye başlayacağımı söylemişti, gerçektende öyle oldu başladım bile yemeye....
Onu görmedim de, kavga ettiğimizi söylemişler, herhalde ilk sayfalardaki muhabbetlerden söz ediyolar, başka bi sayfa kapanmış ya. Bi de göbek topiğimizin 30 sayfa olduğunu söylemişler:) Onların çoğu Facebook'ta sanırım, o yüzden az ilerliyo sayfaları. Bunu da ordan biri söylemişti bana...
alınma bebeğeeemmmm sen arada dekii hoooppp göbeeeğğeeemmm ağır ol len daha şunun şurasında 3 aylık hamileyiz de iner o
herkese iyi akşamlar :18: yarın görüşmek üzere kendinize bebişinize iyi bakın
ağustos annelerinin sayfa syısını görünce kendimden utandım ne kadar düşükmüş çenemiz yahu
Ben kaçtımmmm, iyi akşamlar:)
Başlarda ben buraya cok girmiyodum, bana da cok yavas ilerliyomus gibi geliyodu bu topik, oyle dusunuyodum yani, ama sonradan buraya da girip yazmaya baslayınca baya hız kazandı bu topik de.
bu topik dediğiniz ne ya ben bakamıyorum nasıl gircem fotoğraflara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?