bizde face geçsek ya böyle takip etmek zor oluyor :85:
şekerler çıkıyorum birazdan ben, güzel haberlerle gelirim inşallah!!!
o topiki ben de bilmiyorum. bana burası yavaş ilerliyo gibi geliyodu başta sadece, ama sonradan hızlandı hoşuma gidiyo o yuzden onu belirtmek istemistim.
o topiki ben de bilmiyorum. bana burası yavaş ilerliyo gibi geliyodu başta sadece, ama sonradan hızlandı hoşuma gidiyo o yuzden onu belirtmek istemistim.
bende hazırlanayım yavaştan kendinize dikkat edin .hoşcakalın yarın görüşürüz
canım çay çok içme ben sabah bi kupa içiyorum sadece :) kansızlık yapıyomuş ama açılamıyorum iş yerinde içmezsem
bende hazırlanayım yavaştan kendinize dikkat edin .hoşcakalın yarın görüşürüz
malatyada yaşıyorum.
isteyen faceden birbirini eklesisn ama facede grup kurmayalım bizi burası birleştirdi burda herşeyimi rahatça konuşabiliorum facede nasıl dedikodu yapayım tüm sülale orda
hoşçakal canım buarada aramızada hoş geldin
isteyen faceden birbirini eklesisn ama facede grup kurmayalım bizi burası birleştirdi burda herşeyimi rahatça konuşabiliorum facede nasıl dedikodu yapayım tüm sülale orda
ben normalde çok sinirliyimdir yaptıklarım dillere destandır efsane gibi anlatılır ama hamilelikte geçti mesela geçen çamaşır mak bozuldu eşim kayınvalidem falan eyvah melis teknik servisi parçalıcak dedi bn gayet melek gibi yolladım adamları,Hakikaten hızlı ilerliyoruz. Çocuğun karakteri anneye yansır derler. Ben buna şahitte oldum. Çok mu cenebaz olacak bebişlerimiz acaba. Bide sinirlenmiyim çocuğumda sinirli olmasın diyorum ama Melisten aşağı kalır yanım yok benimde çok sinirliyim bu ara ...
ces kime gidiyor bilmiyorum ama senin gittiğin yeri biliyorum ve internette ayşe hn ile ilgili şikayetleri okumuştum, sana söylemek istedim ama biri daha vardı aynı dr'a giden hatırlayamadım şimdi, ikiniz de çok memnun ifadeler kullanınca ortamı bulandırmak istemedim.
senin şimdi değiştirme nedenin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?