2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hakikaten hızlı ilerliyoruz. Çocuğun karakteri anneye yansır derler. Ben buna şahitte oldum. Çok mu cenebaz olacak bebişlerimiz acaba. Bide sinirlenmiyim çocuğumda sinirli olmasın diyorum ama Melisten aşağı kalır yanım yok benimde çok sinirliyim bu ara ...

Son düzenleme:
bende hazırlanayım yavaştan kendinize dikkat edin .hoşcakalın yarın görüşürüz

isteyen faceden birbirini eklesisn ama facede grup kurmayalım bizi burası birleştirdi burda herşeyimi rahatça konuşabiliorum facede nasıl dedikodu yapayım tüm sülale orda

canım çay çok içme ben sabah bi kupa içiyorum sadece :) kansızlık yapıyomuş ama açılamıyorum iş yerinde içmezsem

şimdi dikkat ediyorum, hatta içmiyorum.
9. 10. haftalar zorladı beni, baktım aç kalıyorum çareyi zeytin ekmek çayda buldum.

malatyada yaşıyorum.

slm canım senin mesajını görmüştüm dün özelden yazmıştım ama görmedin sanırım yenisin
bende malatyadayım ve anamed de denizhan deniz hocaya gidiyorum mutlaka gitmeni tavsiye ederim doktorum diye sölemiyorum çok ilgili ve çok bilgili birisi umarım mesajımı görürsün burdan
hepinizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun saglıcakla gelsinler inşşş

isteyen faceden birbirini eklesisn ama facede grup kurmayalım bizi burası birleştirdi burda herşeyimi rahatça konuşabiliorum facede nasıl dedikodu yapayım tüm sülale orda

evet canım katılıyorum sana yakın çevrem hariç hamile olduğumu pek kimse bilmiyor utanırım ben face den

ben normalde çok sinirliyimdir yaptıklarım dillere destandır efsane gibi anlatılır ama hamilelikte geçti mesela geçen çamaşır mak bozuldu eşim kayınvalidem falan eyvah melis teknik servisi parçalıcak dedi bn gayet melek gibi yolladım adamları,

ama biri karşıma geçip bilmiş bilmiş konuşunca kıl oluorum buaralar birde seda sayana gıcık oldum sildim hayatımdan bidahada izlemem

Yıne doruk tıp da kı ,aysel taser ı sıddetle tavsıye edıyorum,kadın tahlıl sonucunu bıle gostersen destan gıbı acıklama yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…