şekerler çıkıyorum birazdan ben, güzel haberlerle gelirim inşallah!!!
Yıne doruk tıp da kı ,aysel taser ı sıddetle tavsıye edıyorum,kadın tahlıl sonucunu bıle gostersen destan gıbı acıklama yapıyo.
kıslar bisde kaçtık görüşürüüssss
ces kime gidiyor bilmiyorum ama senin gittiğin yeri biliyorum ve internette ayşe hn ile ilgili şikayetleri okumuştum, sana söylemek istedim ama biri daha vardı aynı dr'a giden hatırlayamadım şimdi, ikiniz de çok memnun ifadeler kullanınca ortamı bulandırmak istemedim.
senin şimdi değiştirme nedenin ne?
böyle sorularda hep millet çıkınca aklıma gelior neyse unutmazsam yarın yine sorarım
bnm eşimin şu 3 tekerlekli bebek arabaları çok hoşuna gidior daha rahat kullanırsın dior tipleri daha hoş gerçekten ama kullanışlımı hiç fikri olan varmı?
arabasına bağlı canım. iyi araştırma yapmak lazım. ama genelde 3 tekerlekliler daha pahalı. Canım cıkıyorum simdi yarın daha detaylı konusalım olurmu, gorusuruz sabah.
Ben de cıkıyorum herkeslere iyi aksamlar sbaha gorusmek uzereeeeee.
kızlar ben geldim
haberler iyi değil
kanama tekrar arttı...10 gün rapor verildi.tehlike devam ediyor sinirlerim bozuldu...
kızlar ben geldim
haberler iyi değil
kanama tekrar arttı...10 gün rapor verildi.tehlike devam ediyor sinirlerim bozuldu...
kızlar ben geldim
haberler iyi değil
kızlar ben geldim
haberler iyi değil
saol canımçok geçmiş olsun inşallh en kısa sürede atlatırsın, moralini bozma canım
inşallahayy canım benim moralini bozma inşallah bişey olmayacak iyice dinlen sen Allah bebişini sana bağışlayacak korkma canım
var canım..inşallah geçerlütfen sinirlerini bozma ben dahil bir çok kişi söledi işe gitme diye oturunca olmuor yatman lazım diye şimdi 10 gün yatıcannn ve wc hariç kalkmıcan hiçbir sıkıntında olmıcak inşallah laptopun varsa yattığın yerden sohbet eder vakit geçiririz üzme kendini tamammı kuzum herşey düzelecek allahın izniyle
canım dikkat et kendine,, 10 gün hiç kalkma hep yat. sadece wc ye kalk canım.. geçecek bu durumlar...
ağlasam bebeğim etkilenir mi çok doldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?