ağlasam bebeğim etkilenir mi çok doldum ben
kızlar ben geldim
haberler iyi değil
kanama tekrar arttı...10 gün rapor verildi.tehlike devam ediyor sinirlerim bozuldu...
selam arkadaşlar nasılsınız
sizden bi ricam olacak 2 aylık hamileyim karnımı bi görseniz sanki 5 aylık gibiyim karnım çok şiş çok rahatsız ediyor. sizinde böyle şikayetleriniz var mı birde geçmesi için bana ne önerirsiniz ?
yardıııım yardım çok madurum
selam arkadaşlar nasılsınız
sizden bi ricam olacak 2 aylık hamileyim karnımı bi görseniz sanki 5 aylık gibiyim karnım çok şiş çok rahatsız ediyor. sizinde böyle şikayetleriniz var mı birde geçmesi için bana ne önerirsiniz ?
yardıııım yardım çok madurum
kızlar ben yatmaya gidiyorum laptop annemde getirecekler.şimdilik hoşçakalın
dua edin olur mu....
dua edin olur mu....
dua edin olur mu....
bizde en çok şişen öslemim35 ama oda şaşırıor neden bilmior şişkinlik diye düşünüoruz kabızlık falan varmı sende belki oyüzden şişmişsindir
yok kabız da değilim ama neden oluyor bilmiyorum sanki patlayacak gibiyim
canım bunda madur olacak bişey yok hepimizin göbeği çıkıyor iç karnı küçük olanlarınki biraz daha fazla çıkıyor belkide gazın vardır bildiğim kadarı ile yapılacak birşey yok moralini bozma o göbek değil bebek[/QUOTE
bebek de karnımın çıkması için daha çok erken şimdiden böyle olursam çok çekeceğim var benim
Ben varim cnm gobus topignde koydum foto var.valla bendede kabizlik falan yok ama 5aylik gibiyim nedendir bilinmess
mesela bende kabızlık var 2 haftada bir çok azcık çıkabiliorum büyük tuvalete sanırım az yediğim için vücut dışarı vermek istemior yemekleri depoluor ama 3 gündür yiyorumda neden böle anlamıroum tık yok
canım bunda madur olacak bişey yok hepimizin göbeği çıkıyor iç karnı küçük olanlarınki biraz daha fazla çıkıyor belkide gazın vardır bildiğim kadarı ile yapılacak birşey yok moralini bozma o göbek değil bebek[/QUOTE
bebek de karnımın çıkması için daha çok erken şimdiden böyle olursam çok çekeceğim var benim
cnm bende öyle dusunuym simdidn boyleysem diye!ama gaz oldgunu dusunuyorsan aksamlari ayaginin altina sicak su koyabilirsin iyi gelir..
canım bebişin sağlıklı olsunda sen verirsin doğumdan sonra üzme kendini
canım kabızlık varsa bol sıvı tüketmen lazım çok katı yiyecekler yeme bol sebze ye bir de muz yeme
inşallah evde rahat etmişsindir, zor sizin durumunuz dtekin'i ve melisi okudukça da şaşırıp duruyorum. Allah yardımcınız olsun, seninle günlerimiz yakındı sanırım, altta ticker yok karıştırıyor da olabilirim
hamileliğe ve hamilelğin getirdiği şeylere alışana kadar pek çok şeyi unutup pek çok şeye vakit ayıramayağız. 10 gündür ellerime oje sürücem unutuyorum bende :18:
Ya ben de acaip unutkan bi tip oldum,mide bulantısından sersem gibiyim o yüzden diyorum hep :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?