2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben yatmaya gidiyorum laptop annemde getirecekler.şimdilik hoşçakalın
dua edin olur mu....

canım bunda madur olacak bişey yok hepimizin göbeği çıkıyor iç karnı küçük olanlarınki biraz daha fazla çıkıyor belkide gazın vardır bildiğim kadarı ile yapılacak birşey yok moralini bozma o göbek değil bebek

bizde en çok şişen öslemim35 ama oda şaşırıor neden bilmior şişkinlik diye düşünüoruz kabızlık falan varmı sende belki oyüzden şişmişsindir

dua edin olur mu....

Canimm ya kiyamamm ama geciyo goreceksin. aynilarini yasadim bendee biliyorsun nazli bizim bebisler..sadece wc ye kalk yat dinlen gececek dualarimiz seninle canim

dua edin olur mu....

tatlımmmm hiç canını sıkma lütfen nazlı bebeğimiz o bizim hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle dualarımız iyi dileklerimiz seninle canım benim. Ama lütfen kalkma yatarak geçir 10 günü toparlanıcak ben inanıyorum. Nasılsa yorulmuyorum deme yat bol bol. Çok üzme kendini bebişin etkilenmesin nazlımız o annesi bırakmıycak seni...

mesela bende kabızlık var 2 haftada bir çok azcık çıkabiliorum büyük tuvalete sanırım az yediğim için vücut dışarı vermek istemior yemekleri depoluor ama 3 gündür yiyorumda neden böle anlamıroum tık yok

canım kabızlık varsa bol sıvı tüketmen lazım çok katı yiyecekler yeme bol sebze ye bir de muz yeme

canım kabızlık varsa bol sıvı tüketmen lazım çok katı yiyecekler yeme bol sebze ye bir de muz yeme

ah be kuzum ben sudan tiksindiğim için su içemiorum o dediklerinin hiçbirinide yiyemiorum sabahları peynir ekmek yiyorum

şimdi iştah açıcı verdiler acıkıorum ama yinede bişi bulup yiyemiorum zaten mutfağa giremiorum eşimin insafına kalıorum o sabah bana ne bırakırsa onu yiyorum oda garibim soda bırakıor 2 de kivi düşünemior bişiler yemek isteyeceğimi öle gariban bir hamileyim bnde işte

buarada en küçüğümüz özgekurt galiba aktif olanlardan

şimdi baktımda bizim topicin yaş ortalaması baya yüksek

Saol canım,yok 1 haftamız var senle :)
keşke 12.haftaya geçebilmiş olsam belki biraz rahatlamış olurdum.

hamileliğe ve hamilelğin getirdiği şeylere alışana kadar pek çok şeyi unutup pek çok şeye vakit ayıramayağız. 10 gündür ellerime oje sürücem unutuyorum bende :18:

Ya ben de acaip unutkan bi tip oldum,mide bulantısından sersem gibiyim o yüzden diyorum hep :18:

Ya ben de acaip unutkan bi tip oldum,mide bulantısından sersem gibiyim o yüzden diyorum hep :18:

gizmocum ben aşırı bulantı ve kusma şikayeti ile 10 günde 2 defa serum yedim salı günü 2 tane arka arkaya taktılar hatta beni birkaç gün idare edior ama etkisi geçince yine başa dönüorum o birkaç günde bana verdiği bulantı ilaçlarınıda içebiliorum zofer ve diamemin diye zofer kanser hastalarına verilen bir ilaçmış çok güçlü bulantıyı kesior gerçekten iştahsızlıkta hala var açım ama ne yiyeceğimi bulamıorum bir dr una danışsaa sanda serum taksınlar benim 6 kilo kaybım oldu tansiyonum süründü resmen ancak toparlanabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…