2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben mide hastası olduğum için düzenli heray hastanede yatıp bi dönem serum yediğim için o serum yemek ben de fobi haline geldi,o yatakta kıpırdamadan 5 saat boyunca serumun bitmesini beklemek bana çin işkencesi gibi geliyor,dr da bütün yediklerin mi çıkıyor dedi yok sabah kahvaltısıyla sıkıntım yok dedim,tamam sık dişini dedi bana.Zoferi verdi mi dr.un o mucize ilaçtır,ben de sorayım bi ben bi tek emedur serbest sanıyodum.

kızlar inanamıyorum eşime dedim hava soğukmu evet dedi çok soğuk bugün bide eğitim vardı bizim dedi soğuktan dondum dedi noldu dedi geçen siz bahsedince bugün benimde canım çiğ köfte çekti dedim çiğ köfte çekti canım ama hava soğuk dedim sana zahmet olmasın dedim yok dedi alır gelirim hemen dedi dedim seninde canın çekti herhalde yoksa bu kadar hevesli olmazdın dedim de yok be yav karnım çok şiş dedi yemeği fazla kaçırdım dedi iyi madem dedim gitti almaya şoktayım hala

Meliscim,
Bu çok bulantılı hamilelik geçirenler kız doğuruyor diyorlar,
Kızlar hamilelikte,erkekler doğduktan sonra yorar anneyi diyorlar
Eğer bi de erkek çıkarsa bizimkiler valla bu kadar yorduktan sonra popolarına bi şaplağı hakettiler.

Maşallah maşalah:)
Benimkine çiğ köftenin etsiz yapıldığını artık yenebilir olduğuna hala ikna edemedim

ama arzu eden facesini özelden sölesin birbirine bnm eklediğim arkadaşlarım var yüzlerini görünce daha deişik oldu.

ben özelden msj atıyorum sana canım isteyen olursa verebilirim kızlar face adresimi görünce daha bi güsel oluyo hakkaten

eşin burdaki yazıları okuyup durumu düzeltmeye çalışmasın sakın

etsiz alsın amaaaaaa

böle de canımı yeee aferinnnn canım bnmm bnde 3 aydır kendimi parçalıorum kız benimkiii diyeee

begümü bugün bende sordum

ya kızlar böle hafta sonu hariç 1 2 gün giremiceğiniz zaman haber verin bnde veririm bölece merak etmemiş oluruz bu kadar

begümü bugün bende sordum

ya kızlar böle hafta sonu hariç 1 2 gün giremiceğiniz zaman haber verin bnde veririm bölece merak etmemiş oluruz bu kadar

düzenli olarak girerdi inşallah her şey yolundadırda gezmeye falan gitmiştir.bencede haber verelim endişeleniyor insan:44:

böle de canımı yeee aferinnnn canım bnmm bnde 3 aydır kendimi parçalıorum kız benimkiii diyeee

Valla bana kocam hariç herkes kız bu diyo,bu kadar bulantılı diye,bakalım görücez az kaldı inşallah:)
Gerçi kız ise biz geç de görebiliriz,biraz daha burnumuzdan getirebilir cadılar.

Benim evde deli bi kedim var,onla biraz da olsa tecrübe kazandığımı düşünüyoruz,düşmesin diye camlara hep tel taktırdık,orayı mı karıştırıyor yok buraya mı çıktı diye devamlı kontrol ediyoruz,çok yaramaz çünkü,devamlı tokalarımı masaların üstünden atıp halı altlarına saklıyo deli,günlerce toka arıyorum.Gece 3 kere uyandırıyo beni,bi de bana takmış durumda,eşimi hiç rahatsız etmez,tüm nazı bana.4ten sonra hiç uyumuyorum doğru düzgün desem yeridir.

kızlarr ne kadar çok şey paylaşmışsınız öle oku oku bitmioo göbek şova bile başlamışsınız maşaallah diyorum hepinizeeeben çok giremiyorum artık bebişimin bana en kötü yaptığı şey halsizlik kafamı yataktan kaldıramıorum.dün dra gittim herşey yolunda dedi ikinizde çok sağlıklısınız dedi elinin kolunu kıpırdatıodu bebeğim çok güzell bi duyguymuş yaacinsiyeti sordum çünkü drum erkek olanlara 11 12 haftalarda sölemiş banada söler dedim ama bizimki yan dönmüş göstermedi bende kız diorum utandı göstermıyoooo

hayırlı olsun canım inşallah hep iyi haberler alırsınız maşallah sanada bebişede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…