gizmocum ben aşırı bulantı ve kusma şikayeti ile 10 günde 2 defa serum yedim salı günü 2 tane arka arkaya taktılar hatta beni birkaç gün idare edior ama etkisi geçince yine başa dönüorum o birkaç günde bana verdiği bulantı ilaçlarınıda içebiliorum zofer ve diamemin diye zofer kanser hastalarına verilen bir ilaçmış çok güçlü bulantıyı kesior gerçekten iştahsızlıkta hala var açım ama ne yiyeceğimi bulamıorum bir dr una danışsaa sanda serum taksınlar benim 6 kilo kaybım oldu tansiyonum süründü resmen ancak toparlanabildim
kızlar inanamıyorum eşime dedim hava soğukmu evet dedi çok soğuk bugün bide eğitim vardı bizim dedi soğuktan dondum dedi noldu dedi geçen siz bahsedince bugün benimde canım çiğ köfte çekti dedim çiğ köfte çekti canım ama hava soğuk dedim sana zahmet olmasın dedim yok dedi alır gelirim hemen dedi dedim seninde canın çekti herhalde yoksa bu kadar hevesli olmazdın dedim de yok be yav karnım çok şiş dedi yemeği fazla kaçırdım dedi iyi madem dedim gitti almayaşoktayım hala
dün doktora gittim doğuma 30 ağustos dedi. cinsiyet sordum daha çok erken bişe diyemem dedi sinir oldum :-((( en azından bi tahmin yapabilir neden yapmıyorkiiiiiii :-(((((((((((
çok şükür herşey iyiymiş. 6,5 cm. olmuş bebeğim kocaman olmuş. kalçamda ağrı vardı rahim genişlediği için oluyormuş. bol bol süt ve ayran iç dedi
ama arzu eden facesini özelden sölesin birbirine bnm eklediğim arkadaşlarım var yüzlerini görünce daha deişik oldu.
kızlar inanamıyorum eşime dedim hava soğukmu evet dedi çok soğuk bugün bide eğitim vardı bizim dedi soğuktan dondum dedi noldu dedi geçen siz bahsedince bugün benimde canım çiğ köfte çekti dedim çiğ köfte çekti canım ama hava soğuk dedim sana zahmet olmasın dedim yok dedi alır gelirim hemen dedi dedim seninde canın çekti herhalde yoksa bu kadar hevesli olmazdın dedim de yok be yav karnım çok şiş dedi yemeği fazla kaçırdım dedi iyi madem dedim gitti almayaşoktayım hala
kızlar ben geldim
haberler iyi değil
kanama tekrar arttı...10 gün rapor verildi.tehlike devam ediyor sinirlerim bozuldu...
Meliscim,
Bu çok bulantılı hamilelik geçirenler kız doğuruyor diyorlar,
Kızlar hamilelikte,erkekler doğduktan sonra yorar anneyi diyorlar
Eğer bi de erkek çıkarsa bizimkiler valla bu kadar yorduktan sonra popolarına bi şaplağı hakettiler.
begümü bugün bende sordum
ya kızlar böle hafta sonu hariç 1 2 gün giremiceğiniz zaman haber verin bnde veririm bölece merak etmemiş oluruz bu kadar
böle de canımı yeee aferinnnn canım bnmm bnde 3 aydır kendimi parçalıorum kız benimkiii diyeee
hemde nasıl mymel annelik hem çok güzel hemde çok zor bişey sürekli algıların açık geziyorsun kazalara karşı bide gittiğin yerlerde çocuğun yaramazlıklarının bedelini ödüyorsun allahtan çok pahalı bişey kırmadı oğlum bi katnanan perde boncuğu kopardı yerlere saçtı bide şekerliği kırdı düşürerek koştuğu için bide bi kaplumbağa biblosunun ayağını kırdı peşindesin sürekli ama o kadar hareketli oluyolarki bi boşlukta yapıyolar herşeyi erkek çocuğu baya haylaz oluyor ama bazı kızlarda gördüm erkekten beter
tabikidee küçük esra perle sen ben istanbuldayız arzuyu saymıorum o tuzladan karşıya imkansız geçemez başka varmıydı istanbul olan bizde:44:
kızlarr ne kadar çok şey paylaşmışsınız öle oku oku bitmioo göbek şova bile başlamışsınız maşaallah diyorum hepinizeeeben çok giremiyorum artık bebişimin bana en kötü yaptığı şey halsizlik kafamı yataktan kaldıramıorum.dün dra gittim herşey yolunda dedi ikinizde çok sağlıklısınız dedi elinin kolunu kıpırdatıodu bebeğim çok güzell bi duyguymuş yaa cinsiyeti sordum çünkü drum erkek olanlara 11 12 haftalarda sölemiş banada söler dedim ama bizimki yan dönmüş göstermedi bende kız diorum utandı göstermıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?