2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrr,
biz doktordan geldik...
bebeğim resmen dans ediyordu, gitmeden çikolata yedim hem hareket etsin diye...
ense kalınlığımız normal çıktı, burun ve kafatası kemikleri herşey gelişme aşamasında...
şu an için tam gününde gidiyoruz, Allahım salı günüde cvs te bize güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin!!!!
darısı hepinize kızlar... salya sümük ağlayarak izledim bebeğ,imi 20 dakikaaaaa...

gözün aydın canım maşallah size :)
inşallah salı günü de her şey güzel olacak, endişelenme sakın.

oohh ohh ohh maaşallahhh çook ama çok sevindim tatlım darısı başımıza inşallah hayırlısıyla.. ne güsel 20 dk izlionus ya biz 2 sn görebilios siniir oluom dr.a!!

kızlar ben geldim

haberler iyi değil

kanama tekrar arttı...10 gün rapor verildi.tehlike devam ediyor sinirlerim bozuldu...

canım benim artık sadece bebeğini ve kendini düşün...
işyerinden arayıp duruyorlar, evraklar biirkti falan diye birkaç saat dahi olsa gitme işe.
bu günler Allahın izniyle geçecek ve her şey güzel olacak ama lütfen azami dikkat tamam mı canım

oohh ohh ohh maaşallahhh çook ama çok sevindim tatlım darısı başımıza inşallah hayırlısıyla.. ne güsel 20 dk izlionus ya biz 2 sn görebilios siniir oluom dr.a!!

bayaaaa bi baktık bugün normalde 10 dakika falan sürüyooo...
bu sefer herşeyini inceledi doktor amcamız...ben tabiii sümküre sümküre ağladım...

demekki tek değilmişim ben de sade bende oluyor zannediyorum

seninki ne kadarlık burada en küçüğünüz benim galiba

benim de karnım çok şiş canım.ben de anlıyamadım bu kadar çabuk şişmesini ama geçende sağlık ocağındaki ebeye sordum.normal dedi.karnının içi dar olanların daha çabuk çıkarmış özgekurt un dediği gibi.napalım şimdiden kıyafet almamız gerekiyo gibi artk

bayaaaa bi baktık bugün normalde 10 dakika falan sürüyooo...
bu sefer herşeyini inceledi doktor amcamız...ben tabiii sümküre sümküre ağladım...

olsuun onlar güsel gözyaşları yiriim onuu benn yiriimm boyu fln kaçmış?fotosunu koysanaa bi bakalım yeğenimize..

canım ben de okudukça görüyorum olan biteni, bir sürü şey yazılmış yine.
gözün aydın bebişini görmüşsün maşallah ne güzel hareketleri değil mi , inşallah halsizliğin de geçer kısa sürede.
nedense bizimki de sırtını bir döndü ne yaptıysak ban mıısn demedi.
1-2 hafta sonra kesin öğreniriz zaten

herkes fatmagülü seyrediyor herhalde, derin bir sessizlik var.
bizde ise maç var, kocam nefret ediyor dizilerden ezel dışında bir şey izlettirmiyor bana.
hepsinde gam, keder varmış onları izleyip de bir de onların sıkıntısını mı yüklenecekmişim falan.
sizde durumlar nasıl?

evet canım tahmin doğru sanırım ben fatmagül e bakıyorum.bizim evde hergün bir dizi izlenir.eşim dizi konusun da benden beter.benden çok takip eder.

eşim yokken istediğim her şeyi izliyorum, takip gerekmiyor nasılsa konuyu lastik gibi uzattıkları için ayda bir de izlesem bir şey değişmiyor.
ama kocam evdeyse yok öyle bir şansım, yazdan bu hamileliğe kadar sıkıntılı günler geçirdim, anksiyetem vardı çarpıntım oluyordu o dönem beni sıkacak her şeyi uzaklaştırdık hayatımdan..
şimdi iyiyim Allaha şükür bebeğim benimle çarpıntılarım yok oldu en azından kendimi dinlemekten vazgeçtim ve dizilere sıkılıp ruh halimi bozmamdan çekindiği için engelliyor kocam da.

oh oh maşallah danslara başlamış annesi Hayırlısıyla cvs te de güzel sonuçları alıcaksınız canım...

bende de anksiyete vardı bi sure tedavi oldum okb (obsesif kompulsifim) vardı bende hala da var aslında ama eskiye nazaran çok daha iyiyim yok gibi bişey artık. Seni iyi anlıyorum insanı çok yoran bişeydir bu. Şimdi iyi olmana çok sevindim canım

bencede bizde görelim hem....:)))

evet canım ya çok farklı bi duygu o hareketlerini görmek insan o zaman anlıyoo hamile oldugunu bide tekmeleri yesek tam olcak.valla nazlı bişi olcak bizimki gönlüm kızdan yana ama sağlıklı olsun diorum benim randevum 1 ay sonra nasıl dayancaksam artık bilmiyorum

bana bebeğim iyi geldi, zaten kötü bir kayıp yaşadığım için başlamıştı ataklar.
eskiden zirve yapıyordu evhamlarım, takıntılarım.. ben hemen ebbek istediğim için ilaç tedavisini reddettim bitkisel takıldım sarı kantaron tek ilacımdı.
inşallah ikimiz de bir daha bu sıkınıtlı durumlara düşmeyiz, ben de seni çok iyi anlıyorum. iyi ki burası var birbirmizden güç alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…