bana bebeğim iyi geldi, zaten kötü bir kayıp yaşadığım için başlamıştı ataklar.
eskiden zirve yapıyordu evhamlarım, takıntılarım.. ben hemen ebbek istediğim için ilaç tedavisini reddettim bitkisel takıldım sarı kantaron tek ilacımdı.
inşallah ikimiz de bir daha bu sıkınıtlı durumlara düşmeyiz, ben de seni çok iyi anlıyorum. iyi ki burası var birbirmizden güç alıyoruz.
Selam kizlar,
Biz bugun 13 haftalik olduk.Ozellikle ayni haftalarda oldugum arkadaslara soruyorum.simdiye kadar kac kilo aldiniz ya da aldiniz mi??
biz bu aksam benim tr deki dr.u aradik,ayni zamanda aile dostumuz.oyle hal hatir sormak icin.bana kac kilo aldigimi sordu.ben de 2-3 kilo heralde dedim.cok almisim,ilerde daha cok istahim artcakmis zaten daha cok alcakmisim.pek hayre alamet diil dedibenim midem bulanmadi pek,bir de baslarda kanamam oldu diye genelde dinlenerek gecirdim,ondan bu kadar aldim sanirim.ben aslinda dr diyene kadar fazla aldigimi dusunmuyordum ama
yarin da burdaki dr.da randevumuz var.bakalim ne dicek?kafam karisti biraz..
Selam güzel anneler bende Eylül annesi olucam 1 yasında da bir kızım var nasıl basa cıkıcam biliyorum ama
Anksiyetesi olan arkadaşlar da varmıs burada bende ilk gebeliğimde 6 aylık bir kayıp yasadım sonrasın da da panık atak + anksiyete 6 ay ilaç kullandım cok faydasını gordum simdi cok skur iyiym kızıma hamile kaldıgımda 9 ay boyunca yattım haftada 1 iğne vuruldum cok sukur kızımı kucagıma aldım ama o 9 ay nasıl gecti birde bana sorun.Şimdiyse Allaha cok sukur bi problem yasamadım umarımda boyle guzel gider hamileliğim.Sorunsuz sıkıntısız sağlıklı bir şekilde umarım bebişlerinizi kucagınıza alırsınız.
Benide listenize eklerseniz sevinirim
sat : 6 aralık
kilo :58
canım bende 13.haftamdayım. 12 haftada 1 kilo aldım. Benimde iştahım yerindeydi herhangi bir rahatsızlığım,bulantım olmadı sürekli evdeyim ama benim metabolizmam hızlı çalıştığı için rahat kilo alan biri değilim zaten. Bu işin normali ilk 3 ayda maximum 3 kilo almakmış. Doktorun dediği gibi asıl kilolar 4.aydan sonra gelmeye başlayacak. Kötü bi durumda değilsin 2-3 kilo almışssın. Normalde çok fazlan yoksa 2-3 kilo sorun değil hatta normal canım..Bundan sonra dikkat etmeye çalış sana değil bebeğe yarayacak şeylerle beslen.Hamur işinden uzak dur tatlım
Aramıza hoşgeldin canım bebişin hayırlı uğurlu olsun..Listeye eklenmek için 1.sayfadaki bilgileri Esrant arkadaşımıza mesaj olarak yollarsan seni hemen ekler.Ama bu saatte pek kimseler olmaz burda.Gündüz girersen bizim kızlarla tanışırsın..İnşallah güzel bir hamilelik geçirirsin.Kaç haftalık oldunuz?
Selam güzel anneler bende Eylül annesi olucam 1 yasında da bir kızım var nasıl basa cıkıcam biliyorum ama
Anksiyetesi olan arkadaşlar da varmıs burada bende ilk gebeliğimde 6 aylık bir kayıp yasadım sonrasın da da panık atak + anksiyete 6 ay ilaç kullandım cok faydasını gordum simdi cok skur iyiym kızıma hamile kaldıgımda 9 ay boyunca yattım haftada 1 iğne vuruldum cok sukur kızımı kucagıma aldım ama o 9 ay nasıl gecti birde bana sorun.Şimdiyse Allaha cok sukur bi problem yasamadım umarımda boyle guzel gider hamileliğim.Sorunsuz sıkıntısız sağlıklı bir şekilde umarım bebişlerinizi kucagınıza alırsınız.
Benide listenize eklerseniz sevinirim
sat : 6 aralık
kilo :58
Aslinda oncekine gore beslenme aliskanliklarim olumlu yonde degisti hamilelikte.tatliya,cikolataya bayilirdim.meyve pek yemezdim.simdi tersine dondu.ama ben kilo almaya da meyilliydim zaten.ilk 3 ay gecti,yarin da dr hersey yolunda derse ben artik duzenli yuruyuslere baslim en iyisi.zaten bu hafta ufaktan baslamistim.dedigin gibi asil kilolar gelmeden onlemimi almaya calisim bari..ayrica cok tesekkur ederim bu hizli cevap icin:)
Sağol canım hos buldum peki bilgilerimi yarın msesaj atarım arkadaşa 11 haftalıgız canım biz umarım bende sizlerde güzel bir hamilelik geçiririz senin ilk bebeğin mi ?
hoşgeldinn canım aramıza.. sağlıklı güsel bi hamişlik dilerim.. evet çok zor olaacak sanırım sana en hareketli zamanları sonuçta.. ama Allah sabrını kolaylığını verir merak etme birlikte büyür giderler ne güsel
Sağol canım ... Evett hemde nasıl hareketli o yuzden biraz ben annemde kalıcam biraz annem bende artık boyle idare edicem kocişimden de ayrı kalıcam haftanın 4 gunu off . umarım canım umarım Allah kolaylık versin bana :))hoşgeldinn canım aramıza.. sağlıklı güsel bi hamişlik dilerim.. evet çok zor olaacak sanırım sana en hareketli zamanları sonuçta.. ama Allah sabrını kolaylığını verir merak etme birlikte büyür giderler ne güsel
Rica ederim canım :) tamam işte ne güzel beslenme alışkanlığını değiştirmişsin endişelenme biraz dikkat edersen sorun yaşamazsın.Benim bi arkadaşım ilk gebeliğinde 40 kilo aldıAma 35 kilosunu geri verdi doğumdan sonra.. Yeterki bebekler sağlıklı olsun gerisi düzelir canım..
Insallah canım hepimizin ortak dileği. Benim ilk bebeğim çok heyecanlı ve mutluyuz tabi..Senin tecrübelerinden de faydalanırız artık. Birkaç arkadaş daha var 2.bebeğini bekleyen. Bizim için çok iyi oluyor bilmediklerimizi öğreniyoruz..
naptın fıstık seninde mi uyku yok
eşim işte de canım 1,30 da geliyor onu bekliyorum ama genelde uyumuyorum bu sattelerde ben gündüzleri yeterince uyuyorummm nasılsaaaşaşırdım bu saatte kimsecikler olmasdıı
Sağol canım ... Evett hemde nasıl hareketli o yuzden biraz ben annemde kalıcam biraz annem bende artık boyle idare edicem kocişimden de ayrı kalıcam haftanın 4 gunu off . umarım canım umarım Allah kolaylık versin bana :))
Tabiki herzaman soracagınız bir şeyler olursa yardımcı olurum
İyi geceler kızlar kızım uyurken bende uyuyayım değil mi sabaha enerji depolayayım.
günaydın hamile bayanlar hayırlı cumalar bugün 12+0 oldum3 ay bitti sonunda
günaydın arkadaşlar. hatta çalışan arkadaşlar. erken saattlerde genelde çalışan hanımlar oluyorewdekiler ohhh yatıyor ah şu rüyalarım yine oğlum oluyordu. tüm testler kız çıkarıyodu rüyalrımsa hayır oğlun olucak diyor. bakalım rüyalarımmı testlermi kazanacak. bu arada çin takvimi sadece erkek dedi bana
Günaydın kızlar,
Melis kabızlık için activia diyorum başkada birşey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?