2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah gönlüne göre versin deniz..
benimde dün akşam eşim istanbula gitti..yalnızdım gece çok zorlandım tuhaf tuhaf rüyalar gördüm hayırdır inşallah...

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnn

kdenizzz teesssüüfflerimi bildiriorum şekerim sana bnm gibi bir psikopat uyumaz kurulu saat gibiyim saat 07:30 da kalkar eşime uyaaaaannnnnnnnn diye bağırırım sevecen bir insanım en uykulu olduğum günler 8de yataktan kalkarım bu hafta sonu içinde geçerli uyuyamıorum böle bir derdim var yani eskidende uyuyamazdım ama hamilelikte doruğa çıktı eskiden erken yatar erken kalkardım şimdi geç yatıorum erken kalkıorum

mehtapcım activyaya başladım ama daha 4. günüm bugün sen sölemiştin daha önce ama henüz bir işime yaramadı yani kaçgündür yediikleirm içimde dün gece baya fena oldum acaba kabızlıktanmı diorum

esraaammmm yupppiiiii çok sevindimmmm darısı bnmde başımaaaa bitsin şu ilk 3 ay

melis nasılsın bulantıların azaldımı?

ilaçlar bulantıları azalttı ama tuhafım esra yaa bişi yiyemiorum yani herşeyi yiyemiorum dün eşşim yiyecek bişiler koymayı unutmuş akşam 9 a kadar aç kaldım o geldiğinde resmen bayılmak üzereydim ama bir paket çizi yiyebildim başka bişi yiyemiorum günde 1 kivi sabahtga 2 dilim ekmek nolcak bu halim bilmiorum akşam eşime dedim peynirle grissini al diye bu gece onu getircek bari gün içinde aç kalmayayım

Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar diliyorum herkeslereeeee.

kuru kayısıyı gün içinde işyerinde atıştırıyorum ama fayda etmedi..
hoşafı denemedim hiç belki etki eder iyi oldu sölediğin..

ben rekordayım son 2 ayda 3 defa oldu düşün not ediorum hamile deilkende böyleydim o yüzden yazmak ozmnlardan kaldı

amin sağolasın esrademir. sabah hemen eşime anlattım çok hoşuna gitti erkek istiyorda o

valla sanırım benim eşimde erkek istiyor söylemiyor ama anlarım ben bende sırf o erkek istiyor diye erkek olsun istiyorum ama tabi öncelikle sağlıklı olması kızda olsa çok seviniriz kız bebekler çok sevimli oluyor ya çeşit çeşit elbiseler giydiririz bıcır bıcır saçlarını toplarız oyy gelsin artık bebişler

günaydın cesss unuttunmu yine usg görüntülerini

Eh eh unutmadım da, kablolar annemde kalmış :) evde bulamadım annemdemiş onlar. anneme de ne zaman gidebilirim bilemiyorum. Beni bu usgler konusunda affedin. sizinkilerle idare ediyim ben de.

doktorun ne diyor peki iştah açıcı bişeyler vermedimi her gittikçe serummu vercek? benimde bulantılar artmaya başladı bu aralar 8. haftaya kadar rahattım ondan sonra başladı hergün kusma olmuyor ama bulantı hemen hemen her akşam var bazı akşamlar çıkarıyorum dünde öğlene doğru işyerinde yani burda çıkardım baya kötü oldum sonra halsizlik yaptı uykum geldi akşamı zor yaptım akşamda erkenden uyudum inş. seninde azalır artık kusmak çok kötü çünkü yemek borusu tahriş oluyor sırt ağrısı yapıyor allah yardımcımız olsun

kuru kayısıyı gün içinde işyerinde atıştırıyorum ama fayda etmedi..
hoşafı denemedim hiç belki etki eder iyi oldu sölediğin..

sıvı olduğu için hem su ihtiyacını karşılar hemde bağırsak çalıştırır. hatta gece kalktığında bile içebilrsin. illa aç karnına olucak. sen şalgamı biliyomusun peki

Yegeninizin kalbi sizinle Meliscim mahrum bırakmak ne kelliiiime.

biraz daha büyüsünde o zaman hep beraber koyarız. pek bişey anlaşılmıyor resimlerde ya. bakıyorum benim burun dediğime eşim kulak diyo. öbürü aha pipisi var diyo. çok komiğiz yani

biraz daha büyüsünde o zaman hep beraber koyarız. pek bişey anlaşılmıyor resimlerde ya. bakıyorum benim burun dediğime eşim kulak diyo. öbürü aha pipisi var diyo. çok komiğiz yani

Evet anlaşılmıyor pek. doktor bile göbek kordonu ile pipiyi karıştırabiliyor. kan akış şemasına bakarak ayırıyor sonra kordon mu degil mi diye. Bizim de karıştırmamız normal zannımca :)

evet ya o sırt ağrısı ve yemek borusunun tahriş olması berbat bişi serumdan beri kusmuorum ama dün uzandığım yerde midemden asit çıktı hoopp yediklerim çıktı ama kusma gibi deil öğürmeden biranda doğal doğal tuhaftı ya serumda iştah açıcı verdiler 2 gün deli danalar gibi yedim ama şimdiki ilaçlarım kusmamı ve bulantımı engellior acıkıorum ama bişi yiyemiorum midem almıor off inşallah kronik bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…