cnm allah gönlüne göre versin cuma rüyası çıkar derler hayır olsun diyelim hayıra yoralım
günaydın hanımlar..umarım herkes iydir..
kabızlık bendede var ve geçmiyo activiayı deniyim bende bi..
günaydın arkadaşlar. hatta çalışan arkadaşlar. erken saattlerde genelde çalışan hanımlar oluyorewdekiler ohhh yatıyor ah şu rüyalarım yine oğlum oluyordu. tüm testler kız çıkarıyodu rüyalrımsa hayır oğlun olucak diyor. bakalım rüyalarımmı testlermi kazanacak. bu arada çin takvimi sadece erkek dedi bana
istersen ewde kayısı hoşafıda yapabilirsin. sabah aç karnına bir bardak iç. ii geliyor oda
melis nasılsın bulantıların azaldımı?
kuru kayısıyı gün içinde işyerinde atıştırıyorum ama fayda etmedi..
hoşafı denemedim hiç belki etki eder iyi oldu sölediğin..
Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar diliyorum herkeslereeeee.
amin sağolasın esrademir. sabah hemen eşime anlattım çok hoşuna gitti erkek istiyorda o
günaydın cesss unuttunmu yine usg görüntülerini
Eh eh unutmadım da, kablolar annemde kalmış :) evde bulamadım annemdemiş onlar. anneme de ne zaman gidebilirim bilemiyorum. Beni bu usgler konusunda affedin. sizinkilerle idare ediyim ben de.
ilaçlar bulantıları azalttı ama tuhafım esra yaa bişi yiyemiorum yani herşeyi yiyemiorum dün eşşim yiyecek bişiler koymayı unutmuş akşam 9 a kadar aç kaldım o geldiğinde resmen bayılmak üzereydim ama bir paket çizi yiyebildim başka bişi yiyemiorum günde 1 kivi sabahtga 2 dilim ekmek nolcak bu halim bilmiorum akşam eşime dedim peynirle grissini al diye bu gece onu getircek bari gün içinde aç kalmayayım
iyi bakalımmm mahrum bırak yiğenimizi bizden
kuru kayısıyı gün içinde işyerinde atıştırıyorum ama fayda etmedi..
hoşafı denemedim hiç belki etki eder iyi oldu sölediğin..
Yegeninizin kalbi sizinle Meliscim mahrum bırakmak ne kelliiiime.
biraz daha büyüsünde o zaman hep beraber koyarız. pek bişey anlaşılmıyor resimlerde ya. bakıyorum benim burun dediğime eşim kulak diyo. öbürü aha pipisi var diyo. çok komiğiz yani
doktorun ne diyor peki iştah açıcı bişeyler vermedimi her gittikçe serummu vercek? benimde bulantılar artmaya başladı bu aralar 8. haftaya kadar rahattım ondan sonra başladı hergün kusma olmuyor ama bulantı hemen hemen her akşam var bazı akşamlar çıkarıyorum dünde öğlene doğru işyerinde yani burda çıkardım baya kötü oldum sonra halsizlik yaptı uykum geldi akşamı zor yaptım akşamda erkenden uyudum inş. seninde azalır artık kusmak çok kötü çünkü yemek borusu tahriş oluyor sırt ağrısı yapıyor allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?