evet ya o sırt ağrısı ve yemek borusunun tahriş olması berbat bişi serumdan beri kusmuorum ama dün uzandığım yerde midemden asit çıktı hoopp yediklerim çıktı ama kusma gibi deil öğürmeden biranda doğal doğal tuhaftı ya serumda iştah açıcı verdiler 2 gün deli danalar gibi yedim ama şimdiki ilaçlarım kusmamı ve bulantımı engellior acıkıorum ama bişi yiyemiorum midem almıor off inşallah kronik bişi olmaz
evet ya o sırt ağrısı ve yemek borusunun tahriş olması berbat bişi serumdan beri kusmuorum ama dün uzandığım yerde midemden asit çıktı hoopp yediklerim çıktı ama kusma gibi deil öğürmeden biranda doğal doğal tuhaftı ya serumda iştah açıcı verdiler 2 gün deli danalar gibi yedim ama şimdiki ilaçlarım kusmamı ve bulantımı engellior acıkıorum ama bişi yiyemiorum midem almıor off inşallah kronik bişi olmaz
tosuncuk harikaydı çok tatlı maşallah
Yok canımm kronikleşmek merak etme sen. Geçecek inşallah.
İnşallah dışarı çıkmayı özledim ya dün 5 dk ayakta kalmak zorunda kaldım tüm enerjim gücüm bitti nasıl yere yığıldığımı anlamadım
Hay Allah ya sen baya kötüymüşsün. bu halsizlik icin ne diyo doktorun peki?
Günaydın kızlar hayırlı cumalar aranıza geçen gün katılmıştık fakat bisi umursayan olmadı pek
doğal diyo, kilo kaybı, aşırı kusma seni güçlendirmesini bekleyemezsin dior. dr um kusmama kızıor, kilo kaybıma kızıor ilk 3 ay tmmda dior 3 ay sonra deam ederse kötü dior bekliorum işte bende
Günaydın kızlar hayırlı cumalar aranıza geçen gün katılmıştık fakat bisi umursayan olmadı pek
O zaman kussan da yicen. en azından icinde kalanlar yarasın bebegine. halsizlik icin yapcak bişi yok zaten calismiyosun evde bol bol dinlencen artık. arada da serum devam edecek mecburen.
Kızlar günaydınlar,
Bebişimiz iyi, 5.42cm olmuş. Kuyruksokumundaki ağrıya olabilir dedi, çok yoğun olursa simit kullanabilirmişiz. Ama dik oturmak lazımmış, kaykılarak kuyruksokumunun üstüne oturmamak lazımmış.
Kızlar günaydınlar,
Bebişimiz iyi, 5.42cm olmuş. Kuyruksokumundaki ağrıya olabilir dedi, çok yoğun olursa simit kullanabilirmişiz. Ama dik oturmak lazımmış, kaykılarak kuyruksokumunun üstüne oturmamak lazımmış.
10+5 canım bugün 10 martta bende ikili test için doktora gidicem ama günler geçmioo
Kızlar günaydınlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?