2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canımm kronikleşmek merak etme sen. Geçecek inşallah.

mideden asit çıkması normal bide reflü oldun sanırım ondanda çıkabilir. kronik deildir korkma hamilelikten kaynaklanıyor hepsi inş. yakında azalır şikayetlerimiz

İnşallah dışarı çıkmayı özledim ya dün 5 dk ayakta kalmak zorunda kaldım tüm enerjim gücüm bitti nasıl yere yığıldığımı anlamadım

Hay Allah ya sen baya kötüymüşsün. bu halsizlik icin ne diyo doktorun peki?

Günaydın kızlar hayırlı cumalar aranıza geçen gün katılmıştık fakat bisi umursayan olmadı pek

Hay Allah ya sen baya kötüymüşsün. bu halsizlik icin ne diyo doktorun peki?

doğal diyo, kilo kaybı, aşırı kusma seni güçlendirmesini bekleyemezsin dior. dr um kusmama kızıor, kilo kaybıma kızıor ilk 3 ay tmmda dior 3 ay sonra deam ederse kötü dior bekliorum işte bende

Günaydın kızlar hayırlı cumalar aranıza geçen gün katılmıştık fakat bisi umursayan olmadı pek

Günaydın canım hayırlı cumalar. Aramıza hoşgeldin demişmydim bilmiyorum ama hoşgeldin. ne kadarlık hammilesin?

doğal diyo, kilo kaybı, aşırı kusma seni güçlendirmesini bekleyemezsin dior. dr um kusmama kızıor, kilo kaybıma kızıor ilk 3 ay tmmda dior 3 ay sonra deam ederse kötü dior bekliorum işte bende

O zaman kussan da yicen. en azından icinde kalanlar yarasın bebegine. halsizlik icin yapcak bişi yok zaten calismiyosun evde bol bol dinlencen artık. arada da serum devam edecek mecburen.

O zaman kussan da yicen. en azından icinde kalanlar yarasın bebegine. halsizlik icin yapcak bişi yok zaten calismiyosun evde bol bol dinlencen artık. arada da serum devam edecek mecburen.

bende öle yapıorum 3 gündür ilaçlar sayesinde kusmuorum ama cnm bişi yemek istemior zorla bi iki lokma yiyorum ama canımı acıtıor yediklerim birde hiç su içemiorum oda beni fena yapıor

Kızlar günaydınlar,
Bebişimiz iyi, 5.42cm olmuş. Kuyruksokumundaki ağrıya olabilir dedi, çok yoğun olursa simit kullanabilirmişiz. Ama dik oturmak lazımmış, kaykılarak kuyruksokumunun üstüne oturmamak lazımmış.

istanbulda kızamık olayını duydunuzmu. bulaşıyomuş 1975- 1990 yılları arasındakiler risk altındaymış. hemen bi soruverin annenize kızamık aşısınızı kesin yaptırmışmı. yoksa aşı olunması gerekiyormuş.

Günaydın canım kocaman olmuş bebişin. ağrının da normal olmasına sevindim, inşallah simitle ve dik oturarak gecer. Bu dönemde ağrılar hiç cekilmiyor.

10+5 canım bugün 10 martta bende ikili test için doktora gidicem ama günler geçmioo

canım ya söylediğin çok ii oldu. kuyruk sokumu ağrım çok var. hatta dün biraz temizlik yaptım daha da arttı. kaykılarak oturuyodum bende. hemen sırtıma yastık laıp dik durayım bebişin güzel haberlerinide ayrıca tebrik ederimm

10+5 canım bugün 10 martta bende ikili test için doktora gidicem ama günler geçmioo

Kalan gebelik süremizde de günler geçmek bilmicek alışmak lazım. Benim de 2'li testim oldu ama 5 martta kontrolüm var belki cinsiyetini sölicek 15 haftalık olucak o zaman. inşallah görülür.

cnm maşallah bebişineee buarada sonunda şu kuyruk sokumu olayına biri açıklık geçirdiii

esraaaaaaaaaaaaaaa okudunmuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…