10+5 canım bugün 10 martta bende ikili test için doktora gidicem ama günler geçmioo
10+5 canım bugün 10 martta bende ikili test için doktora gidicem ama günler geçmioo
Kızlar günaydınlar,
Bebişimiz iyi, 5.42cm olmuş. Kuyruksokumundaki ağrıya olabilir dedi, çok yoğun olursa simit kullanabilirmişiz. Ama dik oturmak lazımmış, kaykılarak kuyruksokumunun üstüne oturmamak lazımmış.
Kızlar günaydınlar,
Bebişimiz iyi, 5.42cm olmuş. Kuyruksokumundaki ağrıya olabilir dedi, çok yoğun olursa simit kullanabilirmişiz. Ama dik oturmak lazımmış, kaykılarak kuyruksokumunun üstüne oturmamak lazımmış.
cnm maşallah bebişineeebuarada sonunda şu kuyruk sokumu olayına biri açıklık geçirdiii
esraaaaaaaaaaaaaaa okudunmuuuuuuuuuu
Günaydın Kızlar, Hayırlı sağlıklı Cumalar...
Dün kendime hamile sütyeni alayım dedim kız ısrarla hamilerler emzirme sütyeni kullanıyorlar deyip durdu bende ver bakalım dedim, eve geldik giyindim 90 numara almıştım gögüslerim büyümüştür diye (85 idiler) büyümemiş uclarını doldurmadı acaip bir sütyen önde kapısı var emzirme için ilginçdi yani. bende sakladım doğurunca giyerim bari diye...
hamile sütyenini bilen varmı yaaaaaa
ces1234 kalan gebelik süremizde de günler geçmek bilmicek alışmak lazım. Benim de 2'li testim oldu ama 5 martta kontrolüm var belki cinsiyetini sölicek 15 haftalık olucak o zaman. Inşallah görülür.
kdeniz arkadaşların bir kısmı ikili test sonuçlarını aldı bir kısmıda sonuç bekliyorr. Hep güzel haberlerle geldiler. Darısı bize olsun. Bende 16 martta giricem 2 li teste
Dün kendime hamile sütyeni alayım dedim kız ısrarla hamilerler emzirme sütyeni kullanıyorlar deyip durdu bende ver bakalım dedim, eve geldik giyindim 90 numara almıştım gögüslerim büyümüştür diye (85 idiler) büyümemiş uclarını doldurmadı acaip bir sütyen önde kapısı var emzirme için ilginçdi yani. bende sakladım doğurunca giyerim bari diye...
hamile sütyenini bilen varmı yaaaaaa
maşallah canım sonuçların iyi galiba inşallah bizlerde sizler gibi mutlu haberlerle döneriz.inşallah gösterir canım kız heralde seninki kızlar nazlı olup biraz daha geç gösterirler ya kendilerini yinede allah gönlüne göre versin
günaydın herkeseeee son mesaii günü yuppiii
günaydın herkeseeee son mesaii günü yuppiii
günaydın,
bencede yuppiii,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?