2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Melis cim senn durumun kötü be bacım, yesende kussan olmuyor mu? ben varya herakşam bütün buzdolabını yiyorum resmen. eşim korkuyormuş benden onuda yerim diye.

ama kilo almadım amma karnım kocaman oldu akşamları üşenmesem çekip koyacam resminide

10+5 canım bugün 10 martta bende ikili test için doktora gidicem ama günler geçmioo

arkadaşların bir kısmı ikili test sonuçlarını aldı bir kısmıda sonuç bekliyorr. hep güzel haberlerle geldiler. darısı bize olsun. bende 16 martta giricem 2 li teste

olurmu öle şeyyy sen geçen gün geldiğinde sana bi sürü kişi hoşgeldin demiştii

bende diyimm hoşgeldinnnnn E

ALINGANLIK YAPTIK BİZ SANIRIM BİRAZ ZATEN FASLASIYLA ALINGANIZ BU DÖNEMDE

günaydın sana ve bebişine hareketleri nasıldı merak ettim

günaydın cnm gözünaydın bebişin iyi olmasına sevindim demekki biz bu ağrıyı çekicez başka yolu yok ben kocagün oturuyorum belkide ondan ama evde iş yaptığımda hareket ettiğimde daha fazla oluyor ağrım bebişim iyi olsunda katlanıcam ondan gelen herşeye

cnm maşallah bebişineee buarada sonunda şu kuyruk sokumu olayına biri açıklık geçirdiii

esraaaaaaaaaaaaaaa okudunmuuuuuuuuuu

okudum cnm ama benim ağrım iş yaptığımda hareket ettiğimde daha fazla oluyor yapacak bişey yok sanırım

Dün kendime hamile sütyeni alayım dedim kız ısrarla hamilerler emzirme sütyeni kullanıyorlar deyip durdu bende ver bakalım dedim, eve geldik giyindim 90 numara almıştım gögüslerim büyümüştür diye (85 idiler) büyümemiş uclarını doldurmadı acaip bir sütyen önde kapısı var emzirme için ilginçdi yani. bende sakladım doğurunca giyerim bari diye...

hamile sütyenini bilen varmı yaaaaaa

ben de hamilelik icin almaya gittim ama sonradan tekrar masraf olmasın diye emzirme sütyeni aldım. deneyerek alsaydın ya canım.

ces1234 kalan gebelik süremizde de günler geçmek bilmicek alışmak lazım. Benim de 2'li testim oldu ama 5 martta kontrolüm var belki cinsiyetini sölicek 15 haftalık olucak o zaman. Inşallah görülür.

maşallah canım sonuçların iyi galiba inşallah bizlerde sizler gibi mutlu haberlerle döneriz.inşallah gösterir canım kız heralde seninki kızlar nazlı olup biraz daha geç gösterirler ya kendilerini yinede allah gönlüne göre versin

kdeniz arkadaşların bir kısmı ikili test sonuçlarını aldı bir kısmıda sonuç bekliyorr. Hep güzel haberlerle geldiler. Darısı bize olsun. Bende 16 martta giricem 2 li teste

amin canım bende çok merak ediyorum ne olucak diiye inşallah hepimiz güzel haberler alırız

ben hamile sütyeni diye bir şey duymadım, toparlayıcı olarak alıyorum ben.

Göstermedi degil gosterdi de. Bir cikinti var ama klitoral cikinti da olabilir pipi de olabilir bu dönemde ikisi de birbirine benzer dedi. 1-2 haftaya belli olur heralde diyorum ben. belli olmazsa da önemli degil erken zaten daha. normalde 16. haftada söylüyo doktorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…