2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldim

haberler iyi değil

kanama tekrar arttı...10 gün rapor verildi.tehlike devam ediyor sinirlerim bozuldu...
canım bu sabah öğrendim.çok geçmiş olsun.sana özelden mesajlarım gelmedi mesaj kutun doluymuş.keşke böyle bir durum olmasaydı ama üç hafta öncede benim başıma geldi biliyorsun.ben dinlendim sürekli yatarak sende dinlenirsen geçecek canım.en azından yanında annen var o en büyük yardımcın.moralini yüksek tut minnoşun seni hiç bırakmayacak inşallah.

kızlar ben geldim

haberler iyi değil

kanama tekrar arttı...10 gün rapor verildi.tehlike devam ediyor sinirlerim bozuldu...
canım bu sabah öğrendim.çok geçmiş olsun.sana özelden mesajlarım gelmedi mesaj kutun doluymuş.keşke böyle bir durum olmasaydı ama üç hafta öncede benim başıma geldi biliyorsun.ben dinlendim sürekli yatarak sende dinlenirsen geçecek canım.en azından yanında annen var o en büyük yardımcın.moralini yüksek tut minnoşun seni hiç bırakmayacak inşallah.

Evet mymelcim ben de sabah okudum mesajini. gecmis olsun insallah bu sefer hersey duzelecek. Kendine cok dikkat et.

Günaydın canım kocaman olmuş bebişin. ağrının da normal olmasına sevindim, inşallah simitle ve dik oturarak gecer. Bu dönemde ağrılar hiç cekilmiyor.

Teşekkür ederim canım:)

Teşekkür ederim , dik oturalım hepimiz:)
cnm maşallah bebişineee buarada sonunda şu kuyruk sokumu olayına biri açıklık geçirdiii

esraaaaaaaaaaaaaaa okudunmuuuuuuuuuu

:)))))) Sağol canım

günaydın sana ve bebişine hareketleri nasıldı merak ettim

Öyle herkesin söylediği gibi taklalar yoktu. Önce doktor kontrol ederken sürekli oynatıyo tabi, bi ordan bakıyo bi burdan. En son dedim ki, siz bi sabit tutun onun hareketini görelim. Güzeldi. Sırtını döndü:) Kollar bacaklar, parmaklar falan. Hatta doktor karnıma bastırdı ve daha bi tepki verdi:)

Teşekkür ederim canım:)
belizberkin cinsiyeti söylemedimi doktor? kaç haftalıksın şuan

Ben 11+6yım bugün. Dün ultrasonda 12+0 göründü. Cinsiyeti 16. haftada söylicem dedi, ısrar etmedim, beklerim önemli değil:)))

günaydın kızlar melis ekledim seni canım facede damlacım sanada msn adresimi verdim ordan ekliyelim face benimkide yüksek korumada gözükmüyor :)

dün yedim mamamı afiyetle ne acıydı ya bugün çıkışıda acı oldu kabız olanlara önerim basurunuz yoksa acı yiyin bozuyor bağırsağı etsiz yedim ama acı hep etkili oluyor

veeeee kilo almışım ya delirceeeeemmmmmmmmm totalde 1.800 almışım ıyyyyy ıyyyy gelmesin mümkünse kilolar bu arada göğüslerim birer bomba gibiler hem acıyolar hemde çok büyüdüler benden önde ilerliyolar kesin kilolar oraya yığılma yapıyor

Günaydın kızlar;
Bebişlerini görüp iyi haberler alan arkadaşlarımı kutluyorum.
Bende yarın 2.li testimi yaptıracağım saat 15.30 da randevum var...
Ben salı günü sürpriz bir şekilde bebişimi gördüğüm için içim biraz daha rahat.
Ama özledim onu görmek için heyecan yapıyorum

ben 3 ayda 3 kilo aldım ama boyum kısa olduğu için çok belli oluyor göbek önden gidiyor yaa. sanki 5 aylık hamileyim 9. ayda yarım dünya olucam galiba göğüslerimde büyüyor normalde ufacık 75i doldurmazdılar ama şuan baya büyüdüler kaşınıyolar artık çatlak kremleri kullanmaya başlamanın zamanı geldi

günaydın kızlar ben de dün doktora gittim 9hafta 3günlük çıktı bebeişim bız görmeyeli büyümüş tabi4 hafta sonra 13+3'ü geçirmeyecek şekilde tekrar gel dedi ikili için batamalarım vardı magnezyum verdi ama cok olmadığı için kullanmıcam daha şimdiden mıdem ıcınde renny verdı çok fazla olursa bulantıların ara bulantı hapı vereyım dedı inşallah gerek kalmaz Allah herkese sağlıklı bebekler versın lısteye eklenmek için kıme msj atmam gerekıyordu? birde dun geldıkten sonra bıraz soguk algınlıgım cıktı gıbı bogaz acısı ve burun akıntısı var ne yapmam gerekıyor meyve falan yıyorum ama...

senle aynıyız canım bende 12 martta gidecem ikili testiçin

bende 2 kilo aldım ama benimde 5 aylıktan farkım yok bel oyuntusu die birşey kalmadı göğüslerimde aynı sen hangi kremi almayı düşünüosun bende alıım artık diyorum

bende 2 kilo aldım ama benimde 5 aylıktan farkım yok bel oyuntusu die birşey kalmadı göğüslerimde aynı sen hangi kremi almayı düşünüosun bende alıım artık diyorum

En iyisi bebek yağı bence. badem yağı da iyi diyolar ama kıllanma yapıyomus. bebe yagı süper bence.

kııızlaaaaarrr günaydın,
nasılsınız?
güzel haberlerle gelen, bebeğini gören annelerimizi tebrik ediyorum kocamaaaan maşallahlarımı gönderiyorum.
eşim beni sanah uyandırdığında ağlıyordum, n eoldu diyor rüya diyorum dilim varmadı söylemeye sonra anlattım tabi.
rüyamda 3 kız arkadaşım kankalarımmış onlar ama tanımıyorum hiçbirini, kocam ben ve 3 kanka oturmuş sohbet ediyoruz benimki pavyona gitmiş iki kez onu anlatıyor, ben hamileyim diye orda takılıyormuş
sandalyeyle bir yıktım onu yere, çenesini sıkıp duruyordum eşim beni uyandırdığında :)))

Hay Allahım ya yi adamı boğmadın uyurken Rüyalar daha bi gerçekçi oldu hamilelikle beraber. bu hormonlar yok mu yaktı bizi yaktıı.

canım haklısın sağlık bakanlığı da kabul etti kızamık salgınının hortladığını ama hamilelere kızamık aşısı yapılmıyor, kızamık aşısı canlı virüs taşığı için bu aşı yapıldıktan sonra 3 ay içinde hamile kalmayı bile yasaklıyor doktorlar, aman diyeyim aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…