canım bu sabah öğrendim.çok geçmiş olsun.sana özelden mesajlarım gelmedi mesaj kutun doluymuş.keşke böyle bir durum olmasaydı ama üç hafta öncede benim başıma geldi biliyorsun.ben dinlendim sürekli yatarak sende dinlenirsen geçecek canım.en azından yanında annen var o en büyük yardımcın.moralini yüksek tut minnoşun seni hiç bırakmayacak inşallah.kızlar ben geldim
haberler iyi değil
kanama tekrar arttı...10 gün rapor verildi.tehlike devam ediyor sinirlerim bozuldu...
senle aynıyız canım bende 12 martta gidecem ikili testiçin
günaydın hislerime tercüman oldun bencede yuppii
bencede yuppiiiiiiihaftasonu uyucam geç kalkıcam oh bee
canım bu sabah öğrendim.çok geçmiş olsun.sana özelden mesajlarım gelmedi mesaj kutun doluymuş.keşke böyle bir durum olmasaydı ama üç hafta öncede benim başıma geldi biliyorsun.ben dinlendim sürekli yatarak sende dinlenirsen geçecek canım.en azından yanında annen var o en büyük yardımcın.moralini yüksek tut minnoşun seni hiç bırakmayacak inşallah.kızlar ben geldim
haberler iyi değil
kanama tekrar arttı...10 gün rapor verildi.tehlike devam ediyor sinirlerim bozuldu...
canım bu sabah öğrendim.çok geçmiş olsun.sana özelden mesajlarım gelmedi mesaj kutun doluymuş.keşke böyle bir durum olmasaydı ama üç hafta öncede benim başıma geldi biliyorsun.ben dinlendim sürekli yatarak sende dinlenirsen geçecek canım.en azından yanında annen var o en büyük yardımcın.moralini yüksek tut minnoşun seni hiç bırakmayacak inşallah.
Günaydın canım kocaman olmuş bebişin. ağrının da normal olmasına sevindim, inşallah simitle ve dik oturarak gecer. Bu dönemde ağrılar hiç cekilmiyor.
canım ya söylediğin çok ii oldu. kuyruk sokumu ağrım çok var. hatta dün biraz temizlik yaptım daha da arttı. kaykılarak oturuyodum bende. hemen sırtıma yastık laıp dik durayımbebişin güzel haberlerinide ayrıca tebrik ederimm
cnm maşallah bebişineeebuarada sonunda şu kuyruk sokumu olayına biri açıklık geçirdiii
esraaaaaaaaaaaaaaa okudunmuuuuuuuuuu
günaydın sana ve bebişine hareketleri nasıldı merak ettim
günaydın cnm gözünaydın bebişin iyi olmasına sevindim demekki biz bu ağrıyı çekicez başka yolu yok ben kocagün oturuyorum belkide ondan ama evde iş yaptığımda hareket ettiğimde daha fazla oluyor ağrım bebişim iyi olsunda katlanıcam ondan gelen herşeye
belizberkin cinsiyeti söylemedimi doktor? kaç haftalıksın şuan
ben de hamilelik icin almaya gittim ama sonradan tekrar masraf olmasın diye emzirme sütyeni aldım. deneyerek alsaydın ya canım.
denettirmedi toptancı gibi bir yer evde dene dedi bende geri götürmeye üşeniyorum şuan
günaydın kızlar melis ekledim seni canım facede damlacım sanada msn adresimi verdim ordan ekliyelim face benimkide yüksek korumada gözükmüyor :)
dün yedim mamamı afiyetle ne acıydı ya bugün çıkışıda acı oldu kabız olanlara önerim basurunuz yoksa acı yiyin bozuyor bağırsağı etsiz yedim ama acı hep etkili oluyor
veeeee kilo almışım ya delirceeeeemmmmmmmmm totalde 1.800 almışım ıyyyyy ıyyyy gelmesin mümkünse kilolar bu arada göğüslerim birer bomba gibiler hem acıyolar hemde çok büyüdüler benden önde ilerliyolarkesin kilolar oraya yığılma yapıyor
senle aynıyız canım bende 12 martta gidecem ikili testiçin
ben 3 ayda 3 kilo aldım ama boyum kısa olduğu için çok belli oluyor göbek önden gidiyor yaa. Sanki 5 aylık hamileyim 9. Ayda yarım dünya olucam galibaGöğüslerimde büyüyor normalde ufacık 75i doldurmazdılar ama şuan baya büyüdüler kaşınıyolar artık çatlak kremleri kullanmaya başlamanın zamanı geldi
bende 2 kilo aldım ama benimde 5 aylıktan farkım yok bel oyuntusu die birşey kalmadı göğüslerimde aynı sen hangi kremi almayı düşünüosun bende alıım artık diyorum
kııızlaaaaarrr günaydın,
nasılsınız?
güzel haberlerle gelen, bebeğini gören annelerimizi tebrik ediyorum kocamaaaan maşallahlarımı gönderiyorum.
eşim beni sanah uyandırdığında ağlıyordum, n eoldu diyor rüya diyorum dilim varmadı söylemeye sonra anlattım tabi.
rüyamda 3 kız arkadaşım kankalarımmış onlar ama tanımıyorum hiçbirini, kocam ben ve 3 kanka oturmuş sohbet ediyoruz benimki pavyona gitmiş iki kez onu anlatıyor, ben hamileyim diye orda takılıyormuş
sandalyeyle bir yıktım onu yere, çenesini sıkıp duruyordum eşim beni uyandırdığında :)))
istanbulda kızamık olayını duydunuzmu. bulaşıyomuş 1975- 1990 yılları arasındakiler risk altındaymış. hemen bi soruverin annenize kızamık aşısınızı kesin yaptırmışmı. yoksa aşı olunması gerekiyormuş.
sabah kalkmak çok zor geliyo bana
bende 2 kilo aldım ama benimde 5 aylıktan farkım yok bel oyuntusu die birşey kalmadı göğüslerimde aynı sen hangi kremi almayı düşünüosun bende alıım artık diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?