2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim bir arkadaşım kullandı ve baqna kullanma dedi. o kadar kullanmasına tagmen gogusleri catlamıs. hem de cok pahalı dedi.

evet çok pahalı ama deniycem benim vücudum çatlamaya müsait zaten bacaklarımda var beyaz çatlaklar. kakao yağıyla badem yağıda iyi geliyormuş aktardan almak lazım bunlarıda

Kızlaarrrr,
Çektiğimiz videodan resim yaptım kendime, hem de açıklamalı:) Hazır mısınızzzzzz? Koyuyorummmmmmm!

Hay Allahım ya yi adamı boğmadın uyurken Rüyalar daha bi gerçekçi oldu hamilelikle beraber. bu hormonlar yok mu yaktı bizi yaktıı.

haklısın, sağlıklı uyku uyumuyoruz o yüzden böyle rüyalar, hoş ne türlü rüya görürsek görelim dinlendirmeyen bir uyku yaşıyormuşuz.
benim müzmin fibromiyaljim var tabi bu uzun süre anlaşılamadı tomografi çekildi, mr çekildi, ilaç tedavileri, akapunktur hiç fayda yok sırtımdan ölüyorum.
sonra duydum ki ege üniv. ağrı merkezi başkanı prof ibrahim yegül süpermiş, gittik ilk yarım saat dinledi soru sorup duruyor, iş geldi rüyalara ooo dedim çok görürüm bazen birkaç tane gördüğüm oluyor. bana göre marifet derin uyuyorum ya çok rüya görüyorum.
meğer en büyük sıkıntı buymuş, dinlendiremiyormuşuz ne beyni ne bedeni, sonra bütün ilaçlarımı attırdı bana streching ve pilates yaşam tarzım oldu.
şimdi de hep aklımız bir şeylerle meşgul ve genelde tedirgin yatıyoruz böyle oluyor

ama hamilelikte doktorunuz izin verene kadar pilates kesinlikle yasak, sakın sormadan başlamayın.
ben sürekli yaptığım halde bıraktırdı dr sürekli pelvik kaslara yüklendiğimiz için ben izin verince devam edersin dedi.

evet Beliz koy bakalım bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…