2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

%95 erkek demişti de mi senin doktorun? pek bi erkek gibi görünüyo yahu.

Yok benimki 16. haftada söylicek, hiçbişey demedi, bi çıkıntı var ama her ikisi de olabilir, ayırt edilemez şimdi dedi. Ben de burda fark ettim, sanki Berkin geliyo:))))
maşallah cnm allah kucağına almayıda nasip kısmet etsin
Amin cümlemize canım:)
MAŞALLAH CANIM YA VALLA BÖYLE GÖRDÜKÇE NASIL GEÇİCEK DİE DÜŞÜNÜORUM
Geçer geçer, her anın tadını çıkaralım:)En son gördüğümde 1cm bile değildi şimdi 5.5 cm!
Maşallah miniğine, büyümüş heryeri belli

Sağol canım:)

yataktan kalkıyorum. kahvaltıyı zor hazırlayıpo ediyorum. arabaya binice hooop hemen uyku modu on. benim de ck uykum var gece gündüz farketmiyo hiç.

ben evde kahvaltı yapmıyorum iş yerinde peynir simit çay üçlüsüyle geçiriyorum aslında adam akıllı yapmak gerekiyo.

Doktor bile bilemedi, ben bildim:))))))) Ama bence Beliz gelcek, tüm gördüklerime rağmen:)

Ha Berkin Ha Beliz, ikisi de senin parçan. ne gelirse gelsin sonsuz sevgiye gelcek boşver.

Kesinlikle önce sağlıklı olsun sonra sonrası önemli değil evlat başka birşey.
Cinsiyeti falan farketmez onu kollarının arasına aldığında dünya durur

beliz berkin çok tatlı bebişin her yeri belli valla ama cinsiyetini ben pek anlamadım ben usg normaldede çok anlamam sağlıklı olsunda gerisi boş zaten

Kızlar nasıl manzara. Allahım neler gelicek başımıza. Gülmekten öldüm, içim de kalktı ama başa gelen çekilir.

Baktıysanız siliyoruuum.

NEden silemiyoruuum? sizde silinmiş görünüyo mu?

Eklentiler

• $182922_10150143403987244_593437243_7913826_5831322_n.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

günaydın hamişler daha evvel kızamık olan tekrar olmuyor diye biliyorum ben.bu kızamık farklı mı yoksa.umarım herkes daha evvel geçirmiştir kızamığı

beliz berkin çok tatlı bebişin her yeri belli valla ama cinsiyetini ben pek anlamadım ben usg normaldede çok anlamam sağlıklı olsunda gerisi boş zaten

Teşekkür ederiz teyzesi
Kızlar nasıl manzara. Allahım neler gelicek başımıza. Gülmekten öldüm, içim de kalktı ama başa gelen çekilir.

Baktıysanız siliyoruuum.

Ay yazık yaaaa, bikaç gün biriktirmiş gibi:))

maşallah ya çok tatlı Allah korusun seni de bebişi de.tüm annelerimizi de.ne güzel kıpır kıpırdır minik

Sağol canım. Aslında gitmeden karnımı da doyurdum ama çok kıpırtılı değildi. Eller kollar bacaklar falan:) Burada bazıları takladan falan bahsetti, bizimki o düzeyde değildi.

Baktıysanız siliyoruuum.

ayy nerden buldun bunu,

ben kızımda neleri temizledim bu neki.

Sağol canım. Aslında gitmeden karnımı da doyurdum ama çok kıpırtılı değildi. Eller kollar bacaklar falan:) Burada bazıları takladan falan bahsetti, bizimki o düzeyde değildi.

Seninkinin uykusu agır basmış demek ki. Yemek yemeye bile kıpırdamıyosa, vay hımbıl vaaaaaay.

ayy nerden buldun bunu,

ben kızımda neleri temizledim bu neki.

Dogrudur tabi. bana kötü geldi ama daha kötüleri de vardır mutlaka. internete gezerken karşıma çıktı. ben de paylaşayım dedim, ay ne biliyim daha kötüleri de olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…