2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, biz iyiyiz sen nasılsın?
bizde iyiyiz canım ..... ben hiç su içemiyodum akşam bi arkadalşa gittik onlarda yaklaşık 5 bardak birden içtim meğer ben evdeki arıtmadan tiksinmişim kızlar buda yeni çıktı parayla aldık bugün suyu :)

Hıh olsun su ne kadarcık para ki. iyi ki gitmişiniz o arkadaşına. demek ki sizin suda koku oluyodu ondan icemedin. her kokuyu duyuyoruz malum bu döenmde. Ama sevindim artık su icebilmene. bebegimiz de suyun icinde oldugu icin su içmemiz cok önemli.

kızlar günaydın geçmişin hepsini okuyamadım....nasılsınız bakalım

1 kerelik ağlaaa bitsin gitsinnnnn tamammı
ağladım akşam ve bitti
canım içini fetah tut inş. bişey olmaz kendine dikkat et moralini de düzgün tut. allah nasip ettiyse zaten bişey olmaz dua et bol bol

teşekkür ederim canım
dinlen sen canım bizim dualarımız seninle

çok saol canım
Canimm ya kiyamamm ama geciyo goreceksin. aynilarini yasadim bendee biliyorsun nazli bizim bebisler..sadece wc ye kalk yat dinlen gececek dualarimiz seninle canim
evet canım allahım yardım etsin hepimize

nazlıcık benim bebeğim sanırım ismini nazlı koyacağım
Çok geçmiş olsun canımmm ,10 gün dinlen bakalım,hiç bişeycikler olmayacak merak etme
inşallah canım
çok sevindim tatlım darısı hepimize inşallah

bebeğimi düşünüyorum...büyüyor olması umutlandırıyor....resimde çok güzel çıktı...

selam canım hoşgeldin, su içmene çok sevindim su biizm yaşam kaynağımız başlamışken devam et lütfen sakın bırakma.
dün eşim geç kaldı onu acil hareme yetiştiricem ki feribotla eminönüne geçsin direksiyondayken eyvahhhh dedim, ne oldu diye şaşırdı benimki, dedim susuz çıktım, biliyor susuz yapamadığımı çek dedi benzinciye valla o sıkışıklıkta indi suyumu aldı Allah razı olsun.

tabi canım parasından değil sadece nasıl olduda ondan tiksindim diyorum yok koku falan aslında arıtma dediysem öle basit bi sistem dedil güzel bir makina lezzetlide aslında suyu ama tiksindim işte :)
bu hafta sonu kayınvalideme gidicem ee ne zamanı balık zamanı tabiii:) evde yapamıyorum kokuyo çok yiyemiyorum bir daha pazartesi iş başı yapıcam o yüzden kızım hafta içi babanede kalıcam cuma alıcaz nasıl dayanıcam blmem ama nisanda çıkıcam işten zaten sözleşmem bitiyo

çok iyi yapmışsın canım, su önemli çünkü, bir bardak suyun 5/1'i bebeğe gidermiş. iç bol bol yarasın.

bebeğimi düşünüyorum...büyüyor olması umutlandırıyor....resimde çok güzel çıktı...

mymel hoşgeldin canım. bugün daha iyisindir umarım.
büyüyecek tabi annesi, şimdi akıntıydı kanamaydı kasık ağrısı diyoruz öyle bir an gelecek ki fena sıkıştırdı kaburgalarımı nefes alamıyoruz diyeceğiz inşallah :)
sen güzelce yat dinlen bizde burda eşlik ederiz sana

laptop henüz gelmedi wcye kalktım bi bakayım dedim....öğleden sonra kardeşim getirecek akşam unuttular...

ah yeterki büyüsün ben çekmeye razıyım....

saol canım iyiyiz bugün...nazlım iyi olmalı öyle hissediyorum....mide bulantılarım olduğuna göre

sen ve bebeğin nasılsınız tatlım

teşekkürler canım bizde iyiyiz galiba..yarın ikilimiz var çok heyecanlıyım eşimde öyle tabi saya saya geçirdik 3 haftayı dinleniyorsun dimi kalkmak yok Allahım kolaylık versin sana bende daha yeni atlattım kahverengi akıntıları tuvalete gitmeye korkardım sabır diliyorum sana

Annemde bana dediki evde yaptığını yiyemezsin başkasınınki tatlı gelir. Annem hamileyken evdeki hiçbişeyi yiyemiyomuş hep ananeme gidiyomuş yazık Hakikaten bende evimden tiksiniyorum bazen. Kayınvaldemin yaptıklarını yiyorum kendiminkileri ancak zorla yiyorum :44: Belki teori doğrudur

günaydın kızlar, inşallah herkes iyidir. dün akşamdan beri ne çok konuşmuşunuz öyle okuyamadım inanın. maşallahınız var ))

kesinlikle doğru ben dün akşam arkadaşıma gidene kadar sadece 1 tostla bide patates fırında 1 atne ufak yedim zorla arkadaşıma bi gittim patlıycaktım nerdeyse eve geldim yine midem ağzımda

Hadi kızlar ben kaçar doktor teyzeye inşallah idrar temiz çıkarda kurtulurum idrar testlerinden Artık doktor idrar istesede vermicem ya hakkaten bıktım. Bide bebişe baktırayım bakalım bi kaç gündür ilginç biçimde az kanama gördüm ama ağrı olmadığı için önemsemedim. Heralde rahim büyüyordur diye. Hadi öpüldünüz

hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…