bizde iyiyiz canım ..... ben hiç su içemiyodum akşam bi arkadalşa gittik onlarda yaklaşık 5 bardak birden içtim meğer ben evdeki arıtmadan tiksinmişim kızlar buda yeni çıktı parayla aldık bugün suyu :)Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, biz iyiyiz sen nasılsın?
bizde iyiyiz canım ..... ben hiç su içemiyodum akşam bi arkadalşa gittik onlarda yaklaşık 5 bardak birden içtim meğer ben evdeki arıtmadan tiksinmişim kızlar buda yeni çıktı parayla aldık bugün suyu :)
ağladım akşam ve bitti1 kerelik ağlaaa bitsin gitsinnnnn tamammı
canım içini fetah tut inş. bişey olmaz kendine dikkat et moralini de düzgün tut. allah nasip ettiyse zaten bişey olmaz dua et bol bol
dinlen sen canım bizim dualarımız seninle
evet canım allahım yardım etsin hepimizeCanimm ya kiyamamm ama geciyo goreceksin. aynilarini yasadim bendee biliyorsun nazli bizim bebisler..sadece wc ye kalk yat dinlen gececek dualarimiz seninle canim
tatlımmmm hiç canını sıkma lütfen nazlı bebeğimiz o bizim hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle dualarımız iyi dileklerimiz seninle canım benim. Ama lütfen kalkma yatarak geçir 10 günü toparlanıcak ben inanıyorum. Nasılsa yorulmuyorum deme yat bol bol. Çok üzme kendini bebişin etkilenmesin nazlımız o annesi bırakmıycak seni...
inşallah canımÇok geçmiş olsun canımmm ,10 gün dinlen bakalım,hiç bişeycikler olmayacak merak etme
çok sevindim tatlım darısı hepimize inşallahkızlarrrrrrr,
biz doktordan geldik...
bebeğim resmen dans ediyordu, gitmeden çikolata yedim hem hareket etsin diye...
ense kalınlığımız normal çıktı, burun ve kafatası kemikleri herşey gelişme aşamasında...
şu an için tam gününde gidiyoruz, Allahım salı günüde cvs te bize güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin!!!!
darısı hepinize kızlar... salya sümük ağlayarak izledim bebeğ,imi 20 dakikaaaaa...
canım benim artık sadece bebeğini ve kendini düşün...
işyerinden arayıp duruyorlar, evraklar biirkti falan diye birkaç saat dahi olsa gitme işe.
bu günler Allahın izniyle geçecek ve her şey güzel olacak ama lütfen azami dikkat tamam mı canım
selam canım hoşgeldin, su içmene çok sevindim su biizm yaşam kaynağımız başlamışken devam et lütfen sakın bırakma.bizde iyiyiz canım ..... ben hiç su içemiyodum akşam bi arkadalşa gittik onlarda yaklaşık 5 bardak birden içtim meğer ben evdeki arıtmadan tiksinmişim kızlar buda yeni çıktı parayla aldık bugün suyu :)
bizde iyiyiz canım ..... ben hiç su içemiyodum akşam bi arkadalşa gittik onlarda yaklaşık 5 bardak birden içtim meğer ben evdeki arıtmadan tiksinmişim kızlar buda yeni çıktı parayla aldık bugün suyu :)
bebeğimi düşünüyorum...büyüyor olması umutlandırıyor....resimde çok güzel çıktı...
hoşgeldin mymel bugün nasılsınız sen ve nazlış
mymel hoşgeldin canım. bugün daha iyisindir umarım.
büyüyecek tabi annesi, şimdi akıntıydı kanamaydı kasık ağrısı diyoruz öyle bir an gelecek ki fena sıkıştırdı kaburgalarımı nefes alamıyoruz diyeceğiz inşallah :)
sen güzelce yat dinlen bizde burda eşlik ederiz sana
Eki Görüntüle 147011 Eki Görüntüle 147012 Eki Görüntüle 147013 Eki Görüntüle 147014
İŞte burdayızzzz. 11+5 bebişimmmmm!
saol canım iyiyiz bugün...nazlım iyi olmalı öyle hissediyorum....mide bulantılarım olduğuna göre
sen ve bebeğin nasılsınız tatlım
tabi canım parasından değil sadece nasıl olduda ondan tiksindim diyorum yok koku falan aslında arıtma dediysem öle basit bi sistem dedil güzel bir makina lezzetlide aslında suyu ama tiksindim işte :)
bu hafta sonu kayınvalideme gidicem ee ne zamanı balık zamanı tabiii:) evde yapamıyorum kokuyo çok yiyemiyorum bir daha pazartesi iş başı yapıcam o yüzden kızım hafta içi babanede kalıcam cuma alıcaz nasıl dayanıcam blmem ama nisanda çıkıcam işten zaten sözleşmem bitiyo
Annemde bana dediki evde yaptığını yiyemezsin başkasınınki tatlı gelir. Annem hamileyken evdeki hiçbişeyi yiyemiyomuş hep ananeme gidiyomuş yazıkHakikaten bende evimden tiksiniyorum bazen. Kayınvaldemin yaptıklarını yiyorum kendiminkileri ancak zorla yiyorum :44: Belki teori doğrudur
günaydın kızlar, inşallah herkes iyidir. dün akşamdan beri ne çok konuşmuşunuz öyle okuyamadım inanın. maşallahınız var))
Hadi kızlar ben kaçar doktor teyzeyeinşallah idrar temiz çıkarda kurtulurum idrar testlerinden Artık doktor idrar istesede vermicem ya hakkaten bıktım. Bide bebişe baktırayım bakalım bi kaç gündür ilginç biçimde az kanama gördüm ama ağrı olmadığı için önemsemedim. Heralde rahim büyüyordur diye. Hadi öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?